Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

23 Δεκεμβρίου 2016 η επιστροφή του Ιησού στη Γη, σύμφωνα με μυστικούς κώδικες της Βίβλου.

 Οι ειδικοί στη μελέτη του ιερού βιβλίου έχουν αποκρυπτογραφήσει πότε θα γίνει η τελική κρίση των ανθρώπων.  
 Ο ραβίνος Matityahu Glazerson, ένας ισραηλινός εμπειρογνώμονας για τους Κώδικες της Βίβλου, έχει βρει ότι αργότερα φέτος είναι ενδεχόμενη η έλευση του Μεσσία που αναμένει ο εβραϊκός λαός, σημειώνει η εφημερίδα El Ciudadano.  
 Σύμφωνα με τον Glazerson, η Αγία Γραφή περιέχει πολλούς κρυμμένους κώδικες και ένας από αυτούς βρίσκεται στη Γένεση 49: 1, η οποία μιλά για τον...
Ιακώβ και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. «Καθώς βρίσκεται στο νεκροκρέβατό του, ο Ιακώβ συγκεντρώνει τα παιδιά του γύρω από το κρεβάτι του, για να μοιραστεί μαζί τους ό,τι γνωρίζει για το τέλος του κόσμου: «Ελάτε εδώ, και  θα σας πω αυτά που πρόκειται να σας συμβούν τις ερχόμενες ημέρες», παραθέτει από το κεφάλαιο του ιερού βιβλίου ο εμπειρογνώμων.  
 Δεδομένου ότι κάθε εβραϊκό γράμμα αντιστοιχεί σε μια αριθμητική τιμή , ο Glazerson χρησιμοποίησε την γεματρία για να αποκρυπτογραφήσει το νόημά τους. Επιπλέον, διαβεβαιώνει ότι ο Θεός είχε απαγορεύσει στον Ιακώβ να μιλήσει για αυτό που πρόκειται να συμβεί στον κόσμο, και θα αποκαλύψει το κλειδί, όταν θα έρθει η ώρα της πλήρους κρίσεων των ανθρώπων, είπε ο ραβίνος.     
 Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, τα κλειδιά που περιέχονται στη Γένεση 49: 1 μπορεί να ταυτίζονται με το έτος 5776 στο εβραϊκό ημερολόγιο, αλλά αν μιλήσουμε για το ημερολόγιο που χρησιμοποιούμε σήμερα, πρόκειται για το έτος 2016. «Η έλευση του Μεσσία θα συμβεί το έτος 5776. Αν όλες οι ημερομηνίες που έχουν αποκρυπτογραφηθεί είναι σωστές, ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη στις 23 Δεκεμβρίου 2016».