Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Βρετανοί ελευθερώστε μας! - Vote for BrExit Freedom

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Αγαπητοί Βρετανοί .

Σήμερα είναι η πιο μεγάλη στιγμή στην Βρετανία μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, είναι η στιγμή που πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην Ελευθερία σας η την Υποταγή σας στην χούντα της γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 Η τότε ΕΟΚ είχε όραμα, η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία υποτίθεται ότι θα ήταν μια οικονομική ένωση, ύπουλα έγινε μια...
ομοσπονδιακή κυβέρνηση επί των κρατών που δέχθηκαν τον Γερμανικό ζυγό. Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθούμε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες, να κάνουν κατάχρηση της θέσεις τους και να παρεμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εκλέξουν κυβερνήσεις στις χώρες τους που τους υποσχέθηκαν ψέματα, γιατί μόνο με ψέματα μπορούν να εκλέξουν πια κυβερνήσεις τις οποίες θα τις έχουν υπό τον πλήρη έλεγχο τους.   
 Για το καλό της Βρετανίας, για το μέλλον της χώρας σας και των παιδιά σας, καλούμε τον βρετανικό λαό να ψηφίσει "φύγει" από την τυραννική Ευρωπαϊκή Ένωση! 
 Είναι η μόνη ελπίδα και για τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και για όσους από τους πολίτες τους μπορούν ακόμα να σκέπτονται ελεύθερα! 
 Μόνο με κόβοντας τους δεσμούς με την ΕΕ μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα μέλλον ελευθερίας, και δημοκρατίας και όλα αυτά σας τα λέει ο τελευταίος πολίτης μιας χώρας που βλέπει τον τόπου να καταλαμβάνεται καθημερινά από την αναγκαστική μετανάστευση που έχουν επιβάλει με τις εντολές τους οι Βρυξέλλες. 

Βρετανοί ελευθερώστε μας!