Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Βραδιά ομορφιάς και τίτλων για μοντέλα τα Μις Τουρισμός 2017

 Με μεγάλη επιτυχία , η  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ σε συνεργασία με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ  διοργάνωσε για 17 η συνεχή χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, στο  κατάμεστο GLYFADA GOLF GARDENS δίνοντας την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Ελληνίδες να  δοκιμάσουν την  συναρπαστική εμπειρία.
 O Κορυφαίος Έλληνας...
  manager  μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας «ψυχή» της  διοργάνωσης  έχει το  «μάτι», να ανακαλύπτει , εκπαιδεύει , και αναδεικνύει νέα Μοντέλα, όπως  έχει κάνει  με  τις  ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ,  ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ, ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, κ α.
Τα διαγωνιζόμενα μοντέλα και η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς Κωνσταντίνα Ψαροπούλου ήταν ντυμένες με βραδινά φορέματα του γνωστού σχεδιαστή Πάνου Ζήνα "CINEMA"   
 Πριν απονεμηθούν οι τίτλοι των καλλιστείων έγινε και η καθιερωμένη πια βράβευση μοντέλων που έχουν ξεχωρίσει με την καριέρα τους. Ως μοντέλο τις τελευταίας πενταετίας βραβεύτηκε και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής backstage του Star web tv Βίκυ Μανώλη. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο γνωστός στυλίστας Κωνσταντίνος Κασπίρης.    
Η  Νικήτρια MISS  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  2017  Ιωάννα Γιαγκίνη (19 ετών) φοιτήτρια στην Γερμανική Φιλολογία θα εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ στον παγκόσμιο Διαγωνισμό, Μις Παγκόσμιος Τουρισμός που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Ιούνιο.

Οι  Άλλες νικήτριες   είναι ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ η Αφροδίτη Γώγου
1 Αν. Μις Τουρισμός  Κατερίνα  Χρυσανθακοπούλου . 
2 Αναπλ. Μις Τουρισμός η Σοφία Σώτου,  
SPORT WOMAN Η Δήμητρα Φραντζή. 
MISS YOUNG TOURISM   H  Αντιγόνη Περτικόβ   
Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά και όλους τους συντελεστές... 

Καλλυντικά  YVES ROCHER
Μαλλιά  η  Κατερίνη Γαλανοπουλου - Katrin Coiffure
Casual  AVIOTI
Υποδήματα  FAMOUS shoes  

Χορηγοί: ZINAS – DAVIDOFF – GRECO STROM – FAMOUS SHOES -
BLUE STAR FERRIES- GEKAEM AUTO – ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις