Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Σίντυ Σεφέρη - Όταν τέτοια κορίτσια φεύγουν από την χώρα τους όλοι χάνουν

Όνομα : Σίντυ  
Επίθετο: Σεφέρη 
Ζώδιο : Τοξότης 
Σπουδές : Fachoberschule Gesundheit und Soziales 
Ενδιαφέροντα : Λατρεύω να γυμνάζομαι, να παίζω βόλεϊ και να παρακολουθώ βίντεο Μακιγιάζ. Πήγαινα 11 χρόνια χορό και έπαιζα 2 χρόνια βόλεϊ σε ομάδα, ένα χρόνο στην Ελλάδα και έναν χρόνο στην Γερμανία.  
Στόχος – Φιλοδοξίες : Στόχος και όνειρο μου είναι να μπορέσω κάποτε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μακιγιάζ. Σκοπεύω μελλοντικά να αρχίσω youtube, όταν θα έχω στη κατοχή μου καλή κάμερα και αρκετό χρόνο. Πιστεύω είναι υπέροχο το αίσθημα να μπορείς να βοηθήσεις άτομα μέσα από τα βίντεο σου και να είσαι πηγή έμπνευσης για αυτά. Και αυτός είναι ο στόχος μου και η μεγαλύτερη επιθυμία μου. 
Και τώρα : Ζει στην Γερμανία  
Στιγμή αδυναμίας :Γενικά προσπαθώ να είμαι δυνατή ακόμα και όταν μερικές φορές μοιάζει δύσκολο. Μια στιγμή αδυναμίας μου ήταν στο δημοτικό όταν με κοροϊδεύαν λόγω της καταγωγής μου. Τότε με ένοιαζε και με πλήγωνε ως παιδί. Απίστευτο πόσο άδικα μπορούν να γίνουν τα παιδιά μερικές φορές. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :....
Δεσμευμένη 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Κατά την γνώμη μου στις μέρες μας οι περισσότεροι κοιτάνε την τσέπη πάρα το εσωτερικό ενός ατόμου και έτσι έχει χαθεί το αληθινό φλερτ.  
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Δεν είμαι κάποια που λατρεύει ακριβά δώρα, κοσμήματα κτλ. Για μένα ελκυστικό είναι κάτι που ο άλλος κάνει μέσα από την καρδιά του- ένα λουλούδι, μια όμορφη κουβέντα όπως «είμαι εγώ εδώ για σένα». Αυτό είναι το καλύτερο και πιο αληθινό φλερτ για μένα και αυτό το φλερτ μου προσφέρει το αγόρι μου. 
Ιδανικό αρσενικό : Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει ιδανικό αρσενικό όπως και δεν υπάρχει  ιδανικό θηλυκό. Δεν υπάρχουν ιδανικός άνθρωποι, υπάρχουν όμως χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα όμορφο. Κάποια από αυτά είναι η εξυπνάδα, το χιούμορ και το αίσθημα της σιγουριά που μπορεί να σου προσφέρει κάποιος. Να είναι εκεί για σένα και να σε προσέχει. Δεν χρειάζεται να είναι πλούσιος ή να οδηγάει το πιο καινούριο αμάξι. Πότε δεν είχα τέτοια κριτήρια. Το μεγαλύτερο κριτήριο μου είναι να έχω κάποιον δίπλα μου με τον οποίο να γίνομαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, που να με εμπνέει.  
Έχεις 3 ευχές: Η πρώτη μου ευχή θα ήταν να μην υπάρχει πείνα στον κόσμο, ρατσισμός και ο καθένας να έχει την ευκαιρία της μόρφωσης. Η δεύτερη ευχή μου θα ήταν να μπορέσω να επιτύχω τον στόχο μου για τον οποίο ανέφερα πιο πάνω και η τελευταία μου ευχή θα ήταν να υπήρχε περισσότερη δικαιοσύνη και ανθρωπιά στον κόσμο μας. 
Αγαπημένη  ταινία :Η αγαπημένη νη μου Τάνια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το «The longest ride». Καταπληκτική ταινία και θέμα.  
Στέκι : Το στέκι μου είναι το  YouTube. Εκεί συχνάζω με τις ώρες και παρακολουθώ βίντεο μακιγιάζ, κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένη.  
Αξεσουάρ : Δεν έχω κάποιο αγαπημένο αξεσουάρ αλλά αν θα μπορούσα να διαλέξω ένα, αυτό θα ήταν ένα χρυσό κολιέ που μου έχει χαρίσει η γιαγιά μου. 
Ταξίδι : Ένα άλλο όνειρο μου είναι κάποτε να μπορέσω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Νέες κουλτούρες και άτομα είναι κάτι που με εξιτάρει. Κυρίως θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αμερική και να μπορέσω να ζήσω εκεί, συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.  
Καλή και κακή συνήθεια : Μια κακία συνήθεια μου είναι ότι τρώω τα νύχια μου, δυστυχώς χρόνια τώρα. Κάθε φορά που προσπαθώ να το αφήσω, το ξεκινάω αυτόματα. Μια καλή συνήθεια μου είναι ότι αρέσει να βοηθάω ανθρώπους όπως και ζώα. Δίνω λεφτά σε άστεγους και μια καλή πράξη που κάναμε με το αγόρι μου είναι ότι ταΐσαμε πολλά αδέσποτα στις διακοπές μας. 
Facebook name : Sindy Seferi  
Instagram: sindy.seferi