Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στις Γραμμές με τον Γιώργο Μαργαρίτη και την Ελεάνα Παπαϊωάννου

 Εσύ μιλάς στη καρδιά μου τραγούδησε ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο κόσμος στη μουσική σκηνή Γραμμές τον αποθέωσε. 
 Ξεχωριστός ο Νίκος Ζιώγαλας, ένας από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες τραγουδοποιούς, ο οποίος μας χάρισε αγαπημένα τραγούδια και προσωπικές του επιτυχίες από το πανόραμα των μουσικών δρόμων που έχει ακολουθήσει, απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κόσμου. 
 Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή, με εμπειρία στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό κέρδισε τις εντυπώσεις... 

Το ραντεβού επιτυχίας στη μουσική σκηνή Γραμμές είναι γεγονός.  

 Ο Γιώργος Μαργαρίτης, μετά την....
περσινή του επιτυχία στις Γραμμές, έρχεται ανανεωμένος, το ίδιο δυναμικός με ένα ρεπερτόριο μεγάλων τραγουδιών από το λαϊκό έως το δημοτικό. 
 Ο Νίκος Ζιώγαλας με την παρουσία του στο σχήμα, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία του με τον Μαργαρίτη είναι μια συνεργασία έκπληξη. Γνωρίζοντας καλά, τη σκηνή, ο Νίκος Ζιώγαλας, πιάνει το σφυγμό του κόσμου και τον οδηγεί σε μουσικά μονοπάτια σπάνια.
 Η Ελεάνα Παπαϊωάννου βάζει με τις ερμηνείες και τα τραγούδια της, πάθος και κέφι στις Γραμμές, αναδεικνύοντας το εκρηκτικό και αυθεντικό ταπεραμέντο της. Η λίστα με τα τραγούδια του προγράμματος μεγάλη. 
 Εξαιρετική εμφάνισή αποτελεί και η Βίκυ Καρνέζη που βάζει την δική της πινελιά στο σχήμα με φρεσκάδα και ομορφιά επάνω σε γερές μουσικές βάσεις με επιλογές από το λαϊκό και το έντεχνο ως το δημοτικό τραγούδι που δίνουν, ποιότητα στην διασκέδαση.