Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Προσπαθούν πάση θυσία να κρατήσουν τις κοινωνίες τυφλές για τα εγκλήματα Μουσουλμάνων!

 Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει η γερμανική κοινωνία από το σοκ της Παρασκευής όταν ένας 18χρονος Γερμανοϊρανός άνοιξε πυρ στο Μόναχο σκοτώνοντας 9 άτομα και τραυματίζοντας 30, ένα νέο περιστατικό ήρθε να προκαλέσει κύματα τρόμου.  
 Το μεσημέρι της Κυριακής ένα πρόσφυγας από τη Συρία, γνωστός κατά πληροφορίες στις Αρχές από εμπλοκή σε καβγάδες, επιτέθηκε με ματσέτα, ένα μεγάλο μαχαίρι, σε μια έγκυο γυναίκα η οποία έπεσε νεκρή, ενώ ακολούθως τραυμάτισε δύο ακόμη άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα.   
 Το περιστατικό συνέβη στην μικρή πόλη  Reutlingen στα νοτιοδυτικά της χώρας.   
 Η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι ο 21χρονος δράστης ενέργησε μόνος του, δεν είχε συνεργούς δηλαδή, ενώ πρόσθεσε ότι το περιστατικό αρχικά δείχνει να μη φέρει χαρακτηριστικά τρομοκρατικού χτυπήματος. 
 Μετά από σωρεία αιματηρών επιθέσεων και περιστατικών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που καταδεικνύουν καταρρέουσες πολυπολιτισμικές κοινωνίες έχοντας πλέον βρεθεί κυβερνήσεις και δυτικά ΜΜΕ σε πολύ δύσκολη θέση για να...
δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα πλέον έχουν υιοθετήσει μια νέα επικίνδυνη στάση και σε κάθε καινούριο βίαιο γεγονός που εμπλέκει ισλαμιστές «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» πάση θυσία αποσυνδέεται από την τρομοκρατία και τις διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις τύπου ISIS και αποδίδεται σε κατάθλιψη του δράστη ή σε έγκλημα πάθους!   
 Έτσι στο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγο στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας όπου Σύρος «πρόσφυγας» που έχει αιτηθεί άσυλο από το γερμανικό κράτος και σκότωσε δημοσίως έγκυο γυναίκα στον δρόμο με ματσέτα, οι γερμανικές Αρχές βρήκαν τον τρόπο να στρέψουν αλλού την προσοχή και να προστατέψουν την Α.Μέρκελ για την αποτυχημένη πολιτική της, λέγοντας ότι ο δράστης έκανε «έγκλημα πάθους»!
 Σύμφωνα με τις αναφορές φώναζε «Allahu akbar» (σ.σ.: ο Θεός είναι μεγάλος).   
 Μην ξεχνάμε ότι η γερμανική Αστυνομία προσπαθούσε να αποκρύψει τα αλλεπάλληλα περιστατικά βιασμών στην Κολωνία....την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οπότε έχει καλό ιστορικό «στρογγυλέματος»   
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Βρετανία υπάρχει εκενυρισμός για «αργή» ανταπόκριση του περιστατικού με τον Σύρο με την ματσέτα από το BBC και άλλα ΜΜΕ καθώς το αναφέραν αρκετή ώρα αργότερα από το συμβάν.