Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Επίλογος των θεό – Δώρων προς την ανθρωπότητα

 Στις 31 Ιουλίου του 2015 στην Πανσέληνο του υδροχόου ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα βιβλίο με τον τίτλο «Ο κατακλυσμός του Νόε στο νου των ανθρώπων και η επιστροφή στον θεό»   
 Σήμερα 21 Ιουνίου 2016 με την πανσέληνο στον Τοξότη και το θερινό ηλιοστάσιο (Μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου) δηλαδή 40 ημέρες πριν την από την ολοκλήρωση ενός έτους από την ολοκλήρωση του βιβλίου. Στους δέκα μήνες αυτούς αρκετές χιλιάδες ανθρώπων το διάβασε και κατάλαβε αυτά που έπρεπε να καταλάβει όπως φυσικά και πολλοί το έχουν λογοκρίνει ότι εκπροσωπεί δήθεν την...
νέα τάξη πραγμάτων η με οποιοδήποτε άλλο σχόλιο των γνωστών πρακτόρων του Παγκόσμιου συστήματος που ρίχνουν λάσπη σε οτιδήποτε δώσει στον κόσμο αληθινή γνώση η και από γνωστούς φανατικούς των θρησκειών που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Νέα Τάξη πραγμάτων που επίμονα σ αυτόν τον πλανήτη θέλει να φέρει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι ακριβός οι ίδιοι Δια-βολοι που είχαν εφαρμόσει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους ανθρώπους την παλαιά τάξη πραγμάτων. 
 Επειδή η 21-6-2016 είναι το τελευταίο θερινό ηλιοστάσιο του πλανήτη όπως το γνωρίζατε μέχρι σήμερα θέλουμε να σας επισημάνουμε δύο θέματα . 

1ον Γνωρίζεται πολύ καλά ότι ο πλανήτης σας βράζει από άκρο σε άκρο σε όλα τα σημεία της γης πάνω από την γη (Ψεκάσματα, κτλ) και κάτω από την Γη (Σεισμοί και Ηφαίστεια) Μέσα σε αυτό τον βρασμό που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν όλα μαζί, έχουν βρεθεί πάρα πολλοί ανάμεσα σας ερευνητές αφυπνισμένοι και φυσικά λόγο της ιδιαίτερης έρευνας τους σας έχουν ενημερώσει όχι μόνο για τις αστείες εξουσίες όλου του πλανήτη πάσης μορφής αλλά ακόμα ότι όλη η εκπαίδευση που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα είναι εσκεμμένα σε εντελώς λάθος δρόμους από όλες τις εξουσίες για να χάσει η ανθρωπότητα τον δρόμο της (Ποια είναι η αποστολή της επάνω στον πλανήτη) και φυσικά άπαντες να πεθάνουν κυριολεκτικά χωρίς να καταλάβουν γιατί γεννήθηκαν (Αδιάβαστοι)   
 Η προσπάθεια των αφυπνισμένων ερευνητών είναι και πολύ μεγάλη αλλά και πάρα πολύ ιδιαίτερη γιατί έχουν βοηθήσει από την μεριά τους να κάνουν τους ανθρώπους να δουν την πραγματική αλήθεια τουλάχιστον αυτών που την αναζητούν.  
 Όμως προς όλους τους αφυπνισμένους ερευνητές το τέλος της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η φώτιση των ανθρώπων. Όλη η ανθρωπότητα έχει έρθει στον πλανήτη μόνο για να φωτιστεί. 
 Επομένως η διαφορά από το να εντοπίσεις του συστήματος όλες τι αξιόποινες πράξεις εις βάρος της εκπαίδευσης της ανθρωπότητας και να το καταδείξεις στον κόσμο είναι πολύ ιδιαίτερο και σοβαρό αλλά δεν σε οδηγεί στην φώτιση.  
 Μάλιστα στα εγκαίνια που γίνανε πριν λίγο καιρό στην Ελβετία είναι μια τεράστια απόδειξη από τον τραγόμορφο που παρουσιάζεται πλέων χωρίς αναστολές στους ανθρώπους. Δηλαδή έχουν πέσει όλες οι κουρτίνες και δεν υπάρχει πλέων καμία αναστολή από τις μαύρες εξουσίες του πλανήτη. 
 Γιαυτό σε αυτό το βιβλίο σας δείχνει με ακρίβεια τον δρόμο που σας οδηγεί στην φώτιση αν το ακολουθήσετε, χωρίς να οδηγηθείτε στην φώτιση, η διαφορά μεταξύ αφυπνισμένου και μη αφυπνισμένου είναι ότι ο ένας γνωρίζει και ο άλλος δεν γνωρίζει. Ο Τραγόμορφος Μαυροψύχης – Σατανάς τους μόνους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να επιβάλει τις άρρωστες βλέψεις του είναι μόνο οι φωτισμένοι άνθρωποι.  

2ον Επειδή η παλιά τάξη πραγμάτων με τα ίδια υλικά προσπαθεί να επιβάλει την Νέα τάξη απόδειξη στις 16-6-2016 στο πολύ ιδιαίτερο νησί της Κρήτης όπου γεννήθηκε στο Ιδαίον Άντρο ο νους του ανθρώπου (Δίας) και ανατράφηκε από το γάλα της κατσίκας Αμάλθειας εξου και το όνομα Τραγόμορφος που έχει διαβάλει μέχρι σήμερα με όλες τις αναγνωρισμένες εξουσίες του πλανήτη το νου των ανθρώπων. Γιατό και τα τσιράκια του πήγανε στις 16-6-1016 στο νησί που γεννήθηκε ο νους του ανθρώπου (Δίας) Κρήτη, υπακούοντας στις εντολές του Τραγόμορφου, Μαυροψύχη Σατανά να θεμελιώσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων οι ίδιοι που μέχρι τώρα υπηρετούσαν την Παλαιά Τάξη  
 Όπως σας είπαμε και στην αρχή του κειμένου η γη φλέγετε στο έδαφος, στο υπέδαφος και στον αέρα της. Έτσι αυτοί που έπρεπε οι Θεό-Δωροι 3 μήνες πριν καθάρισαν με την πνεύματοουσία τον ιερό χώρο της Κρήτης με άνωθεν εντολές.   
 Γιαυτό και σήμερα μέσα από τον επίλογο του βιβλίου που μπορείτε να βρείτε (ΕΔΩ) οι Θεο – Δωροι σας δίνουν την κατεύθυνση του μονόδρομου που θα σας οδηγήσει στην φώτιση.  

ΥΓ 

Πολλοί ανάμεσα στους ανθρώπους μπορεί να αμφισβητήσουν η ακόμα και να χλευάσουν, ότι θα είμαστε εδώ χωρίς να αλλάξει τίποτα στην γη και τα επόμενα χρόνια γεωλογικά και η γη θα είναι όπως και το ηλιοστάσιο αυτό που ζούμε σήμερα. Σε αυτούς όλους θα απαντήσουμε ότι ακόμα και αν δεν αλλάξει τίποτα επάνω στην γη το ανθρώπινο σώμα που κουβαλάνε έχει ημερομηνία λήξεις και ο καθένας που γεννιέται και πεθάνει έχει έρθει σε αυτόν τον πλανήτη μόνο για να φωτιστεί και τίποτε άλλο. Αν θέλουν ας το λάβουν αυτό πολύ σοβαρά υπ όψιν τους. 
 http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/