Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Εβελίνα Ανδρέου - Η μικρή όμορφη από την Κύπρο μας συστήνεται

Όνομα : Εβελίνα  
Επίθετο: Ανδρέου   
Ζώδιο: Η Εβελίνα Ανδρέου θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει το πιο παρεξηγημένο ζώδιο στις μέρες μας και δεν είναι άλλο από τον Δίδυμο 
Σπουδές: Οι σπουδές που θα ήθελε να ακολουθήσει η Εβελίνα Ανδρέου είναι δικηγόρος στην Γαλλία όπου είναι πόλη ερωτευμένη με την χώρα αυτή είτε στην Αγγλία που επίσης αγαπά. 
Ενδιαφέροντα : Η Εβελίνα όπως έχει δηλώσει έχει πολλές ασχολίες τον τελευταίο καιρό. Της αρέσει πολύ να πηγαίνει για ψώνια συχνά με την μητέρα της όπου όπως  έχει δηλώσει έχον και μια τέλεια σχέση! Στο τέλος της κάθε μέρας γυμνάζεται για να κρατά το σώμα της σε φόρμα όπως μπορούμε να δούμε βέβαια.  
Στόχος – Φιλοδοξίες : Οι Εβελίνα έχει αρκετά διαφορετικούς στόχους από κάποια άλλα κορίτσια της ηλικίας της . Η κοπέλα αυτή θέλει να τελειώσει το σχολείο και να ασχοληθεί με το όνειρο της! Να πάει Γαλλία με την αδερφή της να σπουδάσουν αυτό που αγαπάνε! Στο μέλλον θα ήθελε να φτιάξει μια...
λέσχη όπου θα μπορεί ο κόσμος όπου δεν μπορεί να συντηρήσει την οικογένεια του να πηγαίνει εκεί και να τους δίνεται φαγητό και ότι άλλο θα μπορεί να παρέχει η λέσχη  
Και τώρα : Ως τότε προσπαθεί να χαίρετε την κάθε στιγμή της όσο πιο καλύτερα και ευχάριστα μπορεί ! 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Το πανέμορφο κορίτσι αυτό είναι δεσμευμένο από ότι μας έχει πει και όπως βλέπουμε και εμείς την κάνει πολύ  χαρούμεν. 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Στις μέρες μας δεν υπάρχει φλερτ, θεωρεί η όμορφη κοπέλα, Εβελίνα για τον λόγο ότι τα social media έχον εξαπλωθεί παντού και ο αρσενικός δεν μπαίνει στον ‘κόπο’ να κάνει μια κίνηση για να γνωρίσει την κοπέλα που τόσο του έχει αρέσει στο caféé  ή στο club αλλά θα πάει σπίτι και τότε θα της στείλει το μήνυμα ! 
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για την Εβελίνα είναι ένας άντρας όπου μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μιας γυναίκας και όπως φαίνεται εκείνη βρήκε το δικό της ιδανικό αρσενικό ! 
Αγαπημένη ταινία : Το κορίτσι μας είναι ένα χαρούμενο άτομο οπότε όποια κωμική ταινία υπάρχει της αρέσει να την βλέπει ! 
Στέκι : Η Εβελίνα δεν έχει κάποιο στέκι όπως δήλωσε αφού της αρέσει να γνωρίζει καινούριους τόπους όταν έρχεται ώμος η στιγμή για το γεύμα της σίγουρα θα προτιμήσει το Akakiko στη Λευκωσία. 
Αξεσουάρ : Τι να τα κάνεις τα αξεσουάρ όταν έχεις τόση ομορφιά! Είναι προφανές ότι η καλλονή Εβελίνα Ανδρέου δεν τα χρειάζεται ! 
Facebook name : EveLina Andreou  
Instagram: evelinaandr