Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Απίστευτη ομολογία δότριας μυελού των οστών - Βίντεο

Μια  υπέρτατη προσφορά αγάπης να δώσουν τη δυνατότητα σε αυτούς που είχαν την ατυχία να νοσήσουν, να παλέψουν για την ίαση. Ευχαριστώ, ευχαριστούμε πολύ!!
Ρεπάνη Περσεφόνη, μεταμοσχευμένη και επιζήσασα!


Όταν βοηθάς, όταν τον καταλαβαίνεις .. πρέπει και να τον ευχαριστείς που σου επέτρεψε να τον βοηθήσεις .. Όταν ο ένας βοηθάει τον άλλον, οι κερδισμένοι είναι δυο. . Με βάση λοιπόν την αντίληψη αυτή το να βοηθάς, κάποιον σε εξαναγκάζει να...
υποβληθείς σε θυσίες.... Αγάπη ___ εγωιστική __ αλτρουιστική ή ότι άλλο ____ ο χ ι ___ δεν είναι έτσι.. Δεν είναι να ζεις με θυσίες, μα να μαθαίνουμε να καταγράφουμε στο" ημερολόγιό μας " όσα κάνουμε για τον άλλον. με αγάπη .. Αυτός λοιπόν που δίνει προτεραιότητα στον εαυτό του, απολαμβάνει οτιδήποτε κάνει για τον άνθρωπο που αγαπά . Η μοναδική βοήθεια που δεν αφήνει πίσω οφειλές είναι αυτή που υποκινείται από τη χαρά να βοηθάς ..ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα ευχαριστήρια συγκινητικά μηνύματα σας κύριε Σπυριδωνίδη τα σέβη μού! 

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο από την ομολογία δότριας μυελού των οστών και το μεγαλείο ψυχής όσων ανθρώπων είναι δότες...!