Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Το τρένο της πνευματικής γνώσης αναχωρεί και αφήνει πίσω τα σημάδια του

 O 12ετής κύκλος φτάνει στο τέλος του. Τα σημάδια πλέον είναι πάρα πάρα πολλά. Η γέννηση και ο θάνατος του καθενός μας, είναι απόλυτα προσωπικά. Οι κουρτίνες έχουν τραβηχτεί. Η πνευματική γνώση είναι χωρίς όριο και φυσικά οι επιλογές είναι μόνο δικές σας. Εάν υπάρχει ακόμα χρόνος μην αφήσετε το τραίνο της ζωής να χαθεί ακόμα μία φορά. Καλή επιλογή. 
 Αυτά που θα σας κατατεθούν τώρα είναι ο μοναδικός δρόμος εξουσίας που θα έπρεπε να ίσχυε στον υποδουλωμένο πλανήτη σας. Θα μπορούσε να εφαρμοστούν και τώρα αλλά με αυτά που έχει εφαρμόσει ο...
Μαυροψύχης με όλους τους παγκόσμιους νεκροθάφτες σε όλους εσάς, είναι αδύνατον.     
 Όμως να είστε 100% σίγουροι ότι μετά το Νώε οι φωτισμένες ψυχές που θα συνεχίσουν την εξέλιξη πάνω στο πλανήτη σας θα ακολουθήσουν αυτό το σύστημα εξουσίας.  
 Εξάλλου, σας έχουμε πει και πιο πάνω ότι η λέξη ουσία είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει. Η λέξη ουσία είναι ο ίδιος ο γεννήτορας των πάντων. Είναι ο ίδιος ο Δημιουργός. Είναι ο Θεός.  
 Επομένως «εξ-ουσία» έξω η ουσία, είναι αυτή η κατάσταση που όταν κάποιοι καταλαμβάνουν αρχηγικούς θώκους για να σας οδηγήσουν πρέπει να είναι πραγματικοί πνευματικοί διδάσκαλοι και πραγματικοί βασιλιάδες (να μην πεινάτε, να μην υποφέρετε, να μην αδικείστε).
 Εάν κάποιος δεν τα ξέρει αυτά τα δυο άριστα και να τα κάνει πράξη, δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά. Γι αυτό και την επόμενη μέρα μετά το Νώε, οι ψυχές που θα ηγηθούν να σας δείξουν την συνέχεια, πρέπει να είναι άριστες ώστε να είναι μέγα ιερείς και μέγα βασιλείς (Μελχισεδέκ).   
 Σήμερα τουλάχιστον όπως βγαίνουν οι εξουσίες ξέρετε πολύ καλά από ποιες σήραγγες ξεπροβάλουν και ποιον υπηρετούν. Σε οποιοδήποτε δημόσιο πόστο και να καταλάβουν.  
 Όσο γι’ αυτούς τους σκοτεινούς που είναι πίσω από τις κουρτίνες, και που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας υπηρετώντας τον Μαυροψύχη, είναι πολλοί περισσότεροι από τους φανερούς.  
 ‘Έτσι, ο τρόπος εξουσίας μετά τον κατακλυσμό, είναι πολύ συγκεκριμένος, εφαρμόζεται ήδη και σε άλλους πλανήτες και είναι αυτός που θα εφαρμοστεί και στον δικό σας πλανήτη.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ