Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

«Karma Suites» στη Φτελιά και Μαριάννα Ζαφειρέλη συνδυασμός επιτυχίας

 Η Μαριάννα, προτού φτάσει στη Μύκονο, έκανε μια στάση για 13 χρόνια στην Αθήνα, όπου εργάστηκε σε πολλούς κλάδους – εστίαση, μάρκετινγκ, πωλήσεις σε μεγάλες εταιρείες, real estate αλλά και concierge είναι μόνο μερικά από τα επαγγέλματα που έκανε πριν να φύγει για το Νησί των Ανέμων.  
 Ανήσυχο πνεύμα και ριψοκίνδυνη, δεν φοβήθηκε να αφήσει την Αθήνα και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο κάπου αλλού. Για πάνω από μία δεκαετία, κάθε χρόνο επισκεπτόταν το νησί και κάθε φορά σκεφτόταν πώς θα δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, για να αφήσει το σημάδι της.  
 Οι σουίτες ήρθαν… καρμικά, αν και η ίδια πάντα ήθελε να ανοίξει ένα εστιατόριο με καλό και παραδοσιακό Greek food (κάτι που ήταν «οικογενειακή παράδοση»).  
 «Στη Μύκονο κυριαρχεί ένα ρητό: “Ή έρχεσαι και....
βγάζεις χρήματα ή έρχεσαι και ξοδεύεις”», μου είπε χαριτολογώντας. Η ίδια θέλησε να βγάλει χρήματα και όχι να τα ξοδεύει και, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει. «Η επικοινωνία μου με τον κόσμο και οι γνωριμίες που είχα λόγω της δουλειάς μου με βοήθησαν να πάρω αυτήν την απόφαση».  
 Από μικρή της άρεσε να βοηθάει και να εξυπηρετεί κόσμο… Λέτε να φταίει η οικογενειακή επιχείρηση που είχαν οι γονείς της; Τι οδήγησε, όμως, την ίδια να πάρει αυτήν την απόφαση και ειδικά σε ένα νησί όπου προσφορά είναι μεγάλη;  
 «Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με έκανε να σκεφτώ πώς να προχωρήσω… Ο τουρισμός σού δίνει χρήματα. Αν όλα τα νησιά στην Ελλάδα ήταν σαν τη Μύκονο, θα ήμασταν πολύ πλούσια χώρα». Φέτος, με προσωπική εργασία και ούσα σε μια ηλικία που θέλει να φτιάξει τη ζωή της, αποφάσισε να συνδυάσει τη μεγάλη της αγάπη για τον τουρισμό με την προσφορά. Έτσι, όσα λεφτά είχε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς (άλλωστε είπαμε: δεν ξόδευε, αλλά μάζευε) και κάποια ακόμα που της έδωσαν καλοί της φίλοι έκαναν το όνειρό της πραγματικότητα!  
 Οι μικρές βίλες αποτελούν «το παιδί της» και στόχος της είναι πρώτα να εξυπηρετήσει τους φίλους της και στη συνέχεια όλους όσοι θέλουν να γευτούν την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές, στο νησί όπου βρίσκονται προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.  
 «Οι φίλοι και οικογένεια μου είναι αυτοί που με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω…». Λίγους μήνες μετά τη λειτουργία του ξενοδοχείου, ήδη οι γνωριμίες και οι φιλίες της τη βοήθησαν ώστε τα δωμάτιά της να είναι γεμάτα από κόσμο: Λίντσεϊ Λόχαν και Νικ Λόεμπ είναι μερικά από τα ονόματα που την έχουν επισκεφτεί. 
 Με γνώμονα το προσωπικό της γούστο αλλά και τα στοιχεία που κοιτάει η ίδια ως γυναίκα, προχώρησε στην ολοκλήρωση των δωματίων.  
 «Το μπάνιο, το στρώμα αλλά και η θέα είναι τα πράγματα που κοιτάω σε ένα δωμάτιο». Οι «Karma Suites» βρίσκονται στη Φτελιά, 50 μόλις μέτρα από την παραλία. Το όνομα των δωματίων είναι καθαρά προσωπική επιλογή της νεαρής επιχειρηματία, που την εκφράζει απόλυτα. Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τον πιο απαιτητικό και πολυταξιδεμένο επισκέπτη. Το κάθε σπίτι έχει δικιά του prive είσοδο και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το γκρι. Χωρίς υπερβολή στη διακόσμηση, η Μαριάννα συνδύασε το παραδοσιακό της Μυκόνου με το μίνιμαλ. Όσο για τη θέα, το πράσινο και η θάλασσα κυριαρχούν παντού.  
 Το ξενοδοχείο καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών που πηγαίνουν, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές. Το μαγευτικό τοπίο, η ιδιωτικότητα αλλά και η αυθεντική ελληνική φιλοξενία, όπως αρμόζει στη χώρα του Ξένιου Διός, θα σας κάνουν να παραμιλάτε. 
 Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα δωμάτια, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο karmasuitesftelia@gmail.com.  
https://www.facebook.com/Karma-suites-ftelia-1408780919135903/?__mref=message_bubble