Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Δέσποινα Μανάκου - Μια σέξι σεναριογράφος...

Όνομα : Δέσποινα  
Επίθετο: Μανάκου  
Ζώδιο : Καρκίνος  
 Η 27χρονη Δέσποινα είναι ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο που παρά το  νεαρό της ηλικίας της εχει αποκτήσει ήδη έναν γιο 4 ετών και έχει  ταξιδέψει σε αρκετά σημεία του πλανήτη ακόμα και όταν τα  οικονομικά της ήταν δύσκολα πάντα έβρισκε τον τρόπο να ταξιδέψει.  
 Έχει παρακολουθήσει σε πιο νεαρή ηλικία μαθήματα υποκριτικής και  έχει κάνει έναν μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά ‘’Τέσσερεις’’ Του  Χριστόφορου Παπακαλιάτη.  
 Στην προσωπική της ζωή παντρεύτηκε στην ηλικία των 22 τον παιδικό  της έρωτα αλλά δυστυχώς ο γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Παρόλα αυτά....
δεν μετανιώνει για αυτό μιας και μέσω του γάμου απέκτησε τον  γιο της. Γενικά είναι άτομο που ρισκάρει για τον έρωτα και θεωρεί  πως είναι η πηγή της ζωής για εκείνη. Κάποιες φορές την συνεπαίρνει το συναίσθημα και γίνεται ιδιαίτερα παρορμητική σε αυτόν τον τομέα  αλλά δηλώνει πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει χωρίς η ίδια να το  ορίζει.  

 Αυτή της η παρορμητικότητα την έχει οδηγήσει μερικές φορές σε  λάθος επιλογές οι οποίες την μετέτρεπαν σε μια γυναίκα που δεν  είναι στην πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα δεν διστάζει να μας πει πως έχει φτάσει σε σημείο να παρακαλέσει κάποιον σύντροφο της (κάτι το όποιο θεωρεί πως όλες οι γυναίκες έχουν κάνει σε κάποια περίοδο της ζωής τους) απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν και δεν αισθάνεται καθόλου περήφανη για αυτό διότι πιστεύει πως ο άντρας  είναι εκείνος που πρέπει να διεκδικεί την γυναίκα.  
 Τα κριτήρια της πλέον είναι διαφορετικά από το παρελθόν μιας και  θέλει να υπάρχει ισορροπία στον ρόλο της ως μητέρα και ως γυναίκα.  Δηλώνει κορίτσι της ‘’παλιάς σχολής’’. Θέλει να περιποιείται τον  σύντροφο της και να τον κάνει να αισθάνεται αρσενικό δίπλα της. Δεν  διστάζει να αποκαλύψει τέλος πως έχει πέσει θύμα συναισθηματικής  εκμετάλλευσης και πως βρισκόταν εγκλωβισμένη σε μια σχέση από  την οποία δεν πήρε καθόλου αγάπη αλλά έκανε υποχωρήσεις σε όλα  για να μην χάσει τον σύντροφο της. Αυτός είναι και ένας λόγος που  συμβουλεύει όλα τα νέα κορίτσια να μην χάνουν ποτέ τον εαυτό τους  και την αξιοπρέπεια τους για κανέναν άντρα.  

 Πλέον ασχολείται με την σεναριογραφία και μαζί με την συνεργάτη  της έχουν γράψει ένα ερωτικό θρίλερ και είναι στην διαδικασία  προώθησης του στο εξωτερικό. Ο λόγος που αγαπάει τόσο πολύ το  σενάριο της είναι γιατί είναι μια ιστορία γεμάτη έρωτα και πάθος που  ξεπερνάει την λογική, και παρουσιάζει στον θεατή εικόνες που μπορεί  ο ίδιος να ντρέπεται να παραδεχτεί πως του έχουν περάσει από το  μυαλό.  
Σπουδές :Η Δέσποινα έχει παρακολουθήσει μαθήματα  ψυχολογίας στο IST College αλλά πλέον ασχολείται επαγγελματικά με  την σεναριογραφία.  
Ενδιαφέροντα : Ασχολείται ενεργά με την περίθαλψη  αδέσποτων ζώων και επίσης λατρεύει το διάβασμα τις θεατρικές  παραστάσεις και την ποίηση.  
Στόχος – Φιλοδοξίες : Ό στόχος της την συγκεκριμένη περίοδο είναι να  προωθήσει στην αγορά το σενάριο της, το οποίο έχει παρουσιαστεί σε  αρκετά φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό και να καταξιωθεί  στον χώρο της σεναριογραφίας.  
Και τώρα : Μεγαλώνει μόνη της τον 4χρονο γιο της αλλά φυσικά αυτό  δεν την εμποδίζει να είναι μια γυναίκα που συνδυάζει επιτυχώς την  καριέρα με την μητρότητα.  
Στιγμή αδυναμίας : Κατά την εγκυμοσύνη της και για κάποια χρόνια  έπειτα, είχε διαγνωσθεί με κατάθλιψη την οποία μέχρι και σήμερα  χαρακτηρίζει ως ένα πολύ δυσάρεστο κομμάτι της ζωής της στο οποίο  πολύ λίγα άτομα στάθηκαν στο πλευρό της  
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Αυτή την περίοδο δηλώνει ελεύθερη αν και  όπως λέει αγαπάει πολύ την συντροφικότητα και το πάθος του έρωτα.  

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φυσικά και υπάρχει φλερτ στις μέρες  μας και η ίδια θεωρεί το γεγονός πολύ σημαντικό μιας και τα social  media έχουν μετατρέψει το φλερτ σε κάτι σπάνιο. Αλλά θεωρεί ότι  ένα σωστό αρσενικό οφείλει να ξέρει τον τρόπο που θα φλερτάρει  μια γυναίκα.  
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Πριν ένα μήνα  περίπου όταν βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Βενετία ένας  άγνωστος νεαρός την σταμάτησε σε ένα μικρό σοκάκι και της  πρόσφερε όλα τα λουλούδια τα οποία πουλούσε. Εκείνη το θεώρησε  πολύ ρομαντικό αλλά επέλεξε να κρατήσει μόνο ένα τριαντάφυλλο.  
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό πιστεύει πως πρέπει να  έχει τον τρόπο να κάνει την γυναίκα να νιώθει απόλυτη  συναισθηματική ασφάλεια κοντά του. Επίσης να είναι απρόβλεπτος ώστε να μην χάνεται το ενδιαφέρον μέσα σε μία σχέση. 
Έχεις 3 ευχές: Η πρώτη και σημαντικότερη ευχή της είναι όλα τα  παιδιά του κόσμου τα οποία πάσχουν από κάποια νοητική στέρηση  να έχουν ίσο δικαίωμα μάθησης και υποδομών με τα υπόλοιπα  παιδιά. Έπειτα εύχεται να υπάρξουν χώροι για τα αδέσποτα ζώα που  θεωρεί πολύ σημαντικό οι οποίοι θα χρηματοδοτούνται από  αρμόδιους φορείς και όχι από εθελοντές. Δηλώνει πως ο τρόπος που  φερόμαστε στα ζώα φανερώνει το επίπεδο μιας ολόκληρης χώρας. Η  Τρίτη της ευχή η οποία είναι σε πιο προσωπικό επίπεδο είναι να  καταφέρει να βρει τον απόλυτο έρωτα ο οποίος θα την κάνει να  νιώσει την ασφάλεια που θεωρεί ότι της λείπει όλα αυτά τα χρόνια.  
Αγαπημένη ταινία :Δηλώνει φανατική θαυμάστρια της ταινίας Τιτανικός μιας και της φέρνει βαθιά συναισθήματα όποτε την βλέπει.  

Στέκι : Για νυχτερινή διασκέδαση λατρεύει το νυχτερινό κέντρο  ‘’Ποσειδώνιο’’ όπου τραγουδάει ο αγαπημένος της Γιάννης  Πλούταρχος, για φαγητό και ρακί η κρασάκι προτείνει το  μεζεδοπωλείο ‘’Ρακί Αμάν Μεζέ’’ στο Αιγάλεω, και τέλος για να  απολύσει κάποιος έναν καφέ με υπέροχη θέα προτείνει το παραλιακό  ‘’Balux’’ όπου έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της στέκια.  
Αξεσουάρ : Το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι τα μεγάλα γυαλιά  ηλίου τύπου δεκαετίας 70.  
Ταξίδι : Όπως τονίζει το ταξίδι που την έχει στιγματίσει ήταν όταν  ταξίδεψε στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Όνειρο της είναι να  επισκεφτεί την Νέα Υόρκη.  
Καλή και κακή συνήθεια : Μια καλή της συνήθεια είναι να πηγαίνει  καθημερινά μία βόλτα με τον γιο της κοντά στην θάλασσα. Ενώ  αντίθετα δηλώνει πως η πιο κακή της συνήθεια είναι το κάπνισμα το  όποιο προσπαθεί να ελαττώσει.  
Facebook name :Despoina Manakou  
Instagram: despoinamanakou