Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Μύκονος ώρα μηδέν; Υπόκοσμος, μπράβοι, βίζιτες πολυτελείας, ασυνόδευτες πόρνες και τώρα οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών!

 Μετά το πραξικόπημα οι ψύχραιμοι μιλάνε για τελική μείωση περί το 25% με 30% και οι πιο ανήσυχοι για πτώση που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 40%!
 Και δεν είναι μόνο αυτό... Υπόκοσμος, μπράβοι, βίζιτες πολυτελείας με τους μάνατζερ τους, απλές πόρνες ασυνόδευτες που θέλουν να ζήσουν το όνειρο, αλλά και εταιρείες "σεκιούριτι" αμφιβόλων υπηρεσιών, κάθε χρόνο υποβαθμίζουν το νησί και μάλιστα φτάνουν μέχρι το σημείο να σακατεύουν μέχρι θανάτου θαμώνες κλαμπ, όλα αυτά συνθέτουν μια διαφορετική Μύκονο που σε συνδυασμό με την...
οικονομική κρίση που έδιωξε τους Έλληνες πελάτες "No Greeks, no fun" είναι το μότο που κυκλοφορεί στο νησί φέτος, έχουν φέρει μια αρνητική εικόνα στην χρυσοφόρα Μύκονο.
 Μέσα σε όλα αυτά έρχονται τώρα και οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών όπως όλα δείχνουν να έχουν βάλει στόχο βίλες στη Μύκονο, προκαλώντας αναστάτωση με τα χειρουργικά τους χτυπήματα. Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν δυο διαφορετικές διαρρήξεις με λεία που ξεπερνά τα 300.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα!  
 Τελευταίο θύμα ήταν ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας που διαμένει σε μια πολυτελή μεζονέτα. Ο 31χρονος που βρίσκεται σε διακοπές με τη γυναίκα και το έξι μηνών μωρό τους, κοιμόταν την ώρα που οι δράστες τρύπωναν από την μπαλκονόπορτα του ισογείου. Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 145.000 ευρώ και να εξαφανιστούν, χωρίς να τους αντιληφθεί ο υπάλληλος εταιρείας security που είχε αναλάβει καθήκοντα την ίδια ημέρα.
 Με όλα αυτά στο νησί των ανέμων φαίνεται τα όνειρα για μια καλή σεζόν να τα έχει πάρει ο άνεμος....