Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Πιο πολύ προπαγάνδα πεθαίνεις... Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή - Βίντεο

Τι γνωρίζουν; 
Γιατί θέλουν νας μας προετοιμάσουν; 
Τι Συμβαίνει πραγματικά; 
 Ακόμα ένα υπερθέαμα τρισδιάστατων φαντασμαγορικών ψηφιακών εφέ για μια χορταστική ταινία περιπέτειας και καταστροφής μέσα σε ένα τυφώνα υστερικού υπερπατριωτισμού και προπαγάνδας.  
 Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μπροστάρηδες στον αγώνα κατά της εξωγήινης "τυραννίας", βάζουν μια σειρά από περίεργα και μισότρελλα γενναία παλληκάρια για να αντιμετωπίσουν την καινούργια παγκόσμια απειλή για χάρη μας, και ποιος τη χάρη μας! Η ατσάλινη πρόεδρος (Προεξοφλούν ότι θα είναι γυναίκα!) των ΗΠΑ παίρνει δύσκολες αποφάσεις καταστροφής που τις εκτελούν με στρατιωτική πειθαρχία οι απόγονοι παλαιοτέρων πρωταγωνιστών της ταινίας του 1996. Ένας μαύρος Αφρικανός αξιωματικός, μια Κινέζα πιλότος και κάποιοι μεσανατολίτες με κελεμπίες, διότι πρέπει να εκπροσωπείται όλος ο πλανήτης (Πολυπολιτισμικότητα κατά των εξωγήηνων!). 
 Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση κατά του πλανήτη, τα έθνη της Γης, χρησιμοποιώντας την εξωγήινη τεχνολογία που....
βρήκαν στα διαστημόπλοια των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί για να φτιάξουν ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα προστασίας της ανθρωπότητας. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό. 
 Ένα γιγαντιαίο υπερθέαμα πατατράκ καταστροφής όπου οι πύργοι Πετρόνας πέφτουν πάνω στο Μπιγκ Μπεν, ενώ ένα εξωγήινο επιθετικό σκάφος διαμέτρου 4500 χιλιομέτρων εμφανίζεται πάνω από την Αμερική (πάντα) και κάνει στάχτη και μπούρμπερη όλη τη Νέα Υόρκη για πλάκα! 
 Πρωτόγνωρες σκηνές βιβλικής καταστροφής και ειδικά ψηφιακά εφφέ απίστευτης τραγικότητας και άγριας ομορφιάς!  
 Ταινία μπουκωμένη με δράση, αμερικάνικο μιλιταρισμό, εφέ και σεναριακές ανατροπές που δύσκολα μπορείς να παρακολουθήσεις.  
 Χρειάστηκαν πέντε σεναριογράφοι και τρεις εμπνευστές ιστορίας και χαρακτήρων για να μπει σε τάξη το χάος! Επίσης χρειάστηκε και ένας χαρακτήρας για να εξηγεί το μπέρδεμα κι αυτός δόθηκε στην Γκένσμπουργκ η οποία κάθε φορά που το πράγμα γινόταν μαλλιά κουβάρια, έβγαινε σε μια σκηνή για να το κάνει λιανά! 
 Μια θορυβώδης εξωγήινη ιστορία μιας μεταλικής μπάλας που μιλάει αγγλικά, ενός γιγαντιαίου υπερεγώ κι ενός κακού τέρατος που στάζει σάλια και βορβορώδη νερά  που πρέπει να πεθάνει πριν τρυπήσει τον πυρήνα της Γης.  
 Και μετά ξύπνησαν οι Αμερικάνοι και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα...