Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Αυτά τα καλλιστεία ποιος θα τα πάρει;

 Να λοιπόν που για άλλη μια φορά  η οικονομική κρίση φρενάρει τα Καλλιστεία. Κι ενώ από τον Μάρτιο υπήρχε ενδιαφέρον από τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναλάβουν την διοργάνωση και την τηλεοπτική κάλυψη του θεσμού, ξαφνικά ο φάκελλος μπαίνει βαθιά και πάλι στο συρτάρι.  
 O εκπρόσωπος των διεθνών διαγωνισμών «Μις Υφήλιος» και «Μις Κόσμος» στην Ελλάδα Βασίλης Πρεβελάκης, ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου και ακολούθησαν  συναντήσεις μετά συναντήσεων με διοικητικά στελέχη τηλεοπτικών σταθμών που  δήλωσαν ενδιαφέρον, προκειμένου να...
ενσωματώσουν στο πρόγραμμα τους την διοργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς που κατά το παρελθόν έχει γράψει πολλές λαμπερές  σελίδες  με εντυπωσιακές παρουσιάστριες, αστραφτερές τουαλέτες, φαντασμαγορικά σκηνικά, χολιγουντιανά χορευτικά και τρελά μπάτζετ.   
 Τα Καλλιστεία που ήταν κάποτε το καλό χαρτί για τον Antenna, γιατί ως εκδήλωση τρέλαινε κατά τις ώρες προβολής τους τα μηχανάκια της A.G.B αλλά γέμιζε και τα ταμεία από τα έσοδα των διαφημίσεων και των χορηγών,  κατέληξε από μακροβιότερος θεσμός, να πάρει τελικά την μορφή κάστινγκ σε κλαμπ και ατελιέ μόδας χάνοντας οριστικά την παλιά του αίγλη .  
 Τίποτα δεν θυμίζει πια τις παλιές καλές εκείνες εποχές με τα λαμπερά στέμματα, τις καλλίγραμμες υποψήφιες που ήταν πρώτο θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών .  
 Κι ενώ το deal του Πρεβελάκη με το Star και τον Alpha ήταν σε εξέλιξη κι όλοι περίμεναν να ξαναδούν τα καλλιστεία στην μετ' Antenna εποχή, τελικά όπως φαίνεται από την μια οι πολιτικές εξελίξεις και από την άλλη ο αναβρασμός που επικρατεί με τις τηλεοπτικές άδειες, βάζουν εκ νέου στον πάγο την επιστροφή του λαμπερού θεσμού στην τηλεόραση.  
 Ο «Mr Καλλιστεία» Βασίλης Πρεβελάκης μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του αφού Alpha και Star δεν έχουν δώσει ακόμη σαφή απάντηση, αν μπορούν ή όχι να αναλάβουν την διοργάνωση.  
 Κι ενώ στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιλεγεί οι καλλονές εκπρόσωποι τους για τους διεθνείς διαγωνισμούς, εμείς θα δούμε ποια θα είναι  η νέα «Σταρ Ελλάς» με τα πρώτα φύλλα  του Φθινοπώρου.  
 Σύμφωνα με πληροφορίες του Μάνου Κοκοράκη από το govastileto.gr ο Βασίλης Πρεβελάκης μαζί με τον Θοδωρή Τρανούλη ετοιμάζουν μια λαμπερή βραδιά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η στέψη της «Σταρ Ελλάς'2016»