Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Επιστολή προς όλη την ανθρωπότητα

 Κλείνοντας το συγγραμμα που σας εξηγεί όλη σας τη θέση μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα, σ' οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε στο πλανήτη γη, θέλουμε να σταθούμε λίγο στο φύλο σας, άντρας ή γυναίκα, και στην ηλικία σας (παιδιά - νέοι - νέες, μεσήλικες, ηλικιωμένοι). 
 Θέλουμε να σας το ξεκαθαρίσουμε με το πιο διευκρινιστικό τρόπο. 
 Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη σας, μέσα στο ορατό σύμπαν, ονομάζεστε "ανθρωπότητα" και τίποτα άλλο. 
 Σίγουρα, έχουν ενσαρκωθεί στο πλανήτη σας...
κάποιες πολύ ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές και η πλειοψηφία από αυτές τις σταλαγμένες εξελιγμένες ψυχές, έχουν γεννηθεί στην ελληνική φυλή. Όπως και κάποιες άλλες ιδιαίτερες ψυχές έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές χώρες από την Ελλάδα. 
 Θέλουμε όμως να σας το ξεκαθαρίσουμε τόσο όσο δεν γίνεται περισσότερο. 
 Είτε ο αποσυμβολισμός της μυθολογίας του 12Θεου, είτε ο αποσυμβολισμός των παράβολων που δίδαξε ο μέγιστος δάσκαλος Ιησούς Χριστός, είτε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος με την φιγούρα του κηρυκείου (ράβδος με δυο φίδια), είτε όλοι οι άλλοι ασύλληπτοι μύστες - Δάσκαλοι, κανένας μα κανένας δε κατέβηκε για τη χώρα που γεννήθηκε να διδάξει. Όλοι, μηδενός δασκάλου/ας - μύστη/ιας δεν ενσαρκώθηκε στον πλανήτη σας, πάρα μόνο για να βοηθήσει να ανέλθει πνευματικά όλη η ανθρωπότητα.  
 Κανένας μύστης, κανένας Δάσκαλος, καμία Δασκάλα δεν ήρθε για να διδάξει καμία μεμονωμένη χώρα. 
 Όλες οι σημαίες που ακολουθείτε στο μέρος που γεννηθήκατε, οι θρησκείες, τα ήθη και τα έθιμα, οι στημένες κρίσεις, οι στυμμένοι πόλεμοι, οι στημένοι προβοκάτορες, πράκτορες, πολιτικοί, θρησκείες, θρησκευτικοί άρχοντες, όλοι αυτοί έχουν μόνο ένα σκοπό. 
 Είτε οι υψηλά ιστάμενο το γνωρίζουν, είτε οι χαμηλά ιστάμενοι (παγωμένοι νωες) δεν το γνωρίζουν. 
 Όλα αυτά λοιπόν σκοπό έχουν να σας διαιρέσουν. 
 Όλες μα όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας, φυσικά η κάθε μια εκπροσωπεί την αλήθεια της, πως αλλιώς θα μπορέσουν να σας πείσουν, να ακολουθείτε πιστά και φανατισμένα αυτές τις εξουσίες που έχουν ταιριάξει τάχα στη δική σας ιδιαιτερότητα ή ιδιοσυγκρασια, ή χαρακτήρα. 
 Όμως, για την δημιουργία, για το Θείο σχέδιο, για το σύμπαν, αυτές οι διαφορές δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο μια λέξη, "ανθρωπότητα". 
 Γεννιέστε και πεθαίνετε όλοι με τον ίδιο τρόπο. 
 Από μια μητέρα γεννιέστε και το φυσικό σας σώμα το αφήνετε να αποσυντεθεί στο θάνατο σας στα υλικά της γης. Ειτε σαν πλούσιοι από υλικά αγαθά ή φτωχοι να ζήσετε σε όλη την ενσάρκωση σας τα λίγα γήινα χρόνια που ισχύουν αυτά στην απειροτητα του χρόνου (όπως αντιλαμβάνεστε στη γη το χρόνο), είναι αστείο να το συζητάτε. 
 Ακόμα και 100 χρόνων να πάει ένας συνάνθρωπος σας, ρωτήστε αυτόν ή τους εαυτους σας, αν κατάλαβε πως έφτασε 100 χρόνων. Θα σας απαντήσει ότι δεν κατάλαβα πως έφτασα 100 χρόνων. 
 Αυτός ο γρήγορος γήινος χρόνος όπως τον αντιλαμβάνεστε, βοηθάει στο να μπερδευτεί ο κατώτερος Δίας σας - Νους, ώστε να πλανεύεστε από όλες τις στημένες εξουσίες στο πλανήτη σας ότι τάχα 10 -30 η 50 γήινα χρόνια είναι τεράστιος χρόνος.
 Όμως, όπως σας προείπαμε, όλα τα παιδιά του πλανήτη σας, είναι παιδιά της ανθρωπότητας, όλοι οι νεοι και οι νέες του πλανήτη σας είναι μέλη της ανθρωπότητας, και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μεσήλικες και για τους ηλικιωμένους. 
 Δεν σας κοιταμε και δεν σας μιλάμε με διαφορετικές γλωσσες και διαφορετικές παροτρυνσεις. Όλους σας σας βλεπουμε σαν ανθρωπότητα και μέσα από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης απευθυνομαστε σε όλη την ανθρωπότητα. 
 Μιλώντας για τα παιδιά, μιλάμε για όλα τα παιδιά της ανθρωπότητας. 
 Μιλώντας για τους νέους και τις νέες, μιλάμε για όλα τους νέους και τις νέες της ανθρωπότητας. 
 Ακριβώς το ίδιο ισχυει και για τις άλλες ηλικίες. Και σ' αυτή την πρώτη επιστολή φυσικά απευθυνόμενοι σε όλους τους κατοίκους της γης/ ανθρωποτητα η μοναδική εργασια που ειστε υποχρεωμενοι να ασχοληθειτε ειναι να δουλεψετε πρωτα και αποκλειστικα με τον εαυτο σας. 
 Μεσα απο αυτη την αποσφραγιση σας δινονται ακριβεστατες οδηγιες στο πως να εργαστείτε με τον εαυτο σας δηλαδη να μάθετε ποιοι είστε, να αποβαλετε ολα τα βαρίδια του εαυτου σας που φυσικά αντιστοιχουν στα δικα σας εγω και κατοπιν εξαλειφοντας απο εσας τους ιδιους ολα τα βαριδια- εγω σας - επιθυμιες αυτος ο δρομος θα σας οδηγησει στην απολυτη αυτογνωσια και αυτο αυτοατα σημαινει για εσας τους ιδιους, ΕΛ-ΕΥΘΕΡΙΑ.  
 Φυσικα μετά από αυτή τη κατάκτηση της αυτογνωσίας για εσάς τους ίδιους, και τον περίγυρο σας και κατ' επέκταση για ολη την ανθρωποτητα πλέον ο πλανήτης σας ζει τη νεα χρυσή εποχή.   
Για περισσότερα http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/