Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Φελίτσια Κόσσυβα - Μια σέξι μανούλα γεμάτη θετική ενέργεια

Όνομα : Φελίτσια   
Επίθετο: Κόσσυβα   
Ζώδιο : Υδροχόος

Σπουδές : Πτυχίο Ψυχολογίας, Μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία και ειδικότητα στην Γνωσικακή-Συμπεριφορική θεραπεία.

Ενδιαφέροντα : Της αρέσει πολύ να βλέπει ξένες σειρές, να πηγαίνει βόλτες με το αυτοκίνητο, να διαβάζει κάθε λογής βιβλία, να ακούει μουσική σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και να τραγουδάει (παρότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη φωνή, να παίζει με τον γιο της γιατί μέσα από εκεί νιώθει ξανά παιδί, και όποτε έχει λίγο ελεύθερο χρόνο να γυμνάζεται.

Στόχος – Φιλοδοξίες : Μέσα από την δουλεία της να μπορέσει να...
κάνει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να κατανοήσουν ότι προβλήματα ίσως πάντα να υπάρχουν και να καταφέρει ο κάθε άνθρωπος να γνωρίσει εις βάθος τον εαυτό του και να του διδάξει δεξιότητες με σκοπό να ξεπερνάει τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής του για να είναι πιο λειτουργικός πρώτα προς τον εαυτό του και μετέπειτα στο σύνολο των ανθρώπων.


Και τώρα : Ζει την κάθε της στιγμή απολαμβάνοντας όσα περισσότερα πράγματα μπορεί

Στιγμή αδυναμίας : Στιγμή αδυναμίας για εκείνη  είναι όταν γύρω της υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα όπως υγείας και δεν μπορεί να βοηθήσει με κανέναν τρόπο. Δεν μπορει επίσης να βλέπει ανθρώπους να κλαίνε…

Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Παντρεμένη με έναν υπέροχο γιο 5 μηνών


Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Εννοείται πως υπάρχει ακόμη φλερτ απλά ίσως όχι τόσο πολύ όσο παλιά. Αυτό ίσως να οφείλεται στις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν στην χώρα μας και στην ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί στους ανθρώπους για το μέλλον. Έτσι οι άνθρωποι δεν έχουν ίσως τον χρόνο και την ψυχολογία να αναλωθούν στο φλερτ και ίσως η ανασφάλεια που έχουν οι άνθρωποι για τον φόβο της απόρριψης. Αλλά εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν υπάρξει προσπάθεια πως θα ξέρουν οι άνθρωποι τις δυνατότητές τους.

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: να  της αφήσουν έξω από την πόρτα της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ένα CD με ερωτικά τραγούδια και ένα ερωτικό γράμμα.

Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για εκείνη είναι ο άντρας ο οποίος είναι ειλικρινής, έξυπνος, έχει χιούμορ, και διακατέχεται ακόμη από αυθόρμητο ρομαντισμό. Γενικότερα της αρέσει να θαυμάζει τον άντρα που έχει δίπλα της. Εννοείται πως η εμφάνιση παίζει ιδιαίτερο λόγο για εκείνη ειδικά στην πρώτη επαφή αλλά όπως όλοι ξέρουμε η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανέκαθεν μου άρεσαν οι μελαχρινοί άντρες. Σαν πρότυπο πάντα είχε τον GEORGE CLOONEY όπως πολλές γυναίκες άλλωστε.


Έχεις 3 ευχές: Πάντοτε να έχει τους αγαπημένους της ανθρώπους δίπλα της. Να μην χαθεί ποτέ ο ρόλος της οικογένειας κάτι που στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένας θεσμός. Τέλος, λόγω των καταστάσεων της χώρας μας εύχεται να μην χάσουμε την ταυτότητα μας ως Έλληνες, την κουλτούρα μας, την παιδεία μας και μέσα από αυτές τις δυσκολίες να βγούμε πιο δυνατοί.

Αγαπημένη ταινία : The Shawshank Redemption
Στέκι : Για καφέ συχνάζει στο ‘City Zen’ στο κέντρο της Αθήνας διότι της αρέσει να βλέπει την πόλη από πιο ψηλά και την Ακρόπολη η οποία το βράδυ είναι φωτισμένη και της μαγεύει την ψυχή.  Επίσης, συχνάζει στο ‘LIVING’ της Γλυφάδας και το Rumors στην Βουλιαγμένη. Τους πιο καλοκαιρινούς μήνες προτιμάει να πίνει τον καφέ της και το ποτό της σε πιο παραλιακά μέρη όπως το ‘Nalu’ στο Καλαμάκι, στο ‘Balux’ στην Γλυφάδα, και στο Cartel στο Μικρολίμανο. Όσο αναφορά το nightlife, της το χειμώνα επιλέγει να πηγαίνει σε νυχτερινά κέντρα όπως στον Βέρτη και τον Οικονομόπουλο και το καλοκαίρι επιλέγει ανοιχτά club δίπλα στην θάλασσα όπως το “ISLAND CLUB RESTAURANT” και το ‘ΑΚΡΩΤΗΡΙ’.


Αξεσουάρ : Τσάντα, κινητό, καλλυντικά
Ταξίδι : Το όνειρο της είναι να επισκεφτεί μαγευτικά και ξωτικά μέρη
Καλή και κακή συνήθεια :
Καλή: Ενημερώνεται καθημερινώς για τις εξελίξεις στον κόσμο σε πολλούς τομείς γιατί πάντοτε της άρεσε να έχει μια σφαιρική άποψη και αντίληψη για τα πράγματα γύρω της. Όσο μπορεί φυσικά, προσέχει την διατροφή της σε λογικά επίπεδα για να μπορεί να είναι υγιής για να μπορεί να προσφέρει στον εαυτό της και ειδικά στους γύρω της.

Κακή: Υπερ-αναλυτικότητα των πραγμάτων και τελειομανία. Δεν είναι πάντοτε καλό/

Facebook name : Felitsia Kossiva
Instagram: felitsiak