Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Βίντεο ΣΟΚ - Η Χίλαρι Κλίντον έχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα, ο γιατρός που την ακολουθεί παντού με ένεση Diazapam

 Η Χίλαρι Κλίντον έχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα και είναι αναγκασμένη να την ακολουθεί παντού γιατρός με αυτόματη ένεση Diazapam όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες και βίντεο! Αυτό αποδεικνύει ότι είναι ιατρικά ακατάλληλη για να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ. 
 Τι είναι όμως το Diazapam που εμφανώς κρατάει στις παρακάτω φωτογραφίες ο έγχρωμος γιατρός που είναι πάντα και παντού στο πλευρό της; 
 Εμείς κάναμε το απλούστερο για να μάθουμε, αναζητήσαμε στην Wikipedia και δείτε τι βρήκαμε... 

 Το Diazapam όπως και το Valium, είναι ένα φάρμακο της οικογένειας των βενζοδιαζεπινών που συνήθως παράγει μια κατευναστική επίδραση. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας σειράς συνθηκών συμπεριλαμβανομένου του άγχους, το σύνδρομο στέρησης αλκοόλ, για μυϊκούς σπασμούς, γενικά σπασμούς, διαταραχές στον ύπνο, και το σύνδρομο restless legs.  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει απώλεια μνήμης κατά τη διάρκεια ορισμένων ιατρικών διαδικασιών. Μπορεί να ληφθεί από το στόμα, εισάγεται στο ορθό, με ένεση σε μυ ή με ενδοφλέβια ένεση.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κρίνεται μόνοι σας τι παίζεται από πίσω και ποιοι ουσιαστικά θα κυβερνάνε τις ΗΠΑ μετά την εκλογή της (και προσέξτε με) Αν τελικά γίνουν οι εκλογές στις 8 Νοεμβρίου!