Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Το υπαρκτό σενάριο τρόμου που κανείς δεν παρουσιάζει για την Μεγάλη Βδομάδα

Ιστορικό σημείο θεωρείτε το δημοψήφισμα της 16ής Απριλίου στην Τουρκία! Με αφορμή αυτή την ημερομηνία πολλά είναι τα σενάρια εμπλοκής που διαρρέουν, ένα από αυτά και το πιο πρόσφατο που είναι σε συμφωνία όμως με πολλά άλλα ξεχωριστά ακούγετε έντονα τις τελευταίες ώρες.

Ο Πάνος Καμμένος έχει πάρει «γραμμή» από τις ΗΠΑ να χαλάσει την «γιορτή» του Ερτογάν ίσος ακόμα και...
μια μέρα πριν από το δημοψήφισμα, ως αντιπερισπασμό σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο, έως και απόβαση που ετοιμάζει εκείνος σε νησί του Νοτίου Αιγαίου!

Ένα «προληπτικό» χτύπημα θα ήταν ίσος η καλύτερη Εθνική λύση για την Ελλάδα και να λήξει η ιστορία με τους γείτονες. Σε μια από τις πολλές εναέριες η θαλάσσιες παραβιάσεις θα ήταν πολύ εύκολο για να πιαστούν στον «ύπνο» και να τους χαλάσουν τα σχέδια, αν πραγματικά προετοιμάζεται κάποια τύπου απόβαση, όπως φημολογείται…  

Ίσος λοιπόν δεν είναι τυχαίο το δημοσίευμα στην ετήσια έκδοση «ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ 2017-2018»: «Με νέο σχέδιο Μάρσαλ οι ΗΠΑ θα σώσουν την Ελλάδα» σε άρθρο του Πάνου Καμμένου
Εξάλλου μη ξεχνάμε την μεθοδολογία του δόγματός «διαίρει και βασίλευε» που πρώτα δαιμονοποιείται ο ηγέτης του κυρίαρχου κράτους στόχου, βλέπε, Καντάφη, Σαντάμ, Άσαντ κτλ και μετά το κράτος αυτό βάλετε από παντού και γίνεται το θέατρο ένοπλών συγκρούσεων. Ακριβός δηλαδή ότι κάνουν τώρα όλα τα διεθνή μέσα με τον Ερτογάν.  

Φυσικά το σενάριο που έχει ακουστεί πιο πολύ είναι το ταυτόχρονο χτύπημα την Κυριακή του Πάσχα, μαζί δηλαδή με το δημοψήφισμα σε Έβρο, Μυτιλήνη, Χίο και Καστελόριζο με ταυτόχρονες εξεγέρσεις λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια όπως προειδοποιεί και το περιοδικό «Επίκαιρα»

Τα σενάρια φυσικά είναι για να παραμένουν σενάρια και μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα αλλά καλύτερα είναι να έχουν γνώση οι φύλακες για να μη πέσουν μερικοί από τα σύννεφα.