Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Προγραμματίζουν λουτρό αίματος για σήμερα Παρασκευή 15/7 στην Αμερική με σκοπό να...

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Όπως είχαμε επισημάνει και σε πρόσφατο άρθρο μας (ΕΔΩ) κάποια σκοτεινή πλευρά υπάρχει πίσω από τις διαδηλώσεις των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ. Σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματίσει 37 διαδηλώσεις σε ισάριθμες πόλης των ΗΠΑ και πολλά τοπικά site φοβούνται ότι θα υπάρξει λουτρό αίματος! 
 Οι 37 αυτές διαδηλώσεις αυτές έχουν ένα πρωτόγνωρο κοινό χαρακτηριστικό την κοινή ώρα έναρξης δηλαδή τις 7.00μμ ώρα Ανατολικής ΗΠΑ ανεξάρτητα από την ζώνη που ανήκουν οι πόλεις αυτές. 
 Ο Φόβος πολλών site των ΗΠΑ είναι ότι...
αυτές οι διαδηλώσεις έχουν στόχο να προκαλέσουν τέτοιας έκτασης αναταραχές που να αναγκαστεί να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος στις ΗΠΑ βάση ισχυρισμών που κυκλοφορούν στο "Dark Web".  Το "Dark Web" είναι site το οποίο ναι μεν βρίσκετε στον παγκόσμιο ιστό αλλά απαιτείται ειδικό λογισμικό και άδεια πρόσβασης σε αυτό.  (Δείτε εδώ
 Η διαβόητη ιστοσελίδα "Dark Web" ονομάζετε και «Δρόμος του Μεταξιού» διότι σε αυτή μπορεί να βρει κανείς παράνομα ναρκωτικά όπως κοκαΐνη, ηρωίνη, έκσταση και όλα τα υπόλοιπα, να πωλούνται ελεύθερα, να πληρώνονται με τα μη ανιχνεύσιμα BitCoin και να παραδίδονται από διάφορα μέσα. Πήρε πολλά χρόνια στο FBI για να παρακολουθήσει να εντοπίσει και τελικά να συλλάβει τον ιδιοκτήτη / διοργανωτή του «Δρόμου του Μεταξιού» Αλλά ο Δρόμος του Μεταξιού ήταν μόνο μία από τις χιλιάδες ιστοσελίδες του "Dark Web"στις οποίες μπορεί κάποιος να συναντήσει όλα τα είδη των δραστηριοτήτων.   
 Ο Deray McKesson, πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Βαλτιμόρης, είναι ο διοργανωτής του BLM και χθες μόλις ο λογαριασμός του στο Twitter δέχθηκε επίθεση hacker, αποκαλύπτοντας συζήτηση που είχε με άλλα μέλη της BLM ακτιβιστές για «την επιβολή στρατιωτικού νόμου», έτσι ώστε να «ακυρώσει τις εκλογές» και να έχουν τον πρόεδρο "Ομπάμα να παραμένει στη θέση του." 
 Εμείς έχουμε στην διάθεση μας τα φερόμενα μηνύματα που έχουν πάρει οι hackers που θέλουν τον McKesson, μετά από συνάντηση του με τον Πρόεδρο Ομπάμα η οποία κράτησε 4,5 ώρες, να ανταλλάσσει μηνύματα στο Twitter που μιλάνε για στρατιωτικό νόμο και τη διατήρηση του Ομπάμα στο οβάλ γραφείο μετά την ακύρωση των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα μηνύματα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου γνωστό ως «Summer of Chaos" το οποίο θα  κορυφώνονται με άγριες ​​"διαδηλώσεις" και τον πολιτικό συμβιβασμό, Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε στρατιωτικό νόμο.