Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δέσποινα Ξύδη (Debbina) - Η Θεσσαλονικιά Dj που μοιράζει εγκεφαλικά!

Όνομα : Δέσποινα
Επίθετο: Ξύδη
Ζώδιο : Κριός
Σπουδές : Διερμηνείας-Μετάφρασης στο τμήμα Εφαρμοσμένων Γλωσσών στο ΤΕΙ Ηπείρου
Ενδιαφέροντα : Μουσική, κινηματογράφος
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να συνεχίσει να κάνει με επιτυχία τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και ελπίζει να κάνει κάποτε ραδιοφωνική εκπομπή
Και τώρα : Προς το παρόν ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών και ως μεταφράστρια σε διάφορα sites , αλλά ταυτόχρονα εργάζεται και ως dj σε διάφορα πάρτι και events μιας και είναι το αγαπημένο της χόμπι εδώ χρόνια.
Στιγμή αδυναμίας : Κατά τη διάρκεια ενός event , ενώ έπαιζε μουσική, της ζήτησαν να....
παίξει κρητικά! Εκείνη τη στιγμή είχε pop πρόγραμμα και παρατήρησε πως η παρέα που έκανε την παραγγελία των Κρητικών τραγουδιών ήταν πολύ μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα το υπόλοιπο μαγαζί ήταν στον ΄αέρα’ χορεύοντας! Πραγματικά, της φάνηκε πολύ δύσκολο να χαλάσει τη ροή του προγράμματος.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Πιστεύει πως υπάρχει ακόμα, ναι. Αν και παρατηρεί πως οι γυναίκες φλερτάρουν περισσότερο και πιο έντονα, πράγμα το οποίο δεν την βρίσκει και πολύ σύμφωνη.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Κάποτε της αφιερώσαν ένα συγκεκριμένο τραγούδι που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη, της τηλεφωνούσε να το ακούσει, είτε της έστελνε ηχητικό μήνυμα κάθε φορά που ακουγόταν. Την θεώρησε πολύ ρομαντική και γλυκιά κίνηση.
Το ιδανικό αρσενικό : Θεωρεί πως εμφάνιση είναι ένα θέμα τελείως υποκειμενικό. Σίγουρα ένας αντικειμενικά όμορφος εξωτερικά άντρας τείνει να θεωρηθεί ως ‘ιδανικός’ όμως πιστεύει πως ο χαρακτήρας σε συνδυασμό με τις πράξεις και τη συμπεριφορά παίζουν κύριο ρόλο. Της αρέσει η αυτοπεποίθηση, η αυτογνωσία και το χιούμορ.
Έχεις 3 ευχές: Θα ήθελε πολύ να ασχοληθεί κάποια στιγμή με το ραδιόφωνο, το προσπάθησε αλλά οι σπουδές της ήταν σε προτεραιότητα εκείνο το διάστημα. Θα ήθελε επίσης να ταξιδέψει σε όσα περισσότερα μέρη είναι δυνατόν για να παίξει μουσική και να κάνει μεταπτυχιακό σχετικά με τη δημοσιογραφία που είναι στόχος ζωής.
Αγαπημένη ταινία : Παρόλο που πραγματικά είναι άπειρες γιατί είναι μανιακή σινεφίλ , αγαπημένες της είναι όλες οι σκηνοθετημένες του Tim Burton. Λατρεύει τα Sin City και τα Kill Bill.
Στέκι : Γενικά δεν συχνάζει σε μεγάλα και κεντρικά μαγαζιά. Προτιμάει τα γειτονικά και ήσυχα μέρη. Τελευταία έχει κάνει με τις φίλες της τη ‘Μenta’ στέκι για καφέ και το ‘Mandon’ για κρασί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Αξεσουάρ : Τα γυαλιά της γιατί χωρίς αυτά νιώθει εντελώς τυφλή!

Ταξίδι : Θα ήθελα πραγματικά πολύ να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Αυτή η πόλη την συναρπάζει. Επίσης θα ήθελε να επισκεφτεί το Καναδά και το διάσημο Whistler – Blackcomb μιας και λατρεύει τα χιόνια!
Καλή και κακή συνήθεια : Δεν είναι καπνίστρια και δεν πίνει ούτε γουλιά από αλκοολούχα ποτά. Κακιά της συνήθεια είναι ότι θυμώνει πολύ έντονα. Δύσκολα μεν, αλλά κάνει πράξεις και λέει λόγια που μετά μετανιώνει.
Facebook name : Δέσποινα Ξύδη (Debbina)
Instagram: debb1na