Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τα καλλιστεία της Ιταλίας έσπασαν τα στερεότυπα! Ανέδειξαν Μις Ιταλία μοντέλο με καμπύλες (φωτό)

Τα καλλιστεία της Ιταλίας έκαναν τη διαφορά και ανέδειξαν στη δεύτερη θέση την 22χρονη Πάολα Τορέντε, ένα μοντέλο με καμπύλες οι οποίες ξεπερνούν τα πρότυπα που μέχρι τώρα μας έχουν συνηθίσει αυτού του είδους τους διαγωνισμοί.  
 Η Τορέντε είναι φοιτήτρια του Πολυτεχνείου και την ψήφισε το κοινό και η επιτροπή ως δεύτερη Μις Ιταλία.  
 Το μοντέλο από την Κροατία, Νίνα Μόρικ, επιτέθηκε στην Τορέντε μέσω ανάρτησής της στο Instagram: «Έχουν δημιουργηθεί οργανώσεις για την...
υπεράσπιση των ατόμων με πολλά κιλά. Φθάσαμε στο σημείο να διαλέξουμε για Μις Ιταλία μια κοπέλα που είναι πολύ χοντρή, στο όνομα της ευαισθησίας και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Γιατί δεν ξεκινάτε μια οργάνωση για τους ανθρώπους που έχουν άσχημα πόδια;».  
 Κατά της Τορέντε τάχθηκε και η μητέρα του μοντέλου που κατέκτησε την τρίτη θέση στα καλλιστεία:  «Μια κοπέλα με τόσα κιλά θα έπρεπε να λάβει μέρος σε διαγωνισμό για το διαγωνισμό Plus Size Miss Ιταλία και όχι στον κανονικό διαγωνισμό».  
 Η διοργανώτρια των καλλιστείων, Πατρίτσια Μιριλιάνι, σχολίασε το συμβάν: «Σταματήστε τα στερεότυπα. Αυτό που θέλουμε είναι γυναίκες μοντέλα όσο πιο κοντά στις πραγματικές γυναίκες».  
 Η Τορέντε δήλωσε για τη νίκη της: «Παρά το ότι πήρα τη δεύτερη θέση, νιώθω νικήτρια».