Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Θεωρία ΣΟΚ- Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την Αμερική με μόνο δύο χτυπήματα.

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Ρώσος αναλυτής υποστηρίζει ότι ολόκληρη η Αμερική θα μπορούσε να εξουδετερωθεί από ένα πυρηνικό χτύπημα στο Yellowstone και στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα! 
 Για εμένα που είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο χώρο η χρονική στιγμή που έρχεται στην επιφάνεια αυτή η έκθεση ξανά με κάνει να προβληματίζομαι για τους σκοπούς που μπορεί να εξυπηρετεί.   
  Ο πρόεδρος της Ακαδημίας γεωπολιτικών προβλημάτων με βάση την Μόσχα Konstantin Sivkov πιστεύει σε...
μια θεωρία "συνωμοσίας" που θέλει το ΝΑΤΟ να είναι μια πολιτική και στρατιωτική συμμαχία, στην οποία μετράει οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης ως μέλη της έχουν ως σκοπό τους τον αφανισμό και την διαίρεση σε πολλά διαφορετικά κράτη της Ρωσίας.  Θεωρία "συνωμοσίας"που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Έτσι θεωρεί ότι μια επίθεση σε τρωτά σημεία της Αμερικής θα εξασφάλιζαν την "πλήρη καταστροφή του εχθρού". 
 "Γεωλόγοι πιστεύουν ότι το supervolcano Yellowstone θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν σημάδια ότι η δραστηριότητα του είναι αυξημένη, όπως και εμείς αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο μας ΕΔΩ . Ως εκ τούτου, αρκεί να μια "μικρή" ώθηση από ένα πυρηνικό χτύπημα και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για της Ηνωμένες Πολιτείες 
 "Μια άλλη ευάλωτη περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών από γεωφυσική άποψη, είναι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα - 1.300 χιλιομέτρων μεταξύ του Ειρηνικού και της Βόρειας Αμερικανικής πλάκας. Ένα πυρηνικό χτύπημα εκεί μπορεί να προκαλέσει σειρά καταστροφικών γεγονότων, όπως πχ ένα τσουνάμι που θα καταστρέψει εντελώς την υποδομή των Ηνωμένων Πολιτειών.