Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Δείτε γιατί έρχεται μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη!

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Όλοι γνωρίζουν ότι το "έξυπνο χρήμα" παίρνει τις πληροφορίες του πολύ νωρίτερα από ό, τι όλοι οι άλλοι και οι τραπεζίτες παίρνουν τις πληροφορίες τους, ακόμη νωρίτερα. Έτσι, το γεγονός ότι η Ελβετία ξαφνικά άρχισε να στέλνει μεγάλες ποσότητες του χρυσού της στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους δίνουν προσοχή σε τέτοιες κινήσεις. 
 Εμείς φυσικά στο blog μας που εμπιστευόμαστε πηγές μας από το εξωτερικό παρακολουθούμε και καταγράφουμε αυτά με σκοπό την ελεύθερη, ανεξάρτητη και χωρίς καμία εξάρτηση από συμφέροντα ενημέρωση σας. 
 Τον Μάιο λοιπόν στις ΗΠΑ καταγράφηκε μια... 
τεράστια αλλαγή τάσης επενδύσεων με εμφανή στροφή προς τα πολύτιμα μέταλλα κυρίως τον Χρυσό αλλά και το ασήμι. Ταυτόχρονα με κάτι το εξαιρετικά σπάνιο το οποίο έχει να συμβεί εδώ και πολλές δεκαετίες! 
 Ενώ η Ελβετία ήταν μια σημαντική πηγή των αμερικανικών εξαγωγών χρυσού για πολλά χρόνια ως θεματοφύλακας, οι πίνακες που δόθηκαν στην δημοσιότητα για το μήνα Μάιο δείχνουν ότι η Ελβετία απέστειλε 50 φορές περισσότερο χρυσό από το μηνιαίο μέσο όρο! 
 Αν αυτό δεν είναι σημάδι κάτι μεγάλου που έρχεται στην γηραιά ήπειρο τότε τι άλλο μπορεί να είναι;