Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Λαθρομετανάστες με τακτικές ISIS: Αποκεφάλισαν ζώο στο Δερβένι!

Ως σαν εκτελεστές της ISIS οι οποίοι αποκεφαλίζουν ανθρώπους τρείς παράνομοι μετανάστες από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, εχθες το απόγευμα στην περιοχή του Δερβενίου στη Θεσσαλονίκη εισέβαλλαν σε αγροικία και αποκεφάλισαν μια προβατίνα ενώ ταυτόχρονα τραβούσαν φωτογραφίες!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές ιδιοκτήτης αγροικίας της περιοχής...
οι τρεις λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην αυλή της ιδιοκτησίας του και αποκεφάλισαν μια προβατίνα.
Νωρίτερα οι δράστες απαθανάτισαν τη στιγμή της εισβολής βγάζοντας φωτογραφίες τα ζώα αλλά και τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr ο ιδιοκτήτης της αγροικίας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα οικόσιτα ζώα του βρίσκονται στο στόχαστρο παράνομων μεταναστών  από το κέντρο παραμονής αλλοδαπών «Αλεξίλ», το οποίο βρίσκεται σε απόσταση εκατό μέτρων.

Από το βράδυ της Μ. Παρασκευής μέχρι χθες άγνωστοι είχαν εισβάλει ακόμη τρεις φορές.

Χθες το απόγευμα οι κάμερες ασφαλείας της οικίας κατέγραψαν την είσοδο ομάδας πέντε ατόμων στο χώρο όπου βρίσκονται τα οικόσιτα ζώα.

Ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο σημείο μαζί με την Αστυνομία. Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών ο οποίος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Δύο ώρες αργότερα κάτοικοι των γύρω σπιτιών αντιλήφθηκαν εκ νέου παρουσία «αγνώστων» ατόμων στον αυλόγυρο της αγροικίας.

Αστυνομικός από το ΚΕΠΑ συνέλαβε δύο άτομα τα οποία είχαν κρυφτεί έξω από την αγροικία.
Κατά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν αποκεφαλίσει μία προβατίνα.

Νωρίτερα είχαν βγάλει φωτογραφίες τους χώρους της αγροικίας και τα ζώα που ήταν στον αυλόγυρο.
«Φοβάμαι ότι οι δράστες επέστρεψαν μετά τη σύλληψη του τσιλιαδόρου για να στείλουν κάποιο μήνυμα. Για ποιο λόγο να αποκεφαλίσουν το ζώο. Σας το τονίζω! Δεν το έσφαξαν απλά. Το αποκεφάλισαν» δήλωσε στο thestival.gr o ιδιοκτήτης της αγροικίας.

Οι τρεις συλληφθέντες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Λαγκαδά ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σημειωτέον ότι το αδίκημα της ζωοκτονίας θεωρείται κακούργημα.

Πρόκειται για νέα «ήθη και έθιμα» που φέρνουν μαζί τους οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι απλά περνούν τα σύνορα χωρίς κανένα εμπόδιο.

Φυσικά ακόμη και αν καταδικαστούν, μετά από μια σύντομη φυλάκιση, για λόγους αποσυμφόρησης των φυλακών θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς βέβαια  να απελαθούν.