Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι μάσκες έπεσαν - Αντάλλαξαν τον Ζήγρα με τον Χριστοφοράκο

 Στην τελευταία ημέρα της απολογίας του ο Νίκος Ζήγρας δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε καν τα προσχήματα! 
 Πέραν του ότι ολόκληρη η απολογία του ήταν γραμμένη κατά λέξη και αυτός απλά την έκανε ανάγνωση από τα έγγραφα του, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον δικονομικό κώδικά, κόμπιαζε απαντούσε με μισόλογα και ανακάτευε τα έγγραφα του σε κάθε ερώτηση που διέφερε από αυτές που τον είχαν προετοιμάσει.   
 Αποκορύφωμα η επίθεση που δέχθηκε το προεδρείο από τον ποινικολόγο Φραγκίσκο Ραγκούση με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento το οποίο επικαλείται έγγραφα τα οποία...
έχει παρουσιάσει πρόσφατα ο Νικόλαος Ζήγρας. Τα έγγραφα αυτά δεν ανήκουν στην δικογραφία και με δόλιο τρόπο στην προηγούμενη ημέρα της απολογίας του θέλησε να τα αφήσει στην έδρα. Αφού αυτό δε επετεύχθη μετά την έντονη αντίδραση των άλλων συνηγόρων αλλά και της έδρας ο Νικόλαος Ζήγρας, πέρα από κάθε δικονομική τάξη, διοχέτευσε τα έγγραφα αυτά στην εφημερίδα Documento η οποία τα δημοσίευσε στο φύλλο, της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. 
 Η κίνηση αυτή είναι σίγουρο, ότι ανήκει στις ευρύτερες κινήσεις και είναι σκηνοθετημένη από μυστικές υπηρεσίες που θέλουν πάση θυσία τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή. Εδώ δημιουργείται και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πως είναι δυνατόν το πόρισμα του ανακριτή Φούκα για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας Καραμανλή, να αναγνωρίζει ότι κατά τα επίμαχα χρονικά διαστήματα δρούσαν στο Υπ. Εθνικής Άμυνας πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών και για την υπόθεση Τσοχαζόπουλου να μη γίνεται καμία ευθεία αναφορά.   
 Επίσης, όπως επισημαίνεται στο πόρισμα, σύμφωνα με αναφορές στο Wikileaks προκύπτει ότι υπήρχαν υπάλληλοι της ΕΥΠ επιρρεπείς σε διαρροές οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως δυσαρεστημένοι. Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι εντός του 2005, υπάλληλοι της ΕΥΠ που είχαν πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία, τα παρέδιδαν σε μη δικαιούμενα πρόσωπα και συγκεκριμένα στον τότε βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη. (Σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ
 Σε κάποιο άλλο σημείο ερωτηθείς ο Νικόλαος Ζήγρας, από τον δικηγόρο Λεονίδα Κοτασλή του Άκη Τσοχαζόπουλο αν εκρεμεί εις βάρος του, δικαστική απόφαση η δικαστήριο σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και ειδικά στην Ελβετία ο απολογούμενος απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. Σε αυτό όμως θα επανέλθουμε σύντομα με στοιχεία που αποδεικνύουν την δίωξη του και πως αυτά συνδέονται με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο! Ένα έγγραφο βόμβα που θα φέρει καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του Νικόλαου Ζήγρα αλλά και της όλης διαδικασίας που έχει στηθεί από μυστικές υπηρεσίες. Η πολιτική αλλά και φυσική εξόντωση του Άκη Τσοχατζόπουλου και οι διασυνδέσεις του με την Ρωσία, ήταν ο πρωταρχικός στόχος, έτσι ώστε να μη μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του Γεωργίου Παπανδρέου και της παρέας του για να οδηγήσουν την Ελλάδα στα μνημόνια και την σημερινή της κατάντια. Σε αντίθεση με τον κ. Χριστοφοράκο που εξυπηρετούσε Γερμανικά συμφέροντα! 
 Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που βάλετε η αξιοπιστία του Νικόλαου Ζήγρα αφού η ίδια η πρώην σύζυγος του Ν. Ζήγρα εξέφρασε αμφιβολίες ως προς την αξιοπιστία του Ν. Ζήγρα, ο οποίος στις καταθέσεις του έχει μιλήσει για την διακίνηση μαύρου χρήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ζούσα μέσα σε ένα ψέμα. Όταν σε μένα που του συμπαραστάθηκα τόσο πολύ στο θέμα της υγείας του δεν είπε την αλήθεια, έχω πολλές αμφιβολίες για τα όσα είπε μετά. Δεν ξέρω αν είναι γενικώς ψεύτης, εμένα πάντως μου έλεγε πολλά ψέματα". Η κ. Λεοντοπούλου ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν περίμενε ποτέ ο Ν. Ζήγρας να μιλήσει εις βάρος του Α. Τσοχατζόπουλου! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις