Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Σοφία Καρακασίδου - Ανήσυχο όμορφο πλάσμα

Όνομα : Σοφία
Επίθετο: Καρακασίδου
Ζώδιο : Παρθένος

Σπουδές : Α.Τ.Ε.Ι.Θ Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Ενδιαφέροντα : Η καλύτερες στιγμές της καθημερινότητας της είναι να περνά χρόνο με τους φίλους της και με την οικογένεια της. Λατρεύει το χορό και τον τελευταίο καιρό ασχολείται με latin χορούς. Επίσης, της αρέσουν τα μυθιστορήματα. Τι πιο χαλαρωτικό από τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ακόμα, της αρέσει ο κόσμος της μόδας. Να δημιουργεί...
συνδυασμούς ρούχων, πρωτότυπους και ξεχωριστούς. Ενημερώνεται για τις νέες τάσεις. Και όσο αναφορά την ενημέρωση, παρακολουθεί την επικαιρότητα και απογοητεύεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα στη χώρα. Έχει την ελπίδα πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και πως η νέα γενιά θα φανεί δυνατή απέναντι στις δυσκολίες.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να γίνει μία επιτυχημένη διαιτολόγος και πάνω από όλα μία σωστή επαγγελματίας.
Και τώρα : Προτεραιότητα έχουν οι σπουδές
Στιγμή αδυναμίας : Η προδοσία ενός ανθρώπου. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό που σου δημιουργεί η προδοσία ενός ανθρώπου στον οποίο είχες απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστευες σε αυτόν. Όταν προσπαθείς να είσαι ένας δυνατός άνθρωπος, μία προδοσία μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και καχυποψία που αν δεν τα αποβάλλεις μπορούν να αποτελέσουν την αχίλλειο πτέρνα σου.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Υπάρχει αλλά δεν υπάρχει η ίδια πρωτοτυπία και φαντασία ως προς τον τρόπο προσέγγισης όπως παλαιότερα.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Να τη ζητήσουν σε χορό και μετά να της χαρίσουν έναν αναπτήρα. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά ήταν πολύ αυθόρμητο και περίεργο.
Το ιδανικό αρσενικό : Όμορφο χαμόγελο, καθαρό βλέμμα, ευγενικός, να αγαπά τη ζωή, καλός άνθρωπος
Έχεις 3 ευχές: Να υπάρχει  “happy end” και στην πραγματική ζωή και όχι μόνο στις ταινίες. Να γυρίσει όλο τον κόσμο. Να ζήσει τα όνειρα της.
Αγαπημένη ταινία : the longest ride
Στέκι : Για κρασί στο arc, αλλά γενικότερα θέλει να πηγαίνει σε διαφορετικά μέρη για να αλλάζει παραστάσεις
Αξεσουάρ : Ένα χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ μιας γυναίκας.
Ταξίδι : Βιέννη, Βουδαπέστη, Βελιγράδι.
Καλή και κακή συνήθεια :Καλή: Επιμελής - Κακή: τελειομανής
Facebook name : Sofia Kara
Instagram: sofiakaraa_