Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚ : Σοβαρό τροχαίο για γνωστό μοντέλο όλα δείχνουν απόπειρα ...

 Σοβαρό τροχαίο είχε χθες γνωστό μοντέλο με συμμετοχή και σε ερωτικού περιεχομένου ταινία.
 Ακόμα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του τροχαίου μια και εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια μια και το μοντέλο καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού στην περιοχή του Ταύρου με πάνω από 80 χιλ χωρίς ίχνος φρεναρίσματος με το αυτοκίνητο της και χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας! Παλαιότερα μάλιστα της είχαν κάψει το αυτοκίνητο όταν εκείνη απουσίαζε εκτός Αθηνών. (Σχετικό μας ΈΔΩ)
 Η...
Μάρω Αρβανιτέλη σε παλαιότερες συζητήσεις με τον διαχειριστή του blog έδειχνε μετανιωμένη για την συμμετοχή της σε ερωτική ταινία που την απέδιδε σε κακιά στιγμή και άσχημη ψυχολογία που είχε εκείνη την εποχή. Δεν περίμενε ότι μετά από τόσο χρόνια αυτό θα την ακολουθούσε και θα της δημιουργούσε ακόμα προβλήματα. Όπως χαρακτηριστικά είχε πει μετά από εκείνο τα έχασε όλα... τους ανθρώπους που αγαπούσε, την δουλειά της, τους φίλους της την ίδια την ζωή της.
 Όλα συγκλίνουν πως το τροχαίο αυτό ήταν απόπειρα αυτοκτονίας μια και τον τελευταίο καιρό η Μάρω έδειχνε να περνάει καλά με τις νέες της φίλες αλλά αυτό μέσα της δεν είχε σταματήσει ποτέ να την απασχολεί...
 Με ανάρτηση της στο facebook ίσος και για αυτό να ζητάει συγνώμη από τους γονείς της και τους δικούς της ανθρώπους.
 Σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και με θρυμματισμένο ισχίο νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό αλλά εκτός κινδύνου για την ζωή της.
 Το γεγονός αυτό δίνει μια νέα κοινωνική προέκταση για πολλά κορίτσια που σήμερα βρίσκουν εύκολη διέξοδο σε παρόμοιες λύσεις και η κοινωνία μας δεν τους δίνει την επιλογή μετά μετανοιώσουν και να διαγράφουν το παρελθόν τους.
 Προσοχή λοιπόν στις επιλογές που μπορεί να σημαδέψουν μια ολόκληρη ζωή...
 Εμείς ευχόμαστε να επανέλθει σύντομα και να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι έτσι ώστε η συλλογή τους από τέτοιες ταινίες να γίνει λίγο φτωχότερη με την καταστροφή αυτής που συμμετείχε η άτυχη Μάρω