Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Απόδραση από τον πλανήτη των Ρότσιλντ

 Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας 

Γράφει ο Vigilant Citizen 

 Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες. 
 Σήμερα, καθώς το Λόμπυ του Πολέμου και οι διάφοροι “Dr Strangelove” επισείουν τις “τρομοκρατικές” και “οικονομικές” δικαιολογίες ενός Αρμαγεδδώνα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να...
δραπετεύσουν με κάθε τρόπο από τον τοκογλυφικό νεοφιλελεύθερο εφιάλτη. 
 Ο Αμερικανός οικονομολόγος Michael Hudson προβλέπει ότι οι πολιτικές των Ρότσιλντ και της Wall Street θα ωθήσουν τους Αμερικανούς πολίτες να μεταναστεύσουν, ακριβώς όπως εκατομμύρια εγκατέλειψαν την Ρωσία την δεκαετία του '90, τις Βαλτικές και τις Βαλκανικές χώρες, και τώρα την Ελλάδα, προς αναζήτηση καλύτερης ζωής (Michael Hudson, ICH, 07/6/2016). 
 Πολλές χώρες έχουν δει μαζική φυγή των πληθυσμών τους, λόγω της επιδείνωσης των κοινωνικών συνθηκών μετά την εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Μια ερευνητική ομάδα από την Σχολή Δημόσιας Υγείας Mailman του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη εκτιμά ότι εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι κατ' έτος θα μπορούσαν να αποδοθούν σε κοινωνικούς παράγοντες που σχετίζονται με την φτώχεια, την ανισότητα των εισοδημάτων και τις κοινωνικές στερήσεις. 
 Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, τα ποσοστά θανάτου εκτοξέυθηκαν στα ύψη, το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε, το επίπεδο περίθαλψης χειροτέρευσε σε όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης Γιέλτσιν, μέχρι που ήρθε τελικά ο Βλαδίμηρος Πούτιν και σταθεροποίησε την κατάσταση. Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι η καταστροφή που προκλήθηκε από τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές ευθύνεται για την απώλεια περισσότερων Ρώσων από το σύνολο όσων έχασαν τη ζωή τους στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, που ανέρχονται σε 22 εκατομμύρια άτομα. Αυτή την καταστροφή προκάλεσε η μεγάλη ανισότητα στην χώρα μετά το σοβιετικό καθεστώς. 
 Ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή παγκόσμια κατάσταση, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ διευθύνεται από μια ελίτ του 1% (ή και λιγότερο), που αποκαλείται και «WASP-Zionists» επειδή συντίθεται από δύο βασικές ομάδες: Προτεστάντες και Εβραίους. 
 Αυτές οι δύο ομάδες είναι κατά πολλούς τρόπους εχθρικές η μία προς την άλλη (ακριβώς όπως τα SS και τα SA στην ναζιστική Γερμανία), αλλά έχουν:α) κοινή ρατσιστική άποψη για την υπόλοιπη ανθρωπότητα, β) μεσσιανική ιδεολογία, γ) πρωτοφανή τάση για βία, δ) εμμονή με τα χρήματα και την δύναμη που έχουν για να διαφθείρουν και μόνιμη τάση για απληστία. Συνεπώς συνεργάζονται διαρκώς και σε κάθε περίπτωση. 
 Αυτό δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αμερικανικών ελίτ είναι Αγγλοσάξονες ή Εβραίοι, ούτε σημαίνει πως οι περισσότεροι WASP ή Εβραίοι αποτελούν μέρος των αμερικανικών ελίτ. Όπως επίσης υπάρχουν μη Εβραίοι σιωνιστές και πάρα πολλοί Εβραίοι αντι-σιωνιστές και αντι-ιμπεριαλιστές... 
 Ο Israel Shahak, στο βιβλίο του «Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years» (ελληνική έκδοση: «Εβραϊκή ιστορία, εβραϊκή θρησκεία: Το βάρος τριών χιλιάδων χρόνων», Εναλλακτικές Εκδόσεις, 2009), το προσδιορίζει σωστά, ο σιωνισμός αξιώνει από τους Εβραίους «να σκέπτονται τοπικά και να δρουν παγκόσμια» (αντιστρέφοντας το μόττο των οικολόγων) και όταν τίθεται θέμα πολιτικής να θέτουν το κρίσιμο ερώτημα: «Είναι όμως καλή για τους Εβραίους;». 
 Οπότε, ο Σιωνισμός δεν είναι απλώς επικεντρωμένος μόνο στο Ισραήλ, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μια παγκόσμια, πλανητική ιδεολογία. Και αυτό το νεοσυντηρητικό κίνημα (neocon), όπως έχει αποδείξει ένας άλλος Εβραίος συγγραφέας, ο Sidney Blumenthal –πρώην σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον- στήριξε την ρητορεία του «στην κληρονομιά των επιχειρημάτων του Ταλμούδ». 
 Οι Επικυρίαρχοι πάντα χρειάζεται να επιδεικνύουν έναν ορατό εχθρό απέναντι στις δυτικές χώρες για να βάζουν τις κυβερνήσεις να ξοδεύουν και να κάνουν τους πολίτες να φοβούνται αυτή την μακρινή απειλή, ενώ οι κουΐσλινγκ στο εσωτερικό της χώρας τούς λεηλατούν και τούς υποδηλώνουν. Τώρα που το Ανατολικό Μπλοκ δεν αποτελεί απειλή, χρησιμοποιείται κατά κόρον στην θέση του η απειλή των Μουσουλμάνων και των BRICS.

Οι Ρότσιλντ εναντίον των BRICS, του Πούτιν και του Τραμπ 

 Οι Ρότσιλντ και οι φίλοι τους δεν μπορούν να ελέγξουν τις χώρες των BRICS και τους αυξανόμενους συμμάχους της, τουλάχιστον όχι εντελώς. Και αυτό τους εξαγριώνει πραγματικά! Η διαφορά μεταξύ των χωρών BRICS και των συνασπισμών της Νέας Τάξης, όπως η ΕΕ και η NAFTA, είναι ότι τα μέλη της BRICS, και τα αυξανόμενα συνδεδεμένα μαζί τους κράτη, δεν παραδίδουν τίποτα από την πολιτική τους κυριαρχία. Τα BRICS μιλούν για συνεργασία, εκεί που οι συνασπισμοί της Νέας Τάξης προωθούν την ομογενοποίηση. Τα BRICS προϋποθέτουν πολυπολικό κόσμο, ενώ η Νέα Τάξη μονοπολικό κόσμο. Εκεί εντοπίζεται το μυστικό για να αντιληφθούμε την γεωπολιτική σκηνή και την συνεχή αρνητική πίεση που ασκείται στα κράτη των BRICS, όπως σήμερα στην Βραζιλία, με τα αντικυβερνητικά μιντιακά πραξικοπήματα και τις «πολύχρωμες» εξεγέρσεις. 
 Στην ελίτ των παγκόσμιων καρτέλ, όπως φαίνεται και μέσα από τα εξώφυλλα των ισχυρών περιοδικών τους, δεν αρέσει η αυξανόμενη ανεξάρτητη εμπορική και χρηματοπιστωτική ισχύς του μπλοκ των BRIC (Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας, Κίνας) - που δημιουργήθηκε υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2008 (αργότερα, το 2010, διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει το «S» - Νότια Αφρική). 
 Ο Economist, για παράδειγμα, που είναι από τα κυρίαρχα δείγματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης της Αυτοκρατορίας και διαθέτει αυτή την φοβερή δύναμη για να διαμορφώνει τις σκέψεις και τις πολιτικές των μικρότερων παικτών, ηγείται της αντιρωσικής εκστρατείας. 
 Ο Economist ανήκει στο The Economist Group - το οποίο ανήκει κατά πλειοψηφία στον βρετανικό κλάδο της οικογένειας Ρότσιλντ και στην ιταλική οικογένεια των Ανιέλι (της FIAT και της Chrysler) μέσω της μετοχικής της εταιρείας Exor. Οι Ρότσιλντ εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο από την Lynn Forester de Rothschild (σύζυγο του Sir Evelyn de Rothschild) και οι Ανιέλι από τον John Elkan (Εβραίο εγγονό του θρυλικού δισεκατομμυριούχου βιομήχανου Τζιάννι Ανιέλι). 
 Η δράση, όμως, της παγκόσμιας ελίτ και των καρτέλ της έχει αρχίσει να βρίσκει σημαντικά εμπόδια, ακόμα και μέσα στα κέντρα δύναμης του δυτικού μπλοκ, όπως θα δούμε παρακάτω.

Τον Δεκέμβριο του 2014, ο Gordon Duff, διευθυντής της online αμερικανικής επιθεώρησηςVeterans Today έκανε μια ιστορική εναρκτήρια ομιλία στην Διεθνή Διάσκεψη για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού εξτρεμισμού που πραγματοποιήθηκε στη Δαμασκό της Συρίας. Η ομιλία αυτή έστειλε κύματα ανησυχίας και αφύπνισης σε όλο τον κόσμο. 
 Ο Gordon Duff ταξίδεψε στην Δαμασκό μαζί με ανώτερα στελέχη του Veterans Today και με άλλους ομοϊδεάτες τους στο εσωτερικό των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Υπηρεσιών Πληροφοριών. Στην Διάσκεψη συμμετείχαν άτομα από 68 διαφορετικά κράτη του κόσμου. Ο Gordon Duff, Διευθύνων Σύμβουλος και διευθυντής του Veterans Today, είναι βετεράνος πεζοναύτης του πολέμου του Βιετνάμ, ανάπηρος πολέμου και επί δεκαετίες εργάζεται για τους βετεράνους και τα θέματα που τους αφορούν. Είναι διαπιστευμένος διπλωμάτης και θεωρείται γενικά ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς σε θέματα πληροφοριών παγκοσμίως. Διευθύνει την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών του κόσμου και προσφέρει τακτικά τις γνώσεις του σε κυβερνήσεις που δοκιμάζονται στον τομέα ασφαλείας. 
 Η ομιλία του Gordon Duff άλλαξε αμέσως το επίκεντρο του συνεδρίου και έστειλε σήματα συναγερμού στα διάφορα διπλωματικά και στρατιωτικά κέντρα αλλά και στις υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο. 

Γιατί θεωρείται ιστορική η ομιλία του; 

 Για μια σειρά από λόγους ζωτικής σημασίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία μια ομάδα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ενημέρωσε στρατιωτικά ένα ακροατήριο τέτοιου τύπου -μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν στρατιωτικοί ηγέτες διαφόρων φατριών και φυλών από τον Λίβανο, την Συρία και το Ιράκ, μαζί με μια ρωσική αντιπροσωπεία και πολλούς άλλους συνέδρους από όλο τον κόσμο- ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή, αλλά τη δράση ενός μεγάλης κλίμακας Διεθνούς Οργανωμένου Οικονομικο-Πολιτικού Εγκλήματος (Μαφίας). 
 Η ομιλία του μετατόπισε το επίκεντρο της Διάσκεψης από τις θεωρητικές συζητήσεις περί τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, σε ό,τι πραγματικά συμβαίνει σε πρακτικό επίπεδο, στο ποιοι είναι υπεύθυνοι και γιατί το κάνουν αυτό, δηλαδή να κλέβουν τον πλούτο των εθνών και να βασανίζουν και να δολοφονούν πολίτες, ανθρώπους που ανήκουν στον ίδιο τον λαό τους και σε όλα τα έθνη. Ο Duff δήλωσε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον αοριστως, στον βαθμό που η τακτική αυτή έχει κοστίσει την ζωή τόσων πολλών, και έχει έρθει η ώρα η όλη υπόθεση να ειδωθεί με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από τις υπηρεσίες πληροφοριών. 
 Στη συνέχεια, εξήγησε τις πραγματικές αιτίες της δημιουργίας του ISIS / Daesh με απλό κατανοητό τρόπο που πρόσφερε την απαιτούμενη σαφήνεια για την διαμόρφωση μιας βιώσιμης λύσης. Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η δημιουργία του ISIS / Daesh συνέβη όχι λόγω της τρομοκρατίας, αλλά λόγω της αθέμιτης επιρροής που άσκησε στο αμερικανικό πολιτικό σύστημα αυτό το εγκληματικό συνδικάτο, που βασίζεται στους Σιωνιστές/Ρότσιλντ και δρα ως φατρία εντός του αμερικανικού Κογκρέσου, του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών, χειραγωγώντας το έτσι ώστε να υποστηρίξει την δημιουργία του ISIS / Daesh.

Η "Χαζάρικη Μαφία" της Νέας Τάξης 

 Σηκώνεται και επίσημα τώρα η αυλαία για να αποκαλυφθεί πλήρως η Μαφία των Χαζάρων και του Εγκληματικού Νεοταξικού Σχεδίου της να διεισδύσει παντού, να τυραννήσει ολόκληρο τον κόσμο, να εξαλείψει όλες τις Αβρααμικές Θρησκείες και να επιτρέψει μόνο τον Ταλμουδισμό της, γνωστό και ως αρχαία λατρεία του Βάαλ. 
 Όλη αυτή η ιστορία βγαίνει τώρα στην επιφάνεια χάρη στους America-Firsters (Η Αμερική πάνω απ' όλα: το σύνθημα που χρησιμοποιεί κι ο Τραμπ), που κινούνται υπογείως μέσα στο Πεντάγωνο και τις στρατιωτικές, κυρίως, μυστικές υπηρεσίες. Αυτοί οι πατριώτες Αμερικανοί έχουν δουλέψει αθόρυβα επί σειρά ετών για να βρουν τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ομηρία των ΗΠΑ, του Λευκού Οίκου και του Στέητ Ντηπάρτμεντ από την μεγαλύτερη Παγκόσμια Οικονομικοπολιτική Μαφία (Ρότσιλντ-Σιωνιστές-Neocons) και των προδοτών που την υπηρετούν. Λεπτομερή στοιχεία παραθέτει ο Δρ. κοινωνικής ψυχολογίας Preston James, συνεργάτης του Gordon Duff, στο VT του Μαρτίου: The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (08/3/2016). 
 Η ιστορία των Χαζάρων, συγκεκριμένα η Μαφία των Χαζάρων, το μεγαλύτερο Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος στον κόσμο, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Ολιγαρχία του βασιλείου των Χαζάρων με την ανάπτυξη της Βαβυλωνιακής Μαγείας του Χρήματος, ξεκινάει όταν ο βασιλιάς των Χαζάρων, το 800 μ.Χ., επέλεξε τον Ιουδαϊσμό για τον ίδιο και τους υπηκόους του και υποσχέθηκε να τηρήσει τις προϋποθέσεις που έθετε η συνομοσπονδία των εθνών που τους περιέβαλε, όπου απόλυτος ηγέτης ήταν ο Ρώσος τσάρος. Παρά την συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο Χαζάρος βασιλιάς και οι Ολιγάρχες που αποτελούσαν τον στενό του κύκλο συνέχισαν να ασκούν τις απόκρυφες τελετές τους, που όλες βασιζόντουσαν στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, γνωστή και για την λατρεία του αίματος. Για να ξεγελάσουν τα ηγεμονευόμενα από την Ρωσία έθνη, τα οποία παρακολουθούσαν με καχυποψία την Χαζαρία, ο Χαζάρος βασιλιάς ανακάτεψε αυτές τις πρακτικές μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική θρησκεία-υβρίδιο, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός. 
 Έτσι, οι Χαζάροι συνέχισαν τις παράνομες πρακτικές τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους προέρχονταν από τις γύρω χώρες, ιδιοποιούμενοι την ταυτότητα των θυμάτων τους, μια πρακτική που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές τους. 
 Ο Χαζάρος βασιλιάς και η εσωτερική “αυλή” του από εγκληματίες και δολοφόνους έγιναν γνωστοί στις γειτονικές χώρες ως η Χαζάρικη Μαφία.
  Το 1200 μ.Χ. περίπου, οι Ρώσοι, επικεφαλής μιας ομάδας γειτονικών εθνών, εισέβαλαν στην Χαζαρία, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των λαών τους, μεταξύ των οποίων και απαγωγές μικρών παιδιών και βρεφών. 
 Οι Χαζάροι ηγέτες διέθεταν ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο κατασκοπείας μέσω του οποίου προειδοποιήθηκαν και διέφυγαν από την Χαζαρία προς τα ευρωπαϊκά κράτη της Δύσης, παίρνοντας μαζί τους την τεράστια περιουσία τους σε χρυσό και ασήμι. Εκεί κρατούσαν χαμηλό προφίλ και ανασυγκροτούντο, εμφανιζόμενοι με νέες ταυτότητες, συνωμοτώντας για να εκδικηθούν τους Ρώσους... 
 Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους στις δυτικές χώρες, προσέλαβαν τον Όλιβερ Κρόμγουελ προκειμένου να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο τον Α', και έτσι άρχισε ο αγγλικός εμφύλιος πόλεμος που μαινόταν επί σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδες μέλη της αγγλικής αριστοκρατίας. Έτσι συστάθηκε το Σίτυ του Λονδίνου, αποτελώντας την τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης, απ' όπου ξεκίνησε η πορεία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Συνεχίζεται .... 
πηγή