Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Ιοκάστη Πρέγκλερ : Δυναμικό θηλυκό σε πρότυπο μοντέλου

Όνομα : Ιοκάστη   
Επίθετο: Πρέγκλερ  
Ζώδιο : ζυγός 
Σπουδές :Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης    
Ενδιαφέροντα : Χορός με τον οποίο ασχολείται από μικρή! Η Ζωγραφική καθώς συνεπάγεται με τις σπουδές της και το γεγονός ότι πήγαινε ένα χρόνο σχέδιο! Δεν θα έλειπε το κολύμπι που παρ όλου που δεν αντέχει το κρύο νερό, το εξοχικό της είναι δίπλα στην θάλασσα, έτσι όλη μέρα κολυμπάει στα υπέροχα και γαλαζοπράσινα νερά της Αργολίδας !  
Στόχος – Φιλοδοξίες :Να γίνεται κάθε μέρα....
καλύτερη, να πραγματοποιήσει τα όνειρα της! Όταν τελειώσει τις σπουδές της να ασχοληθεί με την υποκριτική! Στο μέλλον να έχει μια δική της επιχείρηση και να ταξιδέψει σύντομα στην Αμερική! 

Στιγμή αδυναμίας :Όταν κάποιος την κάνει να ντρέπεται! Όταν χάνεται στις σκέψεις της! 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φυσικά και υπάρχει και έντονο μάλιστα. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Να χάσει κάποιος τα λόγια του μόλις την δει, Να κάνει τα πάντα για να της μιλήσει! 
Το ιδανικό αρσενικό : Ο άνδρας που ξέρει να διεκδικεί, που την κάνει να νιώθει απόλυτα δική του και να μην μπορεί να σκεφτεί άλλον! Ο άνδρας που εννοεί ότι λέει, τα ρισκάρει όλα, να φτάνει στα άκρα, αυτός που κάνει την γυναίκα που έχει στο πλάι του να νιώθει μοναδική! 
Έχεις 3 ευχές: Να είναι πάντα καλά τα άτομα που αγαπάει, Να τρώει ότι θέλει χωρίς να παχαίνει, Να αλλάξει η απελπιστική κατάσταση της χώρας όπως και τα άτομα που υπάρχουν σε αυτή!  
Αγαπημένη ταινία :the notebook  
Στέκι : Όπου υπάρχει ήλιος και θάλασσα 
Αξεσουάρ : Ρούχα! 
Ταξίδι : Ισπανία ! 
Καλή και κακή συνήθεια :Καλή: Να ψυχολογεί αμέσως τον άλλον! Η διαίσθηση της!  Κακή: Να ψωνίζει ακατάπαυστα ρούχα, να γκρινιάζει συνέχεια!