Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ - Βάφουν Αμερικανικά F / A-18 στα ρωσικά χρώματα για να μοιάζουν με τα SU-34

 Σοκ έχει προκαλέσει η διαρροή φωτογραφιών F / A-18 της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας να βάφονται στα χρώματα των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών. 
 Σε πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές θύμισε την ιστορία τις 15ης Απριλίου 1961, όταν μια ομάδα εξόριστων Κουβανών απογειώθηκε από τη Νικαράγουα σε μια πτήση αμερικανικού Β-26 βομβαρδιστικού, βαμμένο έτσι ώστε να μοιάζει με τα κλεμμένα αεροπλάνα της Κούβας και βομβάρδισε αεροδρόμια της Κούβας. Αυτή η βρώμικη ιστορία ίσος είναι στο μυαλό κάποιων, σιχαμερών αξιωματικών των ΗΠΑ για να δημιουργήσουν...
κάποια προβοκάτσια στην Συρία τώρα! 
 Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι τρεις πρώτες είναι από ένα F / A-18 αεροσκάφους των ΗΠΑ βαμμένο στα ρωσικά χρώματα. Τα παράθυρα του πιλοτηρίου θα παρατηρήσετε ότι καλύπτεται με λευκά σεντόνια προστασία από την βαφή.  Στη δεξιά κάτω εικόνα είναι ένα πραγματικό SU-34 μαχητικό τζετ με τον συνήθη ρωσικό συνδυασμό χρωμάτων όπως χρησιμοποιείται σήμερα στην Συρία και από την Ρωσική αλλά και Συριακή πολεμική αεροπορία.  
 Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των δύο αυτών μαχητικών αεροσκαφών σε ένα fly-by βίντεο "βομβαρδισμού". (Για όποιον καταλαβαίνει)