Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Η ΗΠΑ έχουν παγιδεύσει τους δορυφόρους των άλλων εθνών με εκρηκτικά!

 Το X-37B είναι ένα μη επανδρωμένο σκάφος διαστημικών πτήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία. Τα τελευταία χρόνια παρέμεινε σε τροχιά για μήνες ολόκληρους, ειδικά για την τέταρτη αποστολή του που παραμένει και μυστήριο! 
 Το διαστημικό σκάφος X-37B ξεκίνησε πάνω σε ένα πύραυλο Launch Alliance Atlas V από το σταθμό του Κέιπ Κανάβεραλ  της Πολεμικής Αεροπορίας της Φλόριντα στις 20 Μαΐου, για μια αποστολή που ονομάστηκε OTV-4 (short for Orbital Test Vehicle-4). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, σχεδόν 100 ημερών σε τροχιά, το X-37B εντοπίστηκε από ερασιτέχνες αστρονόμους στη Γη, καθώς πραγματοποιούσε μια μυστική αποστολή.  
 Η OTV-4 ήταν η δεύτερη πτήση του...
δεύτερου οχήματος X-37B που έχει αποκτήσει η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ από την Boeing. Μέχρι σήμερα, έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν μόνο δύο επαναχρησιμοποιήσιμα οχήματα X-37B. 
 Το X-37B μοιάζει με μια μικρογραφία του διαστημικό λεωφορείο της NASA. Με 29 πόδια (8,8 μέτρα) μήκος και 9,5 πόδια (2,9 m) ύψος και έχει άνοιγμα φτερών περίπου 15 πόδια (4,6 m). 
 Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών, υπό τον όρο της ανωνυμίας, μια από τις αποστολές του X-37B ήταν να επισυνάψει τηλεπηροδοτούμενα εκρηκτικά σε δορυφόρους "εχθρικών" εθνών!  Η πηγή δεν θα αποκαλύψει ποια έθνη θεωρούν στις ΗΠΑ "εχθρικά". Οι δύο δορυφόροι που ξεκίνησαν από τη Βόρεια Κορέα ήταν πιθανώς μεταξύ των "εχθρικών". Δορυφόροι όμως από την Κίνα και τη Ρωσία μπορεί επίσης να έχουν μπει σε αυτό το πρόγραμμα; 
 "Καταστροφή ενός δορυφόρου είναι μια δύσκολη υπόθεση που θα πρέπει να ξεκινήσει από τη γη", δήλωσε η πηγή μας. «Θα ήταν πολύ πιο εύκολο - και πολύ πιο γρήγορο - να είναι σε θέση να στείλουν ένα ραδιοφωνικό σήμα σε μια συσκευή, που θα μπορούσε να εκραγεί», συνέχισε. Και πρόσθεσε «Η καταστροφή ενός δορυφόρου δεν είναι πάντα εφικτή, ενώ μια έκρηξη μπορεί να τον αχρηστεύσει η να τον θέσει εκτός τροχιά του, καθιστώντας τον ουσιαστικά άχρηστο σε πολύ μικρό χρόνο"  
 Η πηγή δεν θα αποκαλύψει το είδος των εκρηκτικών που αναπτύχθηκε για αυτή την υποτιθέμενη επιχείρηση. Αλλά είπε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμη εάν δεχθεί επίθεση, να καταστρέψει τους δορυφόρους του επιτιθέμενου εύκολα..