Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το ολόγυμνο βιβλίο της Heidi Klum... διέρρευσε στο Διαδίκτυο

Στα 44 της χρόνια πλέον και έπειτα από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Heidi Klum νιώθει πιο άνετα με το κορμί της ακόμη και από ό,τι όταν ήταν είκοσι.  Αυτό υποστήριξε η Γερμανίδα καλλονή και πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret που ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε ένα τοίχο χωρίς να φορά απολύτως τίποτα. Ολόγυμνη, για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Heidi κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ένα βιβλίο γεμάτο από γυμνές της φωτογραφίες που έχουν....
τραβηχτεί τα τελευταία δέκα χρόνια από τον Βρετανό φωτογράφο, Rankin


Η ίδια στους δημοσιογράφους είχε δηλώσει πως το σώμα της γυναίκας δεν έχει ηλικία. Μάλιστα όταν φίλοι της τη ρώτησαν γιατί επέλεξε τώρα στα 44 της να βγάλει στο φως ολόγυμνες πόζες της απάντησε: «Έχω ξαναποζάρει στο παρελθόν γυμνή αλλά δεν έχω δείξει σε όλους τις φωτογραφίες. Τώρα νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου από ό,τι στα 20».


Το promo του βιβλίου, πριν μερικές ημέρες, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με τα επίμαχα σημεία του μοντέλου καλυμμένα. Όμως μετά την κυκλοφορία του κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν στo διαδίκτυο ακριβώς όπως παρουσιάζονται στις σελίδες του.