Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το αμάρτημα της, ήταν λευκή... Την έσπασαν στο ξύλο και την τραβούσαν βίντεο - Το σκληρό βίντεο

 Όταν είδα το βίντεο μου ήρθαν στο μυαλό σκηνές από την Ελλάδα σε 4-5 χρόνια! Το λάθος της 15χρονης Μισέλ ήταν να είναι λευκή σε γκέτο μαύρων! 
 Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου και το βίντεο δείχνει την άτυχη μαθήτρια να ξυλοκοπείται βάναυσα από πέντε άτομα (συμμαθήτριες της) τα οποία την έχουν ρίξει στο πάτωμα και την κλοτσούν στο πρόσωπο και το σώμα.
 Πολλά site μιλάνε σήμερα για αρμονική συνύπαρξη εθνοτήτων σε σχολεία της Ελλάδας. Όλοι αυτοί φυσικά δεν έχουν στο μυαλό τους τον ρατσισμό των...
άλλων προς τους τους γηγενής κατοίκους μιας χώρας. Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά, δεν φταίνε οι μετανάστες και εμείς βρεθήκαμε στην θέση τους. Φταίει το σύστημα που τους κάνει λαθρομετανάστες, η πιο καλή λύση θα ήταν και η πιο απλή να σταματήσει ο πόλεμος, όπου και αν γίνεται αυτός. Βλέπεις όμως τα συμφέροντα, από την μία θέλουν τον πόλεμο για να δημιουργήσουν τις μεταναστευτικές ροές και από την άλλη με τις αμφιβόλου σκοπού ΜΚΟ να αλώσουν κοινωνίες και έθνη. Είναι και ο νέος θεός που θέλει να επιβάλει τους νόμους του.  
 Η μητέρα της 15χρονης Μισέλ που κατήγγειλε το γεγονός είπε ότι αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια της έκλεψαν τα παπούτσια. «Νιώθω πληγωμένη και αηδιασμένη. Δεν μπορώ να δω το βίντεο, δεν μπορώ να ακούω τις κραυγές πόνου της κόρης μου. Η επίθεση διήρκησε μερικά λεπτά αλλά η κόρη αισθάνεται πώς ακόμα ζει τον εφιάλτη της επίθεσης.   
 Και συνεχίζει σοκαρισμένη η μητέρα της...
 Αυτά τα κορίτσια θα μπορούσαν να την είχαν σκοτώσει με μια κλωτσιά. Η κόρη μου δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να τιμωρηθούν για την αποτρόπαια πράξη τους».  
 Οι δράστιδες φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί αλλά βιντεοσκόπησαν την πράξη τους την οποία με καμάρι ανέβασαν στο Διαδίκτυο προς παραδειγματισμό των άλλων... 

 Δες το βίντεο παρακάτω και αν ακόμα δεν κατάλαβες, συνέχισε να κοιμάσαι.... μην αλλάξεις πλευρό μόνο και διαταραχτεί ο ύπνος σου.  


 Υποσημείωση το βίντεο το έχουμε στο αρχείο μας, αν το κατεβάσει το youtube να το έχουμε για να το δείτε όσες φορές χρειαστεί...