Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Νάντια Βέργου : Θηλυκότητα και ταλέντο

Όνομα : Νάντια  
Επίθετο: Βέργου 
Ζώδιο : Παρθένος 
Σπουδές :Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου    
Ενδιαφέροντα : Μουσική, ταινίες. βιβλία, βόλτες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Στόχος της  είναι καλές συνεργασίες και να συνεχίσει να τραγουδάκι προσφέροντας διασκέδαση στον κόσμο και χαμογέλα. 
Και τώρα : Η Νάντια αυτή την περίοδο κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «δεν μου ανήκεις»  σε στίχους και μουσική του Νίκου Βλάχου. Επίσης  εμφανίζετε σε...
διάφορες εκδηλώσεις clubs και μουσικές σκηνές  και με υπομονή και σκληρή δουλειά.  
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Στην εποχή μας έχει χαθεί το φλερτ αλλά ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιες ρομαντικές στιγμές για όσους μένουν πιστοί στα όνειρα τους και δεν παρασύρονται  από την ρουτίνα της καθημερινότητας. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει:  κάποιο βράδυ λίγο μετά την δουλειά βρήκε στο τραπέζι όπου καθόταν όταν έκανε διάλειμμα ένα τριαντάφυλλο και ένα σημείωμα που έγραφε μόνο μια λέξη ''γοητευμένος''.  Ωστόσο δεν έμαθε ποτέ ποιος το άφησε εκεί αλλά θυμάται πως την είχε κάνει να χαμογελάσει.     
Το ιδανικό αρσενικό :Δεν υπάρχει. Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Ιδανικός για την ιδία θα ήταν κάποιος ειλικρινής με χιούμορ και κατανόηση. 
Έχεις 3 ευχές: Υγεία πρώτα από όλα για όλους, ψυχική ηρεμία, επίτευξη στόχων. Αγαπημένη ταινία: Hachiko, my left foot ,The Green Mile 
Στέκι :Για καφέ στο Prevere ,στο ARK στη Γλυφάδα για μια ζεστή σοκολάτα  και συνήθως όπου η παρέα είναι καλή το μέρος δεν την απασχολεί ιδιαίτερα. 
Αξεσουάρ : Δεν αποχωρίζετε ποτέ το κινητό της. 
Ταξίδι : Ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο Πράγα, Γαλλία, Ισπανία, Νέα Υόρκη παντού. 
Καλή και κακή συνήθεια Είναι καλή ακροατής και υποστηρικτική όταν οι φίλοι της την χρειάζονται, σαν κακιά συνήθεια δηλώνει πως το άγχος της πολλές φορές της δημιουργεί προβλήματα και ανασφάλειες. 
Facebook name : Nantia Vergou 
Instagram:nantiavrg