Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Τζοβάννα Μπουλιέρη: Αφοπλιστική ομορφιά και και ανερχόμενη δύναμη - Βίντεο

 Η Τζοβάννα Μπουλιέρη είναι εικοσιένα ετών και κατάγεται από τη Λευκάδα. Είναι φοιτήτρια Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Κύπρο. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Της αρέσει να αθλείται και να ταξιδεύει. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να φύγει στο εξωτερικό κυνηγώντας  το όνειρό της για να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο νέο βιντεοκλίπ των Dino MFU και  Claydee “No matter what”.
Όνομα : Τζοβάννα  
Επίθετο: Μπουλιέρη   
Ζώδιο :...
Καρκίνος  
Σπουδές :ΜΜΕ  και  Επικοινωνία
Ενδιαφέροντα : Το ποδόσφαιρο,  η  γυμναστική  και  τα  ταξίδια 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να  κάνει  όλα  τα  όνειρά  της  πραγματικότητα 
Στιγμή αδυναμίας : Όταν δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτονόητα «γιατί;» 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Αυτό το διάστημα είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της και δεν της μένει χρόνος για άλλες δεσμεύσεις.  

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Υπάρχει φλερτ και είναι υπέροχο το συναίσθημα όταν προέρχεται από ένα άνδρα ευγενικό, με γούστο και εκλεπτυσμένο χιούμορ. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει:  Όταν για κάποιο λόγο είχε νοσηλευτεί και κάθε βράδυ καθώς κοιμόταν ένας πολύ ξεχωριστός για εκείνη άνδρας, της άφηνε ένα τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι της.
Το ιδανικό αρσενικό : Ο άνδρας ο οποίος σέβεται και θαυμάζει τη σύντροφό του, την στηρίζει σε κάθε της κίνηση και πιστεύει σε κείνη. 
Έχεις 3 ευχές: Να εξαλειφθεί η παιδική φτώχεια. Να έχει πάντα δίπλα της ανθρώπους που να την αγαπάνε Να κάνει όσο το δυνατόν σωστές επιλογές. 
Στέκι : Η Λευκωσία της αρέσει ιδιαίτερα και αγαπημένο της στέκι είναι το Winery bar όπου συχνάζει για φαγητό και κρασί. Όταν βρίσκεται στην Αθήνα δεν παραλείπει να περάσει από το αγαπημένο της Feedέλ. 
Ταξίδι : Βαρκελώνη. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και δηλώνει φανατική blaugrana. 
Καλή και κακή συνήθεια :  
Instagram: Jovanna Bulieri