Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Νικολέττα Χατζήνα: Πανέμορφη και πολυτάλαντη

Όνομα : Νικολέττα 
Επίθετο: Χατζήνα  
Ζώδιο : Υδροχόος 
Σπουδές :Σπουδάζει στατιστική στο πανεπιστήμιο Πειραιώς 
Ενδιαφέροντα : Ασχολείται με τη γυμναστική, συγκεκριμένα με το TRX και τώρα αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Λατρεύει το σινεμά και τα ταξίδια. 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Στόχος της, αφού ολοκληρώσει τις σπουδές της στη στατιστική, είναι να ασχοληθεί παράλληλα με τη δημοσιογραφία. Η μεγαλύτερή της φιλοδοξία, είναι να συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
Και τώρα : Έχει κερδίσει τον τίτλο της MISS PHOTOGENIC 2016 
Στιγμή αδυναμίας : Δεν μπορεί να αντισταθεί στο καλό φαγητό. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερη, καθώς πρόσφατα βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση. 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Το φλερτ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, βέβαια ο τρόπος με τον οποίο γίνεται σήμερα απέχει κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Κι αυτό διότι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κυρίως facebook ) έχουν αντικαταστήσει την φυσική και ουσιαστική επαφή. 

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Καθώς διασκέδαζε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, ο καλλιτέχνης της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του. 
Το ιδανικό αρσενικό : Να είναι έξυπνος, με χιούμορ και προπάντων ότι νιώθει να το δείχνει κυρίως με πράξεις και όχι με πολλά λόγια. 
Έχεις 3 ευχές: Εάν και αποτελεί κοινοτυπία εύχεται τα άτομα που αγαπά και η ίδια να έχουν υγεία, να καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και ελπίζει η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς τομείς της χώρας μας να βελτιωθεί. 
Αγαπημένη ταινία : Συγκεκριμένα δυο ταινίες δεν βαριέται ποτέ, το Seven και το Slumdog Millionaire. 
Στέκι : Για καφέ συχνάζει στο Χαλάνδρι, ενώ για τις νυχτερινές της εξόδους προτιμά τα μαγαζιά του Κέντρου όπως το Rock 'n Roll και το Dybbuk. 
Αξεσουάρ : Αγαπημένο της αξεσουάρ τα κοσμήματα για το κεφάλι που δίνουν ένα gypsy style. 
Ταξίδι : Λατρεύει όλα τα Ελληνικά νησιά, περισσότερο όμως την Κρήτη και την Σκιάθο και ονειρεύεται να ταξιδέψει και σε άλλους εξωτικούς προορισμούς εκτός Ελλάδας. 
Καλή και κακή συνήθεια : Είναι απόλυτα ειλικρινής και δίκαιη. Κάποιες φορές είναι παραπάνω επιφυλακτική με τους ανθρώπους απ’ότι πρέπει. 
Facebook name : Nikoleta Xatzina 
Instagram: nikxatz