Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Εκτός από τον Άδη του κάτω κόσμου (Θάνατος) υπάρχει και ο Άδης του πάνω κόσμου

Το μεγαλύτερο μυστήριο που θα έπρεπε να απασχολεί πάνω από οτιδήποτε άλλο την ανθρωπότητα, είναι μόνο ο φυσικός θάνατος του καθενός ξεχωριστά. Φυσικά για τον Ά-δη, χρειάζεται πολύ μεγάλος αγώνας, πολύ μεγάλος αληθινός πνευματικός αγώνας, (δεν βλέπεις), που μόνο οι φωτισμένοι μπορούν να κατα-νοήσουν τι ακριβώς γίνεται στον Άδη του κάτω κόσμου - Θάνατος.

Για τον Άδη που ζει η ανθρωπότητα, η σημερινή καθημερινότητα  που χτυπιέται αλύπητα και αδυσώπητα από...
κάθε παντελή έλλειψη πνευματικής γνώσης, αλλά ακόμα και για ένα πιάτο φαί της κάθε ημέρας.
Αυτό γίνεται χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα όμως, που η ανθρωπότητα βρίσκεται στο απόγειο της τεχνολογίας, μ' έναν παράξενο πλέον τρόπο, όλες οι εξουσίες πολιτικές και θρησκευτικές, έχοντας πέσει παντελώς οι μάσκες, οδηγούν την ανθρωπότητα στον απόλυτο όλεθρο.

Η ανθρωπότητα πλέον, χωρίς κανένας να το γνωρίζει, ζει την μοναδική της ευκαιρία, ώστε ο καθένας ξεχωριστά, εάν λίγο νοιαστεί για τον εαυτό του, να οδηγηθεί στη φώτιση και κατ' επέκταση στην ελευθερία του (επιστροφή στον αιθέρα). Μιλάμε για τον αληθινό εαυτό, αυτόν που υπήρχε και πριν έρθει να ενσαρκωθεί επάνω σε αυτό το πλανήτη, και φυσικά και μετά από αυτό που είτε ονομάζεται θάνατο, είτε Άδη του κάτω κόσμου στην ελληνική δήθεν μυθολογία.

Αυτοί που θα έπρεπε να είναι εδώ και να σας ενημερώσουν και για τον πάνω Άδη (υλική ζωή) και για τον κάτω Άδη, είναι εδώ. Και πλέον η ενημέρωσή τους προς όλους εσάς, έφτασε στο τέλος.
Για να ενημερωθείτε λοιπόν για όλα αυτά, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος σας τόνισε ότι ο αυθεντικούς νους είναι ο ένας και μοναδικός δημιουργός των πάντων.

Όταν ο Οδυσσέας σας επανέλαβε ότι όλη η ανθρωπότητα είναι όμηροι, και ότι η Ύλη (Υλι-άδα) είναι η αιτία που η ανθρωπότητα χάνει τον δρόμο της, γιατί είναι εφήμερη, η διάρκειά της σε γήινο χρόνο είναι μηδέν, και ότι μόνο με την επιστροφή στην Ιθάκη ξεφεύγεις από την ομηρεία της Ύλης.
Φυσικά η Ύλη εγκλωβίζει γιατί αυτοί που ασκούν εξουσία κάνουν τα πάντα για να σε εγκλωβίσουν και η ανθρωπότητα να πιαστεί αδιάβαστη, εννοείται πνευματικά.


Όσον αφορά τα υλικά, έχετε ζήσει στο πετσί σας όλοι, πόσο δεινοπαθεί ο άνθρωπος για ένα πιάτο φαί.
Στο πάνω σχεδιάγραμμα, βλέπετε με ακρίβεια που βρίσκεται ο Άδης του πάνω κόσμου. Δηλ αυτός που είναι η αιτία που τυραννιέται όλη η ανθρωπότητα. Ο οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε θέση σάς μιλήσει πλέον για κάθε μορφής ανάπτυξη που θα έχει σχέση με τα χρήματα όποιου και να κρύβεται πίσω από όλα, που ο Ιησούς Χριστός τον ονόμασε Σατανά και σήμερα ονομάζεται Μαυροψύχης, που στηρίζεται στο παιχνίδι του Μαυροψύχη, όπως χρήματα, πολύτιμα μέταλλα, πιστωτικές κάρτες, επενδυτές, κεφάλαιο, ποιος θα πληρώσει και άλλες βλακειες,100% είτε το γνωρίζει είτε όχι, παίζει το παιχνίδι του. Ακόμα και αυτοί που σας δείχνουν το δρόμο του κάτω κόσμου - Άδη με το να οδηγηθείτε με τα λόγια τους στην αυτογνωσία και άλλες τέτοιες διδασκαλίες, εάν πλέον δεν σας λένε με ακρίβεια ποιος σας τυρανάει οι καθημερινά και μόνιμα στον πάνω Άδη (φυσική σας ζωή), πλέον, ακόμα και αυτοί πρέπει να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους να τα πουν στην ανθρωπότητα και να μην μεταφέρουν πλέον πνευματικές γνώσεις οι οποίες ακόμα και να είναι σωστές και σοβαρές, ξεχνάνε είτε από άγνοια είτε εντέχνως ποιος τυρρανάει την ανθρωπότητα, πια μέσα χρησιμοποιεί και τι ζητάει από όλους εσάς.

ΥΓ. Μην χάσετε κανένας σας αυτή την ευκαιρία και συντονιστείτε για την επομένη μέρα της ανθρωπότητας, δηλ την επιστροφή της στην χρυσή εποχή, γιατί το μέρος έχει κλειδώσει και οι αετοί δεν θέλουν να φτάσουν. Προτίμησαν το ξέπλυμα...