Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Άννα Πορή - Πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός

Όνομα : Άννα
Επίθετο: Πορή  
Ζώδιο : Δίδυμος
Σπουδές : Θεατρικών Σπουδών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ενδιαφέροντα : Κολύμβηση και Φωτογραφίσεις ρούχων
Στόχος – Φιλοδοξίες : Το μεγάλο της όνειρο από μικρή ήταν να γίνει ηθοποιός αλλά περιορίστηκε περισσότερο στον άξονα γύρω από την μελέτη του θεάτρου. Τα τελευταία χρόνια γυρίζει το ενδιαφέρον της στην φωτογραφία είτε πρόκειται να φωτογραφηθεί εκείνη για κάποιο σκοπό είτε τραβώντας φωτογραφίες τον κόσμο γύρω της. Ο θαυμασμός της για τα μοντέλα και γενικότερα για τον χώρο του μόντελινγκ την μαγνητίζει.
Και τώρα : Ασχολείται με...
την μελέτη γύρω από το θέατρο.
Στιγμή αδυναμίας : Όταν νιώθει αδικία και καταλαβαίνει ένα ψέμα πέφτει ψυχολογικά κάτι το οποίο την κάνει να χάσει αρκετό χρόνο προκειμένου να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Δεσμευμένη

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Θεωρεί ότι υπάρχει και είναι μάλιστα και το πιο βασικό προκειμένου να της κινήσει ένας άντρας το ενδιαφέρον, ειδικά όταν αυτό δεν πραγματοποιείται μέσω ίντερνετ.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Μια φορά δούλευε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και παράλληλα ήταν και η μέρα της γιορτής της και ο πελάτης της τηλεφώνησε φεύγοντας να της πει χρόνια πολλά, καθώς εκείνη την στιγμή που μιλάγανε προκειμένου να του δώσει πληροφορίες για κάποια εκδρομή περιορίστηκε στα κομπλιμέντα και δεν συνδύασε το γεγονός ότι ήταν η γιορτή της.
Το ιδανικό αρσενικό : Ο ιδανικός άντρας για εκείνη αγνίζει το τρίπτυχο  Δυναμικός με αυτοπεποίθηση και χιούμορ
Έχεις 3 ευχές: Έχει μια ευχή να μην καταλαμβάνεται ο κόσμος από τόσο άγχος στην καθημερινότητά του κάτι το οποίο τον κάνει να απομακρύνεται από τα θέλω του και τις επιδιώξεις του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην παίρνει τα ρίσκα που πρέπει.
Αγαπημένη ταινία : Σίγουρα το FIGHT CLUB
Στέκι : Κάποια παραλία με μπύρες
Αξεσουάρ : Η action cam θεωρείτε για εκείνη το αγαπημένο της αξεσουάρ καθώς την συντροφεύει σε οποιοδήποτε σπορ και αν τολμήσει.

Ταξίδι : Το όνειρο της θα ήταν να ταξιδέψει σε κάθε άκρη αυτού του πλανήτη κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και εύχεται να πραγματοποιήσει τον γύρω της Ευρώπης με τρένο.
Καλή και κακή συνήθεια : Είναι αρκετά ακατάστατη με αποτέλεσμα να βρίσκει με δυσκολία τα πράγματά της και οξύθυμη, ωστόσο ακόμα και αν δεν είναι η ίδια ψυχολογικά καλά, πάντα με χιούμορ αντιμετωπίζει αυτή της την κατάσταση αλλά και τα προβλήματα των γύρω της, κάνοντας τους να γελούν με αποτέλεσμα αυτό να αποτελεί την καλύτερη πλευρά του χαρακτήρα της.
Facebook name : Άννα Πορή
Instagram: anna.pori