Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Μαριάννα Κατσούλια - Από την Κορώνη θηλυκό υψηλών προδιαγραφών

Όνομα : Μαριάννα
Επίθετο : Κατσούλια
Ζώδιο : Δίδυμος
Σπουδές : Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Mediterranean college of Greece καθώς και μόδα, που ήταν η μεγάλη της αγάπη, στην Ιταλική σχολη Pansik Skuola di Moda.
Ενδιαφέροντα : Από μικρή της άρεσε η ζωγραφική και λάτρευε την ενόργανη και την ρυθμική γυμναστική που ασχολήθηκε για 10 χρόνια και κατάφερε να μπει στην εθνική ομάδα ενόργανης.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Στόχος της είναι να διαπρέψει στον χώρο της μόδας μέσα από την σειρά αθλητικών ρούχων και μαγιό, Jp Fitness Wear που η ίδια σχεδιάζει!
Και τώρα : Πρόσφατα έκανε στροφή στον επαγγελματικό της προσανατολισμό δημιουργώντας μια....
νέα εταιρεία με ρούχα δικού της σχεδιασμού, μαζί με τον συναίτερό της Τζόνι Παρτατίλα.   
Στιγμή αδυναμίας : Η αδυναμία της σε κάποιον
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Δεσμευμένη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Υπάρχει κάθε στιγμή γύρω μας
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το πιο πρόσφατο περιστατικό που την φλέρταραν ήταν πριν λίγες μέρες που πήγε να κάνει τα ψώνια της στο super market και γυρίζοντας στο αμάξι της βρήκε μια σοκολάτα με ένα χαρτάκι που έγραφε, ήθελα πολύ να σου μιλήσω αλλά δίστασα! Αυτό είναι το τηλέφωνο μου σε περίπτωση που θες να μου δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστούμε!
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για την Μαριάννα είναι κάποιος που την σέβεται τη νοιάζεται την στηρίζει στα όνειρα και της επιλογές της την κάνει να χαμογελάει και φυσικά δεν έχει μάτια για άλλη!!
Έχεις 3 ευχές: εύχεται υγεία, ευημερία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο για να μπορέσουμε όλοι να ανταπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που επικρατούν στην χώρα μας!
Αγαπημένη ταινία : Step up
Στέκι : Αυτό το διάστημα αγαπημένο της στέκι για να χαλαρώσει και να πιει τον καφέ της είναι το cruiser, για να πιει το ποτό της, το Rio Skybar στο γκάζι, και για να κάνει το μπάνιο της το Balux.
Αξεσουάρ : Ρολόι
Ταξίδι : Φλωρεντία
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή είναι η ενασχόληση της με την γυμναστική στο Johnys Personal trainig team. Κακή να μην μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά και τα junk food όσο και αν προσπαθεί ν πειθαρχήσει και να κάνει υγιεινή διατροφή...
Facebook name : Marianna Katsoulia, Μαριάννα Κατσούλια
Instagram: marianna_kat, Jp_fitness_wear_official_page