Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Βάσια Μπέσσα : Αναστατώνει στο πέρασμα της

Όνομα : Βάσια  
Επίθετο: Μπέσσα 
Ζώδιο : Υδροχόος  Σπουδές : Κλασική Φιλολογία  Ιωαννίνων 2 χρόνια σπουδές και παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Καποδιστριακού, αγγλικά, ισπανικά. 
Ενδιαφέροντα : Χορός ( oriental ) trx, crossfit, shopping ατέλειωτες ώρες, βιβλία ψυχολογίας του FREUD  
Στόχος – Φιλοδοξίες : Πτυχίο και μεταπτυχιακό στο τμήμα Π.Τ.Δ.Ε, αρκετή εξάσκηση πάνω σε αυτό, επαγγελματική ενασχόληση με το Οriental και ίσως μετά να ασχοληθώ και με τηλεόραση αν συνεχίσει να με εμπνέει.  
Και τώρα : Στις μέρες μας υπάρχει αρκετή...
αποξένωση. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην ξεχνιούνται τα βασικά, όπως για παράδειγμα ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια και καλούς φίλους.   
Στιγμή αδυναμίας : Η ώρα του αποχωρισμού από αγαπημένα άτομα. 

Ελεύθερη – Δεσμευμένη :  Δεσμευμένη.  
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Παρότι φαίνεται ότι ο κόσμος δεν έχει χρόνο για τέτοια, φλερτ υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Αρκεί να το βλέπεις. Μπορεί όχι τόσο όσο παλιότερα, αλλά αν το κινητό μπει επιτέλους στην τσάντα, θα δούμε ότι ακόμα ο κόσμος φλερτάρει. Ευτυχώς δηλαδή.  
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Πονηρό φλερτ αλλά καθόλου πρόστυχο. Παιχνίδι ερωτήσεων για το αν μου αρέσει ή όχι. Συζήτηση και εγκεφαλικό παιχνίδι με λίγα λόγια.  
Το ιδανικό αρσενικό : Να έχει αυτοπεποίθηση, λέγειν και πολύ χιούμορ. Τρία κλασικά και διαχρονικά δυνατά στοιχεία σε έναν άντρα. Κάτι σαν τον Al Pacino που με την επιμονή του κέρδισε την Michelle Pfeiffer. 
Έχεις 3 ευχές:  Θετική ενέργεια, αγάπη για την ίδια την ζωή και προς όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους και φίλους εύχομαι αύριο όταν ξυπνήσετε να σας περιμένουν στον τραπεζικό λογαριασμό σας 500.000 ευρώ.  
Αγαπημένη ταινία : Dogville ( Lars Von Trier ) Blow ( Ted Demme )  
Στέκι : Για ατελείωτο χορό στο Lohan nightclub ( Γκάζι ), για μπύρα και ρακόμελα στο Βeer time ( Ψυρρή ) και τα καλοκαίρια για cocktail στο Penarrubia Lounge ( Άλιμος )  
Αξεσουάρ : Σκουλαρίκια κυρίως και πάντα ένα ωραίο άρωμα. Γιατί όπως έχει πει και ο Saint  Francois de  Sales "Δεν υπάρχει καμιά άλλη τόσο ωραία και περιζήτητη φινέτσα όσο η απλότητα". 
Ταξίδι : Amsterdam, Ιbiza, Νέα Υόρκη και Μεξικό. Είναι οι 4 αγαπημένοι μου προορισμοί.  
Καλή και κακή συνήθεια : Πάντα πιστή στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου ( καλή )   , κάπνισμα ( κακή ) 
Facebook name : Βάσια Μπέσσα  
Instagram:  vasia_mpessa