Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Μαθήματα sex από Ελληνίδες πορνοστάρ!

 Μαθήματα σεξ από τις πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη. Πώς θα καταφέρει μια γυναίκα να ερεθίσει γρήγορα τον ερωτικό παρτενέρ της; Πώς γίνεται το μασάζ σώμα με σώμα; Ποιες είναι οι σεξουαλικές στάσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση στις γυναίκες και ποιες στους άνδρες; Πόσο αφροδισιακό είναι το dirty talking; Και πώς γίνεται τελικά η σωστή πεολειχία; 
 Το Sirina Sex School έχει όλες τις απαντήσεις. Πρόκειται για μια νέα...
σειρά πορνό με την υπογραφή του δαιμόνιου Έλληνα παραγωγού και σκηνοθέτη, που συνδυάζει τη σεξουαλική εκπαίδευση με τις hardcore ερωτικές σκηνές. Οι «δασκάλες» των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, είναι πορνοστάρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν πολλά μυστικά να μοιραστούν με τις Ελληνίδες ενδιαφερόμενες.  
 Η Μαρία Αλεξάνδρου, η Σόνια, η Ελλη Παυλίδη και η Αμίρα εξηγούν πρώτα τη θεωρία στους θεατές κι έπειτα περνούν στο πρακτικό κομμάτι, δηλαδή στη σεξουαλική δράση!  
 Το πρότζεκτ έχει διαφορετική μορφή από τις κλασικές ταινίες πορνό. Η δράση των επεισοδίων εκτυλίσσεται σε δωμάτια ξενοδοχείων και άλλους άνετους χώρους, με τις πορνοστάρ να κάνουν γυμνές τις... παραδόσεις των μαθημάτων περί σεξ με τη βοήθεια των παρτενέρ τους.  
 Στο μάθημα της πεολειχίας, για παράδειγμα, η «δασκάλα» δείχνει στις ενδιαφερόμενες βήμα προς βήμα τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο για την εξήγηση το ανδρικό μόριο του φίλου της. Παράλληλα, τις προτρέπει να κάνουν κι εκείνες το ίδιο από το σπίτι, ώστε να εμπεδώσουν τόσο τη θεωρία όσο και την πράξη. Βεβαίως, τα μαθήματα σεξ απευθύνονται και σ' εκείνους που θέλουν απλά ν' απολαύσουν ένα πικάντικο θέαμα!  

Συνεργασίες  

 Η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία έχει απασχολήσει κατά καιρούς την επικαιρότητα τόσο με την προσωπική ζωή της όσο και για τις συνεργασίες της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την ομάδα σεξουαλικής διδασκαλίας. Στο επεισόδιο που πρωταγωνιστεί δείχνει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γυναίκες να κάνουν τους συντρόφους τους να φτάσουν πιο γρήγορα στην κορύφωση.  
 «Δασκάλα» με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και η Σόνια, παραδίδει μαθήματα ερωτικού μασάζ, χρησιμοποιώντας μόνο σημεία του σώματός της και όχι τα χέρια της. Το μάθημα της Ελλης Παυλίδη αφορά ως επί το πλείστον την «πίσω πόρτα».  
 Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά του πρωκτικού σεξ και προτείνει τρόπους μείωσης του πόνου και αύξησης της απόλαυσης. Τέλος, η Αμίρα κάνει το μάθημά της σε σπαστά ελληνικά, καθώς πρόκειται για πορνοστάρ με διεθνείς περγαμηνές και πολλές γνώσεις, τις οποίες επιθυμεί διακαώς να μεταδώσει στον κόσμο.

πηγή