Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Αντζελίνα Καρατζιώτη - Με καλλιτεχνική φλέβα στην Ιατρική

Όνομα :  Αντζελίνα
Επίθετο: Καρατζιώτη
Ζώδιο : Σκορπιός
Σπουδές :
Βιοιατρική στο  University of Surrey, Master Ογκολογίας και θεραπείας του καρκίνου στο Queen Mary University of London
Κλινική πρακτική στην ογκολογική μονάδα του Royal London Hospital
Κλινική ειδίκευση στην αιματολογική μονάδα του St Bartholomew’s Hospital.
Ενδιαφέροντα : Μουσική πάνω στην οποία γραφεί στίχους και μελωδία στα...
προσωπικά της κομμάτια, σκηνοθεσία των βίντεο καθώς και την γενική επιμέλεια της εικόνας των φωτογραφήσεων .Παράλληλα η φωνητική και η ορθοφωνία είναι συμπληρωματικά στοιχεία ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Επιπρόσθετα λατρεύει τον χορό και από μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί με το μπαλέτο και πλέον περιστρέφεται γύρω από λατινικούς χορούς όπως τανγκο και σάλτσα.

Η κοινωνική προσφορά είναι μια από τις αξίες που πρεσβεύει .Έτσι συχνά διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και ζωντανά σόου με σκοπό την συγκέντρωση χρήματων για την ενίσχυση ερευνών όπως προσφάτως του καρκίνου του μαστού . Ίσως εδώ κρύβεται και το όνειρο ζωής να ταξιδέψει στην νοτιοανατολική Ασία με την ομάδα των γιατρών χώρος σύνορα και να δώσει ιατρική βοήθεια σε ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Βραχυπρόθεσμος στόχος είναι η επίτευξη της συνεργασίας με την διεθνούς φήμης εταιρεία ALTAFONTE hm λατινικής Αμερικής για την έκδοση του πρώτου ισπανοφώνου άλμπουμ μετα από την προώθηση του νέου ισπανόφωνου τραγουδιού με τίτλο «ASI QUE ADIOS».
 Και τώρα : ηχογραφεί το νέο της κομμάτι σε ισπανόφωνους στίχους  ASI QUE ADIOS και περιμένει την έκδοση στα κοινωνικά δίκτυα μέσο της   Universal Music το τελευταίο της single ‘ Out of Space’.
Στιγμή αδυναμίας : O αποχωρισμός από την οικογένεια της για να μεταβεί πίσω στο Λονδίνο   
Ελεύθερη –δεσμευμένη:  Δεσμευμένη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: H επιρροή της τεχνολογίας έχει αλλάξει τα δεδομένα του φλερτ . Διαμορφώνει έναν διαφορετικό τρόπο στο πως  θα προσελκύσουν  ένα άτομο. Παρόλο που η κίνηση γίνεται από ένα προφίλ συνήθως γεμάτο στις πληροφορίες, η «σύνδεση» παραμένει απρόσωπη. Πιστεύω όμως ότι το φλερτ που όλοι επιθυμούμε υπάρχει εκεί έξω και είναι σαν το παλιό σινεμά που έχει εκλείψει τελευταία αλλά όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο μας γεμίζει με αισιοδοξία και χαμόγελο.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: ;Eνα μπουκέτο λουλούδια με το αγαπημένο μου πρόσωπο να αναμένει την άφιξη μου χωρίς να το γνωρίζω.
Το ιδανικό αρσενικό : Tο ιδανικό αρσενικό δεν υπάρχει. Η μορφή που πλάθει στο μυαλό της αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες που θέλει να έχουν γενικότερα και τα άτομα που την περιβάλουν . Όταν περιλαμβάνει ευγένεια, χιούμορ, αξιοπρέπεια καθώς και την επίτευξη στόχων σε όλα τα επίπεδα τότε ναι αποτελεί μια επιλογή της. Αγαπάει πολύ να θαυμάζει και να υποστηρίζει το άτομο που είναι αεικίνητο.  Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι έχει μια μικρή αδυναμία στους σκουρόχρωμους άνδρες. 
Έχεις 3 ευχές: : να υπάρξει μια μέρα χωρίς καρκίνο ,να εξαλειφθεί ο ρατσισμός κάθε μορφής, βασική εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά

Αγαπημένη ταινία : Love me if you dare
Στέκι : Xορός και socializing στο salsa bar-Soho, London και στο Αmorino gelateria -covent garden έχει το καλύτερο παγωτό σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Αξεσουάρ : Μascara
Ταξίδι : Αν και έχει ταξιδέψει σε αρκετά μέρη  σε Ευρώπη και Αμερική για εκείνη σαν την Ελλάδα  δεν είναι καμία. Συνδυάζει όλες τις ομορφιές της φύσης από την βόρεια ,ηπειρωτική μέχρι και το τελευταίο νησί. Ποιος δεν έχει εξάλλου θαυμάσει το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης?
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή: Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού που όπως λέει χαρακτηριστικά στους ασθενείς της είναι το φάρμακο για όλες τις παθήσεις.
Κακή: Σοκολάτα ένας μόνιμος πειρασμός 
Facebook name : Angelinaofficialclub

Instagram: angelinaofficialclub