Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Εσείς ακόμα με περιμένετε;

 Ήμουν ανάμεσα σας και σας τα δίδαξα όλα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι, εργαζόμενοι με τον εαυτό σας από τη μία, κι από την άλλη, ποιον υπηρετούν οι εξουσίες, και φυσικά, υπηρετούν αυτόν που τότε τον είχαν ονομάσει Σατανά. Όλους σάς είχα ονομάσει αδέρφια μου και σας είχα δείξει τον τρόπο και τον δρόμο να κατανοήσετε...
ποιοι είσαστε, ποιος σας έστειλε στον κόσμο της μορφής, και τι πρέπει να κάνετε ώστε να ξαναγυρίσετε σε Αυτόν που σας Τον είχα ονομάσει Πατέρα. Και ακόμα σας είχα πει ότι τα πάντα ξεκινάνε από μέσα Του, πηγαίνουν στον κόσμο της μορφής και ξαναγυρίζουν και πάλι μέσα Του, γεμάτα γνώση και σοφία. 
 Σας τα έχω πει όλα και σας τα έχω δείξει όλα. Κι εσείς τώρα αντί να εργαστείτε με τον εαυτό σας, σε όλα αυτά που σας έχω δείξει, ψάχνετε έξω από εσάς, να βρείτε σωτήρες, να βρείτε τσοπάνους, και πιστεύετε, ότι αν θα πάρετε την πόλη, ή αλλάξετε οποιαδήποτε γεωγραφικά σύνορα πάνω στον πλανήτη, ότι θα έχει αυτό κάποιο νόημα για σας τους ίδιους. 
 Ακόμα και εσείς που ψάχνεστε για ενεργειακές πύλες, ή ακολουθείτε αυτά που σας δείχνει η επιστήμη, σαν νέους πλανήτες και νέους ήλιους, ξεχνάτε την μοναδική και την μεγαλύτερη ενεργειακή πύλη, για εσάς τους ίδιους. 
 Κι αυτό είναι η πρώτη σας εισπνοή και η τελευταία σας εκπνοή. ακόμα και τώρα δεν έχετε καταλάβει γιατί ο πατέρας σάς έδωσε την πρώτη εισπνοή και την τελευταία εκπνοή. Μα φυσικά μόνο για ένα. Και σας το έχω τονίσει. Να κατανοήσετε την ύπαρξη σας. Διότι αν δεν κατανοήσετε την ύπαρξη σας, ό,τι και να κάνετε, είναι 100%, εκτός τόπου και χρόνου. 
 Εσείς θα πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε, είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, αλλά θα είστε 100 τοις εκατό σε πλάνη, γιατί αυτό που θα κάνετε δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση, για το λόγο, που κατεβήκατε απ' τον Πατέρα, στον κόσμο της ύλης. 
 Σας έχουν πει ότι με περιμένετε για τη Δευτέρα παρουσία πάνω στη γη.

Να ΄ρθω να σας πω τι, αυτά που σας έχω ήδη πει? 

Ή να εργαστώ εγώ αντί για σας?

Η να σηκώσω τους νεκρούς από τους τάφους, για να ζείτε πάνω στην γη, επ άπειρο? Δεν έχετε μάθει ότι και οι ήλιοι κάποια στιγμή τελειώνουν, δηλαδή χάνουν την μορφή τους?

 Ο Πατέρας είναι μέσα σας. Εγώ μπορεί να εκδηλωθώ μέσα σας, σαν Δευτέρα παρουσία, μόνο εάν εσείς εργαστείτε με τον εαυτό σας και με εκδηλώσετε μέσα σας. Αυτή φυσικά είναι η Δευτέρα παρουσία. Τότε και μόνο τότε, μπορώ να σας σηκώσω από τους τάφους, όχι φυσικά από το φυσικό σας σώμα, αλλά σαν κομμάτι πνεύματος, που κατανόησε την ύπαρξή του μέσα στον κόσμο της ύλης, και ξαναγύρισε στον πατέρα γεμάτος γνώση και σοφία. 
 Αυτό για να γίνει, χρειάζεται ο νου σας να ενώσει τα ορατά με τα ορατά
 Χρειάζεται ο νους σας να είναι πλημμυρισμένος από λογική.
Και όχι να πιστεύετε του σατανά τις εξουσίες και άλλα άπειρα ψέματα ώστε να είστε σε εντελώς λάθος δρόμους. 
 Σας το λέω ύστατη φορά, ενεργοποιείστε το νου σας , ενώστε τα ορατά με τα αόρατα, εκδηλώστε με μέσα σας και η βασιλεία του Πατέρα είναι ανοιχτή σε όλους. 

 Όσο γι αυτόν που σας τον είχα ονομάσει Σατανά, και όλες οι εξουσίες, φανερές και κρυφές, που τον υπηρετούν, οι μέρες τους, είναι λίγες.


kataklusmosnoe.blogspot.gr