Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Σε γενική επιστράτευση η Ρωσία - Καμπανάκι Παγκόσμιου Πολέμου - Ουκρανία - Συρία - Τουρκία στο στόχαστρο!

 Τα ξημερώματα τις Τρίτης 30 Αυγούστου σας ενημερώσαμε με έκτακτη ανάρτηση μας όπως κανένα άλλο μέσο δεν έχει κάνει ακόμα τώρα απόγευμα της ίδιας ημέρας ότι η Ρωσία έχει κινητοποιήσει το Στρατεύματα επιφύλαξης στρατού, (Δείτε σχετικό ΕΔΩ) όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Υπουργείο άμυνας, για πρώτη φορά από το 1968, στην εισβολή της Τσεχοσλοβακίας. 
 Τώρα Τρίτη 30 Αυγούστου μετά τις 18.00 ώρα Ελλάδος, έχουμε βρει ότι η συνολική κινητοποίηση είναι στην πραγματικότητα 80 ταξιαρχίες! Περίπου....
10 ταξιαρχίες αποτελούμενες από μόνιμους και 30 ταξιαρχίες υποστήριξης από έκτακτους λόγο της επιστράτευσης που έχει πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 29 Αυγούστου το πρωί. Έτσι, περίπου 300.000 άνδρες βρίσκονται σε άμεση επιφυλακή για παν ενδεχόμενο.
 Σύμφωνα με το Αμερικάνικό Πεντάγωνο, δεν υπήρξε ποτέ μια κινητοποίηση σαν αυτή στη Ρωσία πριν. Το μέγεθος της κινητοποίησης αυτής περιγράφεται από έμπειρους αξιωματούχους του Πενταγώνου ως "συγκλονιστικό!" Σύμφωνα με δύο ξεχωριστές πηγές μας στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, διάφορες σε πηγές intel αναφέρουν οι Ρώσοι σκοπεύουν να αναλάβουν δράση - αλλά δεν είναι σίγουρος αν η δράση θα είναι στην Ουκρανία, τη Συρία ή. . . Τουρκία. Ο φόβος είναι ότι το μέγεθος αυτής της κινητοποίησης μπορεί να σημαίνει «όλα τα παραπάνω" Ταυτόχρονα!