Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Γιατί επαναστατούν οι μαύροι στην Αμερική; Στοιχεία σοκ

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Στις ΗΠΑ συνολικά 509 πολίτες έχουν σκοτωθεί φέτος και μόνο από την αστυνομία. Ενώ το προηγούμενο έτος έφτασαν τους 990! Σύμφωνα με την Washington Post. Όπως τα παρακάτω infographic δείχνουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σκοτώθηκαν από την αστυνομία είναι λευκοί άνδρες, και μόλις 123 από αυτούς που πυροβολήθηκαν ήταν μαύροι Αμερικανοί. Αυτό είναι ένα σχετικά υψηλό μερίδιο, έχοντας κατά νου ότι κοντά στο 13 τοις εκατό των Αμερικανών ανήκουν σε αυτή την εθνική ομάδα. 
 Αυτό που είναι επίσης ανησυχητικό είναι ότι...
σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την Washington Post ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που σκοτώθηκαν, προφανώς, έδειξε σημάδια ψυχικής ασθένειας. Από τους 509 σκοτώθηκαν φέτος, τουλάχιστον 124 πιστεύεται ότι έπασχαν από κάποιο τέτοιου είδος ασθένεια. Πολλοί από αυτούς που σκοτώθηκαν φλερετε να είχαν την στιγμή του συμβάντος μαζί τους όπλα, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας. Σε τουλάχιστον 22 περιπτώσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι τελικά δεν ήταν κανονικά όπλα αλλά ψεύτικα η καποιο είδος παιχνιδιού. 
 Μήπως τελικά το (BLM - Black Lives Matter) είναι μια virulently ρατσιστική, αναρχική ομάδα, η οποία εκμεταλλεύεται καταστάσεις όπου οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν αδικαιολόγητη, από μια άποψη, χρήση βίας κατά εγκληματιών που τυχαίνει να είναι μαύροι! Το κίνημα και οι ακτιβιστές του BLM συνδυάζουν και διαμαρτύρονται για όλα τα συμβάντα ότι οφείλονται σε "ρατσισμό" και οργανώνει τεράστιες και συχνά βίαιες διαδηλώσεις - ή ακόμη και ταραχές, όπως έγινε στην Fergusen, MO και την Βαλτιμόρη, MD πέρυσι. 
  Με απλά λόγια, είναι μια υπερβολική αντίδραση που πιθανός κρύβει κάποιους άλλους σκοπούς, όταν κάποιος δει τα απόλυτα νούμερα (Παρακάτω) ...
Δηλαδή: οι νεκροί από αστυνομική βία είναι
Λευκοί: 238  
Μαύροι: 123  
Ισπανοί: 79  
Άγνωστης προέλευσης : 46  
Άλλοι: 23
Infographic: Breakdown of U.S. citizens killed by police in 2016 | Statista

                    You will find more statistics at Statista