Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Η απόκρυφη ιστορία του πλανήτη μας Μέρος 3ο

Ο  ιερός Άρχων Φωτός Ζεύς μεθ' ύμών εστί. Έρρωσθε"

Το παραπάνω μήνυμα ελήφθει από τον στρατηγό Γερ. Καλογεράκη στις 20/2/2013.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Από τον Νοέμβριο του 2000 και μετά παρουσιάστηκε στον ουρανό του κόλπου του Άντεν της Υεμένης, ένα περίεργο φαινόμενο που μοιάζει με μία τρύπα στην ατμόσφαιρα, η οποία φαίνεται σαν να απορροφά ενέργεια στο εσωτερικό της. Το φαινόμενο αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν "Μαγνητική Δίνη του Άντεν" και από τα τέλη του 2008 η "τρύπα" άρχισε να μεγαλώνει.

Από τις 5/1/2010 μετονομάστηκε σε "Αστρική Πύλη", το άνοιγμα της οποίας προκάλεσε....
σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιοχή. Οι επιστήμονες δεν μπορούν μέχρι σήμερα να εξηγήσουν τα διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα της περιοχής, όπως η πρωτοφανής αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων, που αψηφούν όλους τους νόμους της φυσικής. Το γεγονός αυτό, ως συνήθως, απεκρύβει από την κοινή γνώμη.

Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, ιδίως του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πανικόβλητοι έστειλαν για την φρούρηση της περιοχής είκοσι επτά πολεμικά πλοία (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) τα οποία κάποια στιγμή έφθασαν τα τετρακόσια και από άλλες χώρες, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης των Σομαλών πειρατών, οι οποίοι χρησιμοποιούν οπλισμένες ψαρόβαρκες για λεηλασία εμπορικών πλοίων.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:

"Το φαινόμενο της "δίνης του Άντεν" είναι απόληξη τρισδιάστατου χωροχρονικού διαύλου φωτός, για την επικοινωνία της Γης με την "Γερουσία Φωτός" της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων", η οποία έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Δία, Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες των σκαφών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδία στο ηλιακό σας σύστημα. Όταν παρουσιάζεται το φαινόμενο απορρόφησης ενέργειας από το εσωτερικό του διαύλου, αυτό οφείλεται στην παρουσία μεγάλων σκαφών μας που διασαλεύουν την κανονική λειτουργία της ατμόσφαιρας. Οι αποστάτες της Γαίας νομίζουν ότι ανοίξαμε αστρική πύλη την οποία θα χρησιμοποιήσουμε όταν αποφασίσουμε να εμφανισθούμε και περιμένουν να μας αποκρούσουν.

Η "Γερουσία Φωτός" μέσα σε μία δεκαετία έχει καλέσει στην έδρα της ,στον Γανυμήδη, εξήντα τέσσερεις κυβερνήτες πλοίων και άλλους αξιωματούχους της πολεμικής αρμάδας του κόλπου του Άντεν για ενημέρωση, αλλά οι υπεύθυνες κυβερνήσεις τους δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους".

Την 9η Δεκεμβρίου 2009,δημιουργήσαμε παρόμοιο φωτεινό φαινόμενο της γαλάζιας δίνης του Άντεν, από υπέρ συμπυκνωμένη οργόνη που εκινείτο σπειροειδώς, πάνω από την Νορβηγία και κυρίως πάνω από τις αποθήκες φύλαξης όλων των σπόρων των φυτών της Γαίας που έχουν τοποθετηθεί εκεί, για να καταστήσουμε αυτούς πιο ανθεκτικούς αλλά και για να τους αποστειρώσουμε με δική μας τεχνολογία, χωρίς να προκληθούν βλάβες. Και πάλι οι ηγέτες των μεγάλων χωρών της Γαίας κατέφυγαν έντρομοι σε υπόγεια καταφύγια φοβούμενοι πιθανή δική μας άφιξη".

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1984-2009

-Το 1984 οι αστροπολιτείες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων μετακινήθηκαν στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος. Η "Νεμεσις" και "Φοίνιξ" μεταξύ των πλανητών Άρη και Κρόνου, η δε "Τελειότης" πίσω από τον πλανήτη Αφροδίτη. Από την Φοίνιξ εξήλθε το μητρικό σκάφος "Πήγασος" (ακτίνος 150χλμ) με πέντε θυγατρικά για να ελέγχουν από κοντά τον πλανήτη μας. Λόγω της συφωνίας των 13.500 ετών και βάση "συμπαντικού νόμου" δεν μπορούσαν να επέμβουν εμφανώς.

Επίσης διαμόρφωσαν το εσωτερικό του Ήλιου σε τεράστιο "κοσμοδρόμιο" μήκους 500.000χλμ για τα σκάφη τους. Περισσότερα για την διαμόρφωση του ήλιου στο άρθρο μου "Τα σημεία των καιρών Νο8".

-Στις 28/1/1986 καταρρίπτεται από Ανρομέδιο-Ολύμπιο σκάφος το διαστημικό λεωφορείο "Challentzer", 73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του. Ο λόγος ήταν ότι το λεωφορείο είχε μυστική αποστολή προσεγγίσεως στον πλανήτη Άρη, με σκοπό να διαπιστώσει αν μπορεί να περάσει άνευ αδείας το "πλέγμα" των Ανδρομέδιων που εγκατέστησαν στο διάστημα (όπως προανέφερα στην αρχή του άρθρου). Μάλιστα το πλήρωμα του ήταν "δευτεροκλασάτο" το δε όνομα του στα ελληνικά σημαίνει "Ο Προκαλών" !!! Άρα τους προκάλεσε !!
 -Το 1996 γίνεται νέα  εισβολή στο ηλιακό μας σύστημα και στην Γη, "πάρα πολύ κακών οντοτήτων", Δρακονιανών και Ερπετοειδών (τους έχει δοθεί, από κάποιους, η ονομασία "Άρχοντες"). Κύρια στρατιωτική τους βάση ήταν ο δορυφόρος "Χάροντας" του πλανήτη "Πλούτωνα", στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος, με πολλά οχυρά στην κύρια ζώνη των αστεροειδών μεταξύ των πλανητών Άρη και Δία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, πολλοί άνθρωποι "κλειδιά" απήχθηκαν στις υπόγειες βάσεις και προγραμματίσθηκαν "νοητικά" εναντίον των δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας.

Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις (Άρχοντες), μέσω της τεχνολογίας "βαθμωτού πλάσματος", επιτίθενται σε ανθρώπους που είχαν μεγάλη αποστολή να διεκπεραιώσουν για την απελευθέρωση του πλανήτη. Είναι κάτι που εκδηλώνετε με διάφορους τρόπους, όπως αδικαιολόγητη κόπωση, περίεργες αισθήσεις στο σώμα, προβλήματα αναπνοής, καρδιακά προβλήματα, ανωμαλίες στον ύπνο, καθώς και ακραίες αδικαιολόγητες εχθρικές συμπεριφορές από συνανθρώπους ιδίως του στενού περιβάλλοντος.

Συγχρόνως μεγάλος αστροστόλος των Δρακονιανών καταλαμβάνει την Σελήνη. Οι Ανδρομέδειες - Ολύμπιες δυνάμεις επενέβησαν και μεταξύ 2001-2004 εκκαθάρισαν τις περισσότερες βάσεις των Δρακονιανών στην Σελήνη ,αφήνοντας όμως μερικά οχυρά τους.
 -Ανδρομέδιες - Ολύμπιες δυνάμεις, κυρίως από Πλειάδια σκάφη, έχουν παρέμβει πολλές φορές, όχι εμφανώς, στα παγκόσμια γεγονότα για την πρόληψη ορισμένων "ενεργειών" εκ μέρους των σκοτεινών δυνάμεων. Το 1999 επιτέθηκαν και μέχρι το 2004 εκκαθάρισαν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πολύ κακών οντοτήτων (Αρχόντων) από το ηλιακό μας σύστημα. Διάφοροι εκκωφαντικοί ήχοι στον αέρα που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι αποτέλεσμα των επιχειρήσεων εναντίον αυτών των σκοτεινών δυνάμεων.

-Το 2001 οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι ειδοποίησαν τους "αποστάτες", γήινους και εξωγήινους, ότι τους δίνουν την τελευταία ευκαιρία να φύγουν από την Γη και το ηλιακό μας σύστημα. Πράγματι έφυγε ένα μέρος τους. Νέα  και τελευταία ευκαιρία τους εδόθη το 2006,αλλά έφυγαν λίγοι. Μετά το 2006,οι εναπομένουσες Δρακονιανές και Ερπετοειδείς δυνάμεις, συνεργάζονται στενά με την "ανίερη τετράδα" των πολιτικών που ανεφέρθησαν παραπάνω, για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους στον πλανήτη μας από τον απελευθερωτικό στόλο της 7ης αποστολής των Ανδρομέδιων - Ολυμπίων και έχουν χειραγωγήσει τους υπερστρατιώτες του Solar Warden ενάντια στο φως.

-Στις 12 Νοεμβρίου 2009 στην βάση των ΗΠΑ στην νησίδα-ατόλη "Johnston" του Ειρηνικού ωκεανού,750 μίλια ΝΔ της Χαβάης, έγινε συνάντηση με εξωγήϊνους - ερπετοειδείς, από τον αστερισμό "Zeta Reticulis" (με αυτούς είχε υπογράψει ο πρόεδρος Eisenhower το 1954) με 18 εκπροσώπους από τις ΗΠΑ, ΟΗΕ, Ρωσία, Κίνα, Βατικανό και ορισμένους άλλους επισκέπτες (δεν ανέφεραν ποιοί ήταν). Για την  συνάντηση αυτή ενημερώθηκε ο πρόεδρος Obama.
Ανεξάρτητες αξιόπιστες πηγές από τις ΗΠΑ, απεκάλυψαν ότι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, έχουν διαδραματίσει ηγετικό ρόλο σε μία "διυπηρεσιακή ομάδα εργασίας" που είναι αρμόδια για συνεδριάσεις που εμπλέκονται με την εξωγήινη νοημοσύνη. Υπόψη ότι ο αστερισμός Zeta Reticulis είναι ορατός μόνον από το νότιο ημισφαίριο της Γης.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2010-2012

-Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο ΟΗΕ διόρισε πρέσβειρα για την υποδοχή των εξωγήϊνων την 58χρονη Μαλαισιανή Mazlan Othman, η οποία και συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο με θέμα την εξωγήινη ζωή και τα UFO, στο Μπάκιγχαμ της Μ.Βρετανίας.

-Το φθινόπωρο του 2010 δύο βαλλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι (ICBMs) σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες εκτοξεύθηκαν από τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν με σκοπό να αρχίσει ο Γ'ΠΠ. Έγιναν παρεμβολές από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους και οι πύραυλοι αυτοί κατεστράφησαν στον αέρα. Η αντίδραση των ΗΠΑ ήταν να εκτοξεύσουν έναν άλλο ICBMs εναντίον εκείνων οι οποίοι κατέστρεψαν τους πυραύλους, αλλά ανεπιτυχώς. Αυτό έγινε στις 8 /11/2010, όπου θεάθηκε στα παράλια της Καλιφόρνιας  εκτόξευση αυτού του πυραύλου. Η θέση της εκτόξευσης υπολογίστηκε δυτικά του Λος Άντζελες, βόρεια της Catalina Island, 35 μίλια απ’ την ακτή. Ο πύραυλος μετά από λίγο, εξαχνώθει... μυστηριωδώς! Οι αρμόδιοι δεν έδωσαν απαντήσεις για το τι συνέβει πράγματι και δήλωσαν άγνοια! Ο πύραυλος προοριζόταν για Πλειάδιο σκάφος που περιπολούσε στην περιοχή και το οποίο ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή του πυραύλου.

-Από το φθινόπωρο του 2010 και άλλος αστροστόλος της 7ης αποστολής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων, προωθήθηκε στο ηλιακό μας σύστημα στην περιοχή του Ήλιου για την προστασία της Γης από ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις που προεβλέποντο. Άλλες Ανδρομέδιες δυνάμεις παρέμειναν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος για την παρεμπόδιση εισόδου αποστατικών στόλων με σκοπό  να παραλάβουν από την Γη τους αποστάτες, γήινους και εξωγήινους.

-Στις αρχές Απριλίου 2011,στην περιοχή της Καραϊβικής θάλασσας του Ατλαντικού συνελήφθει από Ανδρομέδιο - Ολύμπιο σκάφος, Δρακονιανό σκάφος που επιχειρούσε να διαφύγει από την Γη. Μέσα σ' αυτό βρέθηκε μεγάλος αριθμός φυλακισμένων ψυχών (μέρος της τροφής των Δρακονιανών είναι και οι ψυχές) και το χειρότερο εξ όλων, πολύ μεγάλος αριθμός ζωντανών μικρών παιδιών που περιορίζοντα και αυτά προς "βρώσιν" (φάγωμα). Μόνον στις ΗΠΑ εξαφανίζονται κάθε χρόνο περίπου 150.000 παιδιά. Κατόπιν αυτού ελήφθησαν νεώτερες αποφάσεις, που δεν έγιναν γνωστές.

-Από τον Μάιο του 2011 άρχισε η καταστροφή των υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων των Δρακονιανών και Ερπετοειδών σε όλο τον πλανήτη. Οι μεγαλύτερες από αυτές ήταν στο έδαφος των ΗΠΑ, στον κόλπο του Άντεν, στον κόλπο της Βεγγάλης (κοντά στην Ταϋλάνδη) και ΒΑ της νήσου-κράτους Ταϊβάν. Έχω αναφερθεί περί αυτού με λεπτομέρειες στα άρθρα μου "Τα σημεία των καιρών Νο3 και Νο4.

Οι καταστροφές μικρότερων βάσεων συνεχίσθηκαν μέχρι το 2014.Το καλοκαίρι του 2012 κατεστράφησαν στην χώρα μας υπόγειες και υποθαλάσσιες βάσεις στην περιοχή βορείως των Χανίων της Κρήτης, στην Μήλο, στην Λήμνο, στην Ανάβυσσο της Αττικής και στην πεδιάδα Μεσαράς της Κρήτης.
Οι καταστροφές αυτές έχουν ανατεθεί σε πλανήτη του άστρου Προκύωνα του αστερισμού του Μικρού Κυνός και γίνονται με όπλα ηχητικών συχνοτήτων.

-Το 2011 εμφανίσθηκε ένας μυστηριώδης κομήτης στον οποίον εδόθη το όνομα "Elenin". Οι επιστήμονες ανέμεναν μεγάλες καταστροφές στην Γη κατά την έλευση του. Οι μόνοι που τον είχαν αμφισβητήσει ήταν οι Κινέζοι επιστήμονες της διαστημικής υπηρεσίας της χώρας τους, που έλεγαν ότι είναι τεχνητό σώμα και συνοδεύεται εκατέρωθεν από οκτώ μικρότερα τεχνητά σώματα, τα οποία η ΝΑΣΑ έλεγε ότι είναι αστεροειδείς !!

Τελικά οι Κινέζοι δικαιώθηκαν !!! Ήταν σκάφος των σκοτεινών δυνάμεων με συνοδεία μικρότερων σκαφών, το οποίο ερχόταν στην Γη για να πάρει τους εναπομείναντες Δρακονιανούς - Ερπετοειδείς και τους γήινους συνεργάτες τους. Τελικά στις 24/8/2011 προσεβλήθει από άγνωστο υπερόπλο των Ανδρομέδιων - Ολύμπιων από την περιοχή του πλανήτη Δια, το οποίο αποσύνθεσε σταδιακά αυτόν και την συνοδεία του και στις 29 Αυγούστου έπαψε να υφίσταται. Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε, ως συνήθως, ότι η έλξη του Ήλιου τον τράβηξε και έπεσε επάνω του !!! Τα γήινα τηλεσκόπια που τον παρακολουθούσαν, ιδίως από τον Ν. Πόλο της Γης, κατέγραψαν σε βίντεο την έκρηξη, η οποία έμοιαζε με πυρηνική. Έκτοτε κανείς δεν ξαναμίλησε γι' αυτόν.

-Στις 23 Αυγούστου 2011 διερχόμενα Ολύμπια σκάφη πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, αν και προειδοποίησαν τους αποστάτες του Δράκοντος και της Ύδρας που βρισκόντουσαν σε υπόγεια καταφύγια  σε μεγάλο βάθος κάτω από τον "Λευκό Οίκο, καθώς και τους γήινους συνεργάτες τους, ότι είναι οι Ολύμπιοι του Διός σε αποστολή επιτήρησης του πλανήτη,αυτοί εκτόξευσαν από βάση της βόρειας Καρολίνας εναντίον τους δύο πυραύλους οι οποίοι όμως αμέσως εξαχνώθηκαν «Εξάχνωση, τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία, ονομάζεται η μετατροπή στερεού απ΄ ευθείας σε αέριο, χωρίς να περάσει από την ενδιάμεση υγρή κατάσταση, αποτελεί δε μια από τις αλλαγές φάσεων της φυσικής μορφής της ύλης (κατάσταση της ύλης).» (πολύ πριν πλησιάσουν τα σκάφη.

Στη συνέχεια οι Ολύμπιοι κατέστρεψαν τους προαναφερθέντες αποστάτες του Δράκοντος και της Ύδρας με ηχητική ενεργειακή δέσμη υπερυψηλών συχνοτήτων. Κατόπιν προσβλήθηκε η στρατιωτική βάση της βόρειας Καρολίνας απ' όπου εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι και καταστράφηκαν συστοιχίες πυραύλων και τα επίγεια "Radar" της βάσης, με όπλα  συσσώρευσης κοσμικής ενέργειας και ακτίνων υψηλών συχνοτήτων.

-Στις 26 Οκτωβρίου 2011 οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι κατέστρεψαν υποθαλάσσια βάση με δύο υποβρύχια και τρία πολεμικά πλοία επιφανείας, των αποστατών Όφεως, Δράκοντος και Ύδρας στον Ειρηνικό ωκεανό, κοντά στα νησιά της Χαβάης, απ' όπου εβλήθησαν τρείς πύραυλοι εναντίον των Ολυμπίων σκαφών χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Εναντίων αυτών των πλοίων χρησιμοποιήθηκαν πολωμένες ακτίνες βαρυτονίων με ταχύτητες ίσες με τα τρία τέταρτα της ταχύτητος του φωτός. Στην συνέχεια συνέθλιψαν τα πολεμικά σκάφη ώστε να αποφευχθεί πιθανή οικολογική ρύπανση στην περιοχή.

-Μεταξύ του 2006 και του 2012 εκκαθαρίσθει από το ηλιακό μας σύστημα η "Δρακονιανή και Ερπετοειδή" παρουσία, εκτός από εκείνους που εργάζονται άμεσα με την "Ομάδα Δ". Σε αυτό το χρονικό διάστημα ,το Solar Warden λειτουργούσε πλέον με επιχειρήσεις σε τροχιά πέριξ της Γης με τα υποσελήνια διαστημικά οχήματα Χ-22Α, Χ-37Β, SR-33A και TR-3Β.

Τα οχήματα αυτά σταθμεύουν πλέον στην Αεροπορική Βάση Peterson στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου εκεί είναι και η έδρα του NORAD (North American Aerospace Defense Command = Διαστημική Αμυντική Διοίκηση Βορείου Αμερικής). Οι επιχειρήσεις αυτών των οχημάτων κατευθύνονται πλέον από την υπόγεια βάση Kings Peak της πολιτείας Γιούτα, στην οποία μεταφέρθηκε η πλειονότητα του προσωπικού και υποδομών από την "Περιοχή 51 και S4" της Νεβάδα.

Στην ίδια πολιτεία, την Γιούτα και συγκεκριμένα στην πόλη Bluffdale, η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας), η οποία έχει καταληφθεί από τους Δρακονιανούς, έχουν εγκαταστήσει τον μεγαλύτερο κβαντικό υπολογιστή με το όνομα "Βεζούβιος", ο οποίος διεξαγάγει "ψυχοτρονικό" πόλεμο στον εγκέφαλο των ανθρώπων. Οι Δρακονιανοί που τον χειρίζονται έρχονται από την πόλη Richmond, περίπου 70 μίλια μακριά, μέσα από μια υπόγεια σήραγγα που την συνδέει με την  Bluffdale.


Το 2012 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα η συμμαχική φυλή "Μπλέ Πουλιά" της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων των Ανδρομέδιων, με εκατό σφαιρικά σκάφη μεγέθους πλανητών ακόμη και του Δία. Το προσωπικό τους είναι 2,4μ ψηλοί, με ανθρωποειδές τύπο σώματος και καλύπτονται με μπλέ και βιολετί φτερά, ανάλογα με το άτομο. Το πρόσωπο τους μοιάζει με πουλί με ένα ευέλικτο ράμφος. Η φυλή αυτή αυτοπροσδιορίζεται ως "Ρα".

Η Συμμαχία SSP και οι υπηρετούντες στο πρόγραμμα "Solar Warden" συμμάχησαν από το 2012  με τους Ανδρομέδιους - Ολύμπιους της ΑΤΣ.H  ΑΤΣ υπήγαγε το "Solar Worden"στα "Μπλέ Πουλιά", τα οποία τον τελευταίο καιρό (2015) έφεραν πουροειδή θυγατρικά σκάφη τους έμπροσθεν του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Επίσης συνεργάζονται με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν ο οποίος είναι το πιο πεπειραμένο μέλος όλων των προγραμμάτων του SSP (Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα).

Μετά από αυτό γήινες μυστικές ομάδες που γνώριζαν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα, αυτομόλυσαν και διείσδυσαν στο πρόγραμμα Solar Warden και τώρα συνεργάζονται με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους. Στο Πρόγραμμα Solar Warden, μαζί με τα άλλα προγράμματα των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (SSP), έχουν δοθεί από τους Ανδρομέδιους προηγμένες τεχνολογίες για να εξουδετερώσουν το προηγούμενο τεχνολογικό πλεονέκτημα των σκοτεινών δυνάμεων και των γήινων συνεργατών τους που περιγράφονται ως Ισουήτες, Cabal, Illuminati, Draco, Reptilians, κ.λπ. Αυτοί που αυτομόλησαν έφεραν μαζί τους μερικά από τα νεότερα σκάφη και επιθετικές τεχνολογίες. Η Συμμαχία SSP  είναι τώρα ένα μίγμα σκαφών και προσωπικού από διάφορα προγράμματα.

-Στις 4-5 Μαΐου 2012 έγινε μεγάλη μάχη στο πεμπτοδιαστατικό αιθερικό πεδίο στην περιοχή των Δελφών, με επικεφαλής ανώτατες οντότητες και από τις δύο πλευρές. Από πλευράς Ολυμπίων δυνάμεων ήταν Ιερός άρχων του φωτός Ζευς ,η Ήρα, η Αθηνά, ο Ήφαιστος και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Μετά την ήττα που υπέστησαν οι αποστατικές δυνάμεις, κατ' εντολήν του Διός ο Αρχάγγελος Μιχαήλ κατέλαβε την αποστατική αστροπολιτεία "Λίλιθ" η οποία στάθμευε, μετά την συμφωνία των 13.500 ετών, πίσω από την Σελήνη και την οποία μετονόμασε σε "Λόγος".

Για όσους δεν γνωρίζουν οι Αρχάγγελοι και Άγγελοι ουδεμία σχέση έχουν με τις "εβραιογεννείς" θρησκείες. Είναι φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιούμενα κατά βούληση, με εξουσία του "Όλου Φωτός". Είναι πνευματικά ανώτερα όντα  και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας. Έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα και παίρνουν όποια μορφή θέλουν". Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.

-Σε εφαρμογή του σχεδίου NEVADON οι ΗΠΑ διέταξαν τον Δεκέμβριο του 2012 τη διασπορά των ναυτικών τους και αεροπορικών τους δυνάμεων στις θέσεις μάχης γιατί ανέμεναν τις δυνάμεις της 8ης αποστολής του Διός. Στην ετοιμασία αυτή δεν εδέχθηκαν να συμμετάσχουν οι άλλες μεγάλες δυνάμεις, πλην της Μ.Βρετανίας. Κατόπιν αυτού οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι προέβησαν σε απενεργοποίηση (μπλοκάρισμα) σε όλα τα πολεμικά μέσα ναυτικού και αεροπορίας των ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας.

-Τον Δεκέμβριο του 2012,οι δυνάμεις της "7ης Αποστολής" των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων, ενισχύθηκαν περαιτέρω και με τις δυνάμεις της "8ης Αποστολής" του Διός, οι οποίες έδωσαν στις 21 και 22/12/2012 μεγάλη νικηφόρα μάχη με 180.000 Δρακονιανούς έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Στην συνέχεια έβγαλαν εκτός μάχης και το Solar Warden.

Οι δυνάμεις της 8ης αποστολής αποτελούνται από τρεις Αστροπολιτείες μεγαλύτερες της Γης και δύο μικρότερες. Είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα. Αυτές δημιούργησαν βάσεις σε πλανήτες του Δία, Κρόνου και του Άρη και περιπολούν γύρω από τον Ήλιο και την Γη μαζί με τις δυνάμεις της 7ης αποστολής. Βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα άμεσης αντιμετώπισης οποιασδήποτε εκρύθμου καταστάσεως προκύψει από τις προσπάθειες των σκοτεινών δυνάμεων να προσεγγίσουν τον πλανήτη μας. Επίσης απαγορεύουν την έξοδο από την Γη των αποστατών.

Επίσης αφίχθει στο Ηλιακό μας σύστημα το πλέον προηγμένο τεχνολογικά σκάφος - αστροπολιτεία,η "ΑΘΗΝΑ", στην οποία επιβαίνει το "Εννεαμελές Συμβούλιο" της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας. Η αστροπολιτεία αυτή ανήκει στους "Αρκτούριους" (προέρχονται από το άστρο α' του Βοώτη, τον Αρκτούρο) οι οποίοι διαθέτουν την πλέον προηγμένη τεχνολογία στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. Έχει διάμετρο 5500χλμ (όσο η μισή Γη) και την εποχή αυτή βρίσκεται μεταξύ των πλανητών Δία και Κρόνου.

Απόσπασμα από μήνυμα :"Η σχεδιασθείσα επέμβαση μας για την 21/12/2012 υπέρ της ανθρωπότητας ανεστάλει, γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα από απόψεως ετοιμότητας ήταν τελείως έξω και από τα ελάχιστα ανεκτά όρια και στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης. Περίμεναν, άλλοι σίγουρα και άλλοι όχι, αδίκως βέβαια, την καταστροφή του κόσμου επειδή ερμήνευσαν λάθος μία επιγραφή των Μάγιας.

Γι' αυτό αναστείλαμε την επέμβαση μας, για να μην προκαλέσουμε φαινόμενα υστερικού πανικού και δώσαμε χρόνο προετοιμασίας, ώστε να συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα την ύπαρξη μας. Η ώρα του Φωτός πλησιάζει, και από κοσμική νομοτέλεια θα αναλάβει την ευθύνη της αναμόρφωσης του ανθρώπινου κόσμου, ο οποίος θα μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του για τον δικό του τρόπο ζωής, για τον νέο ειρηνικό κόσμο που θα θέλει να ζει και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό κόσμο της παρακμής και της δυστυχίας. Αυτόν το κόσμο θα τον αφήσει πίσω του και θα τον ξεχάσει".


ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2013-2014

-Το 2013  εμφανίσθηκε στο ηλιακό μας σύστημα ο κομήτης "Ison" ο οποίος είχε προβληματίσει τους αστρονόμους με την παράξενη συμπεριφορά του. Στις φωτογραφίες και βίντεο που έστελναν τα διαστημικά τηλεσκόπια και τα διαστημικά και γήινα παρατηρητήρια, συνολικά 16,έδειχναν ότι γύρω από τον πυρήνα της κεφαλής του, περιστρέφοντο δύο γεωμετρικά σώματα σε σχήμα κυλίνδρου, καθώς επίσης εκατέρωθεν της ουράς του τον ακολουθούσαν άλλα τέσσερα μικρότερα γεωμετρικά σώματα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας, την ROSCOSMOS, o ISON είχε κάνει μια σειρά από ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές γύρω από τον πλανήτη Άρη με αποτέλεσμα να ευθυγραμμισθεί με τον δορυφόρο του Άρη, τον Φόβο, όπου και παρέμεινε εκεί για 132 γήινες ημέρες. Έχετε ξανακούσει κομήτη να κάνει στάσεις;

Η NASA στο τέλος Αυγούστου 2013, είχε ανακοινώσει ότι έπαθαν βλάβη δύο διαστημικά της τηλεσκόπια ,το Hubble και το Deep Impact. Επίσης η ΝΑSA από την 1/10/2013 απενεργοποίησε μεγάλο μέρος του ¨Διαστημικού Φράκτη", ένα πρόγραμμα που μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο διάστημα ανά πάσαν στιγμή.

Τελικά ο κομήτης "Ison" στις 28/11/2013 βρέθηκε στην ελαχίστη απόσταση από τον Ήλιο και εκτέθηκε σε θερμοκρασίες 4.900 βαθμών Κελσίου. Οι αστρονόμοι περίμεναν να διαλυθεί, και να εξαχνωθεί τελείως από τις υψηλές θερμοκρασιες, από τις ισχυρές παλιρροϊκές δυνάμεις της επιφανείας και από τα βαρυτικά πεδία του Ήλιου. Ο "Ison" πέρασε πίσω από τον Ήλιο και μετά τρείς ώρες ξαναεμφανίστηκε ακέραιος, έκανε στροφή και στις 29 Νοεμβρίου συνέχισε την μυστηριώδη πορεία του, ενώ τα δύο κυλινδρικά και λοιπά σώματα που τον ακολουθούσαν τον εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων τα δύο κυλινδρικά σώματα που περιφέροντο γύρω από την κεφαλή του κομήτη "Ison", ήταν τα σκάφη "ΑΕΤΟΣ" και "ΚΥΚΝΟΣ" της 8ης αποστολής, όπως και τα άλλα τέσσερα μικρότερα σκάφη, προκειμένου να προσελκύσουν την ανθρώπινη περιέργεια και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την άφιξη των Ανδρομέδιων - Ολυμπίων. Αυτοί δημιούργησαν όλες τις ιδιομορφίες του κομήτη με την τεχνολογία τους, για να εστιαστεί επάνω του η προσοχή ,όχι μόνον των επιστημόνων της Γης, αλλά και άλλων κοινωνιών του ηλιακού μας συστήματος και των πλησιέστερων αστρικών συστημάτων που τους παρακολουθούν.

-Από τις αρχές του θέρους του 2013,οι Ανδρομέδιες δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη μεγαλύτερο αριθμό σκαφών και στρατεύματα  και έτσι μπορούν και  ελέγχουν όλες τις "αστρικές πύλες" του πλανήτη, καθώς και όλα τα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη. πχ εκρήξεις ηφαιστείων.

-Στις 31/8/2013 οι Ανδρομέδιες - Ολύμπιες δυνάμεις ,απέτρεψαν την επέμβαση των δυτικών στην Συρία και την έναρξη του Γ'ΠΠ, καταρρίπτοντας κοντά στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας το τελειότερο μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, το F-22 Raptor (έγινε 4 φέτες) που είχε απογειωθεί από το Κατάρ. F-22 Raptor είναι το πιο προηγμένο μαχητικό στον κόσμο. Πετάει σε εξαιρετικά υψηλά υψόμετρα και αναπτύσσει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, είναι τύπου stealth (αόρατο) και γι' αυτό είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί. Τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το κατέρριψε ρωσικός πύραυλος από την Συρία.

Την προηγουμένη 30 Αυγ. οι ίδιες δυνάμεις κατέρριψαν τέσσερεις πυραύλους τύπου Cruise (ΚΡΟΥΖ) "TOMAHAWK" στην Αν. Μεσόγειο που εκτοξεύτηκαν από βάση των ΗΠΑ στην Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία-Πορτογαλλία), εναντίον της Συρίας. Επειδή έγινε αυτό αντιληπτό από τα ΜΜΕ, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε δύο πυραύλους χωρίς ενεργή κεφαλή από υποβρύχιο για να δοκιμάσει το νέο αντιπυραυλικό του σύστημα.

Μετά απ' αυτά, σχεδόν "εν μία νυκτί", οι πολεμικοί στόλοι των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλίας, απέπλευσαν από την Ανατολική Μεσόγειο για τις βάσεις τους και από τότε ουδείς ξαναμίλησε, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, για επέμβαση στην Συρία. Στην περιοχή παραμένει μόνον ο Ρωσικός στόλος κατόπιν εντολής από τις φωτεινές δυνάμεις.

Μετά λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama, ανακοίνωσε ότι "η αυτοκρατορία της Αμερικής" τελείωσε!!!

-Στις 26/11/ 2013 νέος μεγάλος αστροστόλος των Δρακονιανών, υπό τον Γιαχβέ, έσπευσε σε βοήθεια των υπαρχουσών, στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και στην Γη, δυνάμεων τους, ο οποίος όμως μεταξύ 26-28 Νοεμβρίου υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Διός. Μάλιστα συνελήφθηκε αιχμάλωτος ο υπαρχηγός του Γιαχβέ, "Μωυσής" ο οποίος και αιχμαλωτίσθει, τμήμα δε του καταριφθέντος σκάφους του έπεσε εν είδη μετεωρίτη στην θάλασσα μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.

-Τον Ιούνιο του 2014 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα το μητρικό σκάφος "ΑΡΑΝΤΙΣ" με οκτώ θυγατρικά και έχει αναλάβει τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας της Γης από τους αεροψεκασμούς. Μάλιστα αυτά τα σκάφη επεμβαίνουν άμεσα και δεν αφήνουν τα δηλητήρια των αεροψεκασμών να φθάσουν στο έδαφος. Πρώτη προτεραιότης των είναι η χώρα μας. Τις περισσότερες φορές κρύβονται μέσα σε δισκοειδή ή σφαιρικά σύννεφα, τα οποία δημιουργούν τα ίδια, για να μην είναι ορατά.

-Από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι και τον Νοέμβριο νέοι αστροστόλοι των Δρακονιανών και των συμμάχων τους, αφίχθησαν στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και προσπάθησαν να συνδεθούν με τους υπάρχοντες Δρακονιανούς στην Γη και στο ηλιακό μας σύστημα. Και αυτοί όμως οι αστροστόλοι είχαν την ίδια τύχη με τους προηγούμενους. Οι μάχες συνεχίζονται ακόμα και αυτή την στιγμή λόγω συνεχούς αφίξεως αποστατικών αστροστόλων δυνάμεων από τους αστερισμούς τους. Στις μάχες αυτές πρωτοστατεί το μητρικό σκάφος "Πήγασος"(240 χλμ μήκος και30 πλάτος) της 7ης αποστολής με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ζευς (Μ.Αλέξανδρος).

Ένα μικρό δείγμα από τις μεγάλες μάχες που διεξήχθησαν, ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ήταν οι αντανακλάσεις των υπερόπλων "ακτίνων" και "πλάσματος" που χρησιμοποιήθηκαν, τις οποίες είδαμε σαν έγχρωμες αστραπές, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν τις περισσότερες φορές σύννεφα.

-Επίσης τον Αύγουστο του 2014 πολλά σκάφη των ευρισκομένων στη Γη σκοτεινών δυνάμεων, προσπάθησαν να αποδράσουν αλλά κατερρίφθησαν και οι επιβαίνοντες είχαν τραγικό τέλος. Ας θυμηθούμε και τα  τελευταία ατυχήματα της NASA, όπως ο πύραυλος "Αντάρης" και το Virgin Galactic, τα οποία δεν πήραν την απαιτουμένη άδεια για να εκτοξευθούν και να περάσουν το πλέγμα.

-Τις πρωινές ώρες της 25/8/2014 οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προέβησαν σε εκτόξευση  και δοκιμαστική πτήση του υπερόπλου Advanced Hypersonic Weapon με  πειραματικό πύραυλο από την Αλάσκα. Το όπλο αυτό με συμβατική ή πυρηνική κεφαλή μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο της Γης μέσα σε 40 λεπτά. Τον Νοέμβριο του 2011 είχε λάβει χώρα επιτυχής εκτόξευσης ενός τέτοιου όπλου. Όπως ανέφεραν μάρτυρες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΜΧΤ 100.1 FM στην Αλάσκα, ο πύραυλος απογειώθηκε αλλά γύρισε την κεφαλή του προς τα κάτω και στη συνέχεια εξερράγη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων, ο πύραυλος κατεστράφει από αυτούς και δεν πρόκειται να επιτρέψουν την εκτόξευση τέτοιων όπλων.

Μετά απ' άυτό ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008,ανέφερε ότι υπάρχει "μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια.

-Τους τελευταίους μήνες του 2014 καταστράφηκαν από τις δυνάμεις του Προκύωνα υπόγειες βάσεις στην περιοχή της Αμφίκλειας Βοιωτίας ,στα Βριλήσια της Αθήνας και στην περιοχή των Καρδαμύλων της Χίου, καθώς επίσης στις ΗΠΑ, στο Βέλγιο και στην Αγγλία.

-Αρχές Οκτωβρίου 2014 τεράστιος αστροστόλος "μεταφορικών" σκαφών Της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας, αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα. Σκοπός του η άμεση εκκένωση του πλανήτη μας σε περίπτωση που χρειασθεί, λόγω πολεμικών ή γεωφυσικών δυσμενών γεγονότων, σε περίπτωση που δεν μπορούν να αποτραπούν.

-Το τελευταίο εξάμηνο του 2014 μέσω του Solar Warden οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι έχουν επιβάλει "πλανητική καραντίνα", κανείς δεν μπορεί να εξέλθει ή να εισέλθει, επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες. Αυτό έγινε για να εμποδίσουν να δοθεί βοήθεια στους εξωγήινους και γήινους αποστάτες στον πλανήτη μας. Επίσης καταστρέφουν προηγμένα οπλικά συστήματα και οι εναπομείναντες βάσεις τους καταστρέφονται ή αχρηστεύονται συστηματικά. Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε σκάφη επιχειρήσουν να διαφύγουν, πέφτουν στο ενεργειακό φράγμα γύρω από τη Γη, εξοστρακίζονται πάλι μέσα στην ατμόσφαιρα και μεταβάλλονται σε λαμπερό θέαμα.

Έτσι οι σκοτεινές δυνάμεις δεν μπορούν πλέον να προσεγγίσουν την Γη γιατί, εκτός του πλέγματος, πρώτον τους έχει απαγορευθεί από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και δεύτερον από την αύξηση των ενεργειών που εκπέμπει ο πλανήτη μας, οι οποίες εμποδίζουν την προσέγγιση τους.

Επίσης ο εξωτερικός δακτύλιος, με τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής, είναι ένα πολύ καλό προστατευτικό φράγμα για να εξασφαλίσει ότι: "ανεπιθύμητοι επισκέπτες δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν στην εξέλιξη μας".

Το ηλιακό μας σύστημα έχει λοιπόν τεθεί σε απομόνωση, έχει "κλειδωθεί". Όλοι σε "καραντίνα" και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και κανείς δεν μπορεί να εξέλθει άνευ αδείας, επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες.

-Από τις αρχές του 2014,οι φωτεινές δυνάμεις ασχολούνται και με τη "Ομάδα Δέλτα" άμεσα. Η δύναμη της έχει πλέον μειωθεί και τα υπερόπλα που είχε στον πλανήτη μας έχουν πλέον εξουδετερωθεί. Τα μέλη της και η Cabal ζήτησαν απεγνωσμένα, από τον Δεκέμβριο του 2014,να τους επιτραπεί να φύγουν από τον πλανήτη μας, αλλά το αίτημα τους απερρίφθη. Γι' αυτό τον λόγο, σύμφωνα με μήνυμα, "χτυπούν με λύσσα τον ελληνισμό"!!!

Παρόλα αυτά τον Δεκέμβριο του 2014,ορισμένοι ηγέτες των σκοτεινών και της Cabal, προσπάθησαν να δραπετεύσουν με διαστημικό σκάφος, αλλά κατερίφθησαν !!! Μάλιστα από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, υπήρξε μια σειρά από αναφορές για ..παράξενους μετεωρίτες και …ατμοσφαιρικά   φαινόμενα !!!

Μετά απ' όλα αυτά η Cabal (νεοταξίτες) είναι απομονωμένη στην επιφάνεια του πλανήτη μας, εξαρτώμενη πλέον σε μεγάλο βαθμό από τις υποσχέσεις της "Ομάδας Δέλτα" ότι θα την σώσει από τις μαζικές συλλήψεις των μελών της, που επίκεινται και θα τους βγάλει εκτός του πλανήτη. Στην απόγνωση της, η Cabal προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα, να βγάλει τον πλανήτη σε Γ'ΠΠ.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2015

-Η Συμμαχία SSP τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιανουαρίου 2015 κατ 'εντολή των Ανδρομέδιων - Ολύμπιων, έχει καταστρέψει ή απενεργοποιήσει, σχεδόν όλα τα στρατηγικά-επιθετικά όπλα. Αυτό περιλαμβάνει τα SDI (Strategic Defense Initiative) όπλα του εγγύς της Γης διαστήματος του προγράμματος" Ο πόλεμος των άστρων", τα στρατηγικά πυρηνικά, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής. Δεν έχουν αποσυνδεθεί τα τακτικά πυρηνικά όπλα (όπλα πεδίου μάχης)

Τα προηγμένα γήινα οπλικά συστήματα καταστρέφονται από τα σκάφη του Solar Warden με τεχνολογία διαστολής μετάλλων που τους δόθηκε από τους Ανδρομέδιους - Ολύμπιους για τον σκοπό αυτό. Η τεχνολογία αυτή είναι στην πραγματικότητα μια παλαιότερη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τις ΗΠΑ πριν από αρκετό καιρό. Προκαλεί ορισμένα μέταλλα να διαστέλλονται και να μαγνητίζονται ούτως ώστε αναγκαία κινούμενα μέρη να μην μπορούν να κινηθούν. Αυτό λειτουργεί καλά σε όπλα κινητικής ενέργειας, όπως πυροβόλα και πυραύλους. Μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσλειτουργίες στα συμβατικά αεροσκάφη. Αυτή η τεχνολογία υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για την πρόληψη δολοφονιών και ορισμένων επιθέσεων, μέχρι που η Συμμαχία SSP άρχισε να το πράττει όταν κλήθηκε να βρει μη βίαιους τρόπους για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν με άλλα μέσα από τους Ανδρομέδιους - Ολύμπιους. Το "Solar Warden" έχει χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία για την πρόληψη των δραστηριοτήτων των γήινων αποστατών της cabal, έχει παραλύσει τα σχέδια της και δεν μπορεί να υπάρξει πλέον πυρηνικός πόλεμος παρά τις προσπάθειες της.

Εκτός αυτών η cabal (=μαφία, των σιωνιστών-νεοταξιτών του Τέξας) είναι τρομοκρατημένη από τα υπερόπλα διαστημικής τεχνολογίας, η οποία έχει δοθεί στους Ρώσους από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους. Ένα τέτοιο όπλο "ηλεκτρομαγνητικού παλμού" (ΕΜΡ), κατέστρεψε τον Νοέμβριο του 2014 το υπερσύγχρονο ναυτικό αντιπυραυλικό σύστημα ΑEGIS κατά την διάρκεια των δοκιμών του. Επίσης έχει δοθεί στους Ρώσους και η τεχνολογία πυραύλων "ONYX" η οποία δεν μπορεί να εντοπισθεί από τα radar. Επίσης τον Δεκέμβριο του 2014,ένα κανόνι δέσμης σωματιδίων, το μεγαλύτερο και χειρότερο όπλο από τα διαστημικά προγράμματα της cabal, στόχευσε από τον δορυφορικό σταθμό της Αυστραλίας "Pine Gup" ένα τεράστιο σφαιρικό σκάφος της ΑΤΣ των Ανδρομέδιων. Το σφαιρικό σκάφος έλαμψε, έγινε κατακόκκινο και 1/5 της διαμέτρου της Σελήνης και ανακατεύθυνε την βολή στο Pine Gup. Σχεδόν όλο το προσωπικό του σταθμού σκοτώθηκε και αυτό το γεγονός θεωρήθηκε μεγάλη ήττα από την cabal.

Τα όπλα ΕΜΡ ηλεκτρομαγνητικού παλμού, είναι στο μέγεθος μικρού μη επανδρωμένου αεροπλάνου χρησιμοποιούνται για να καταστρέψουν εγκαταστάσεις της cabal. Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην cabal είναι οι τεχνολογίες HAARP και αεροψεκασμών (chemtrail) και τα γήινα προγράμματα αυτοαστυνόμευσης ελέγχου νου και των τροφίμων, φαρμάκων, κλπ, τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί στην ανθρωπότητα.

Υπάρχουν επίσης πολλές πρόσφατες αψιμαχίες στη Γη μεταξύ διαφορετικών παρατάξεων της "Cabal", γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι "Βασιλικοί Λευκοί Ερπετοειδείς" (ανώτερες ερπετοειδείς οντότητες) έχουν προσπαθήσει να διαπραγματευτούν την ασφαλή διέλευση τους από το ηλιακό σύστημα, παραδίδοντας όλους τους Illuminati (πεφωτισμένοι-σιωνιστές νεοταξίτες της Ουάσιγκτον) και Cabal οπαδούς τους, καθώς και τους χαμηλότερους στη ιεραρχία ερπετοειδείς αλλά και άλλες συμμαχικές φυλές  της ομοσπονδίας τους. Υπάρχει το χάος ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που ακολουθούν το παράδειγμα των δασκάλων τους και στρέφονται ο ένας στον άλλο. Το αρνούνται σε μεγάλο βαθμό δημοσίως και επιστρατεύουν τους πιο έξυπνους πράκτορες τους της παραπληροφόρησης, στην προσπάθεια να ελέγξουν τα λεγόμενα από τα ΜΜΕ όσο καλύτερα μπορούν. Υπάρχουν όμως και αποστασίες προς την φωτεινή πλευρά.

-Τον Ιανουάριο του 2015 ένας  εξωτερικός σύμβουλος της NSA και της NASA, ο Δρ Ε. Norton, που είχε προσληφθεί εδώ και 12 χρόνια για να παρακολουθεί διάφορα αντικείμενα στο διάστημα, δήλωσε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγχυση, γιατί πολλά εξωγήινα σκάφη τα οποία παρακολουθούντο επί χρόνια στα βάθη του διαστήματος, έχουν σταθμεύσει στην πίσω πλευρά της Σελήνης.

-Από τον μήνα Ιανουάριο 2015 ενεργοποιήθηκαν και άρχισαν να εξέρχονται από το έδαφος, τα θαμμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια Ολύμπια σκάφη, σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα και φωτό στο διαδίκτυο, ανεξήγητων τεραστίων συμμετρικών οπών στο έδαφος (σαν καταβόθρες) σε περιοχές της Σιβηρίας (Ρωσία).

-Επίσης έχει επισημανθεί τεράστιος αστροστόλος των σκοτεινών δυνάμεων, ο οποίος αφιχθεί στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, την άνοιξη του 2017.

-Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιανουαρίου 2015, σχεδόν όλα τα στρατηγικά-επιθετικά όπλα και οι δυνατότητες τους, συμπεριλαμβανομένων και των πιο μυστικών, έχουν αποσυνδεθεί ή και καταστραφεί από τις Ανδρομέδιες - Ολύμπιες δυνάμεις. Αυτό περιλαμβάνει τα SDI(Strategic Defense Initiative) όπλα του εγγύς της Γης διαστήματος του προγράμματος "Ο πόλεμος των άστρων", τα στρατηγικά πυρηνικά, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.

-Όσο αφορά τον Ελλαδικό χώρο από τις αρχές του 2015, αρχηγός των δυνάμεων της "Γαλαξιακής Συνμοσπονδίας" που δρούν σ' αυτόν, είναι ο μέγιστος άρχων των υδάτων θεός Ποσειδών, του οποίου η ναυαρχίδα είναι η αστροπολιτεία ΑΡΓΩ. Ο Ποσειδών είναι αρχηγός της Ελλάνιας φυλής των Μηνύων και αυτοκράτωρ του αστρικού υπερσμήνους των Πλειάδων (Μ-45).

-Στις 30/1/15 ξεκίνησε στον Ελληνικό χώρο δημιουργία ομίχλης με διαδικασία που αφορά τον ιονισμό της ατμόσφαιρας, από δύο συγκεκριμένες πηγές που ελέγχουν οι Ολύμπιες δυνάμεις. Αρχικά υπήρξε προετοιμασία ιονισμού των κατωτέρων τμημάτων της ιονόσφαιρας από ηλεκτρικές εκκενώσεις (κεραυνοί - αστραπές) και στην συνέχεια στα ανώτατα στρώματα με βομβαρδισμό, πέραν του συνηθισμένου, φωτονίων από τον Ήλιο και επιπροσθέτως από θυγατρικά σκάφη, ως επίσης και από επί πλέον ενίσχυση από κοσμικές ακτίνες που προχέονται από άλλα αστρικά συστήματα με το πλέον γνωστό του "Σείριου".

Την ίδια ημέρα Ολύμπιες δυνάμεις που έχουν αποστολή να ελέγχουν τους ανέμους, τους ενεργοποίησαν για την απομάκρυνση και καταστροφή όλων των επικίνδυνων σωματιδίων που εμπεριέχονται στο μίγμα των αεροψεκασμών. Εκμεταλευόμενες τους ανέμους που δημιούργησαν έφεραν και σκόνη από την Σαχάρα. Με την κάλυψη της ομίχλης και της σκόνης της ερήμου, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μαζικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των ενεργοποιημένων βάσεων, σε αρχικό στάδιο, καθώς και ενίσχυση αυτών από ανοιχτές πύλες, που σε αρκετές περιπτώσεις λόγω της πυκνότητας των στόλων, δεν ήταν εφικτό να μην γίνουν αντιληπτές και αυτός ήταν ο λόγος που η ομίχλη και η σκόνη σε αρκετές στιγμές μπορούσε να καλύψει έως και 100% το φως του Ήλιου.

Ο λόγος αυτών των ενεργειών σε αρχικό στάδιο ήταν σχετικά απλός, διότι στον Ελλαδικό χώρο έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό, πολλές αρχέγονες βάσεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, με ισχυρό αριθμό στόλου όπου προυπήρχε (θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάφη) και επιπλέον επαναπατρισμό δυνάμεων σε υπέδαφος και βυθό.

Μεταξύ αυτών συνέβη (ίσως το πιο σημαντικό όλων των γεγονότων) και ενεργοποίηση αιθερικών πεδίων για την καλύτερη επικοινωνία των "Γόνων Εψιλον" με τις παρούσες δυνάμεις, όπως επίσης και ενέργειες που αφορούν την ενεργοποίηση της μεταβολής των βάσεων στον άνθρακα (ο άνθρακας - 12 που έχουμε στο σώμα μας ο οποίος κάποια στιγμή θα μεταβληθεί σε άνθρακα -7).

-Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2015 οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις:

>Κατέστρεψαν τις υπάρχουσες στη Γη βόμβες "quarks" και "πλάσματος" των σκοτεινών δυνάμεων (έχω αναφερθεί σ΄ αύτές στην αρχή του άρθρου). Ένας όμως αριθμός των πλέον επικίνδυνων βομβών "quarks", που μπορούν να καταστρέψουν όλο το Σύμπαν, υπάρχει ακόμα στο αιθερικό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η "μαζική"  ΕΠΕΜΒΑΣΗ των Ανδρομέδιων - Ολυμπίων δυνάμεων !!!

>Συγχρόνως άρχισαν τον καθαρισμό του ηλιακού μας συστήματος από τα τελευταία υπολείμματα που σχετίζοντο με την "Ομάδα Δέλτα" και τα οποία είχαν βάσεις σε αστεροειδείς και δορυφόρους πλανητών, όπως ο αστεροειδής-πλανήτης νάνος "Δήμητρα" και ο δορυφόρος του πλανήτη Πλούτωνα "Χάροντας", καθώς και σε  ορισμένους άλλους αστεροειδείς.

Προς επιβεβαίωση αυτών αναφέρω τα παρακάτω:

>Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο "Αυγή"(Dawn) της NASA το οποίο κατευθύνετο προς την "Δήμητρα" (άραγε για ποιόν λόγω εστάλει εκεί;) στις 19/2/2015,εντόπισε δύο φωτεινά σήματα να εκπέμπουν προς αυτό. Με καλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας που πήρε το "Αυγή", φαίνεται, σύμφωνα με ερευνητές, ότι είναι δύο τεράστιες πύλες που ανοίγουν για να επιτρέπουν σε σκάφη να εισέρχονται στο εσωτερικό του.

>Σε φωτο, από το ίδιο διαστημόπλοιο, του αστεροειδούς "Εστία" (Vesta) φαίνονται δύο κεφάλια (μάλλον αγαλμάτων;) ερπετοειδών τα οποία πιθανώς να τοποθετήθηκαν εκεί ως σημάδι "κυριότητας" του αστεροειδή.

>Στις 6/3/2015 το "Αυγή" πλησίασε στον αστεροειδή "Εστία" και στις φωτό που πήρε εμφανίζονται δομές (κατασκευές) στην επιφάνεια του.

>Στις 13/3/2015 το ίδιο σκάφος πλησιάζοντας τον αστεροειγή-νάνο πλανήτη "Δήμητρα" (ceres) στην φωτό και βίντεο που τράβηξε εμφανίζεται στο αριστερό μισό της φωτο ένα πρόσωπο τεραστίων διαστάσεων που λένε ότι μοιάζει του Obama, ενώ το άλλο μισό καλύπτεται από μία μυστηριώδη μαύρη σκιά.

-Την περίοδο αυτή, πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα και η αστροπολιτεία "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" η οποία είναι ακόμα μεγαλύτερη από την "ΑΘΗΝΑ". Συνολικά υπάρχουν 13 Αστροπολιτείες στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος.

-Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει επαφές εξωγήινων πολιτισμών (και από τις δύο πλευρές) και γήινων κυβερνήσεων, καθώς και με τους υπάρχοντες στο εσωτερικό του πλανήτη μας (κούφια Γη) "Υπερβόρειους" (φωτεινοί από Πλειάδες και Λύρα) και τους υπάρχοντες σε μεγάλες κοιλότητες-σπήλαια στην περιοχή των Ιμαλάιων "Αγκάρθιους - Λεμούριους".

-Το τελευταίο διάστημα οι 13 οικογένειες, οι"οίκοι των επικυρίαρχων" όπως ονομάζονται (Farnese, Orsini, Aldobrandini, Conti, κλπ), που εξουσιάζουν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια  (μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας), έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας τους και συνεχίζουν να χάνουν έδαφος καθημερινά. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στην ανθρώπινη ιστορία και σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλος τους.

-Από τις 14/2/2015 έχει αρχίσει εκπομπή σωματιδίων "νετρίνο" προς όλο τον πλανήτη, η οποία θα ενταθεί από τις 22/3/2015,για την ενεργοποίηση των "Ελλήνων γόνων Έψιλον".


-Στην Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων (Lunar operation Command - LOC) η οποία ήταν το αρχηγείο όλων των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων ΗΠΑ και ΕΣΣΔ και η οποία πρόσφατα έχει καταληφθεί από τους Ανδρομέδιους - Ολύμπιους, έγινε το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου 2015 διάσκεψη των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων  με την συμμετοχή πολλών πολιτικών (μη Cabal) και άλλων πολιτών της Γαίας. Μεταξύ αυτών ήταν και αντιπρόσωποι του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδιμήρ Πούτιν, ενώ ο ίδιος ο Πούτιν μετέβει στην Αστροπολιτεία "Νέμεσις" όπου του εδόθησαν οδηγίες. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει στην Γη φήμες ότι είχε εξαφανισθεί από τις 6 έως της 15 Μαρτίου 2015.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν φέρεται να ευθυγραμμίζεται και να υποστηρίζεται από τον Solar Warden και τους Ανδρομέδιους Ολύμπιους της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων (ΑΤΣ).Ο Πούτιν, η Ρωσική Ομοσπονδία και η συμμαχία των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν. Αφρική) υποστηρίζουν περισσότερο την πλήρη αποκάλυψη και εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της "σατανικής cabal" που ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τις καταπληκτικές εξαπατήσεις των πληθυσμών στην δική τους αλλά και σε άλλες χώρες, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν γίνει ποτέ στην γνωστή ιστορία. Πολλά από αυτά τα εγκλήματα έχουν γίνει όλο και περισσότερο γνωστά μέσα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις πίσω από τα παρασκήνια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να θέλουν αυτές οι ομάδες και οι άνθρωποι να γκρεμίσουν τα συνδικάτα των μυστικών κυβερνήσεων, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και άλλα μέλη της cabal, Ilumminati και Ιησουϊτών (Βατικανό) ήθελαν να συμμετάσχουν στην σύσκεψη της LOC στην Σελήνη, αλλά οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι αρνούνται να συναντηθούν με οποιαδήποτε πρόσωπα ή ομάδες που συνδέονται με την cabal, κλπ. Τώρα όλοι αυτοί είναι εξοργισμένοι που δεν αναγνωρίζονται από τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους.

Στις 12/3/15 ο πρόεδρος Ομπάμα υποστήριξε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Jimmy Kimmel, ότι τα χέρια του είναι δεμένα στο θέμα της αποκάλυψης, από τους ίδιους τους εξωγήινους. Βέβαια το είπε σαν "αστείο", αλλά πολλές αλήθειες λέγονται μερικές φορές σαν αστείο. Η χρονική στιγμή της συνέντευξης αυτής ήταν κατά την διάρκεια της σύσκεψης στη LOC.

-Από τις αρχές Μαρτίου 2015 ενετάθει με σκάφη ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας του ελληνικού χώρου. Σε πολλές περιοχές της χώρας μας ενεφανίσθησαν περίεργα νέφη τα οποία παρά τους ισχυρούς ανέμους δεν μετακινούντο γιατί κάλυπταν την παρουσία αυτών των σκαφών. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στην Σάμο έμειναν στο ίδιο σημείο επί ένα 48ωρο παρά τους ισχυρούς νοτιάδες. Επίσης οι Ολύμπιοι είπαν ότι εκτός από τις ενέργειες των σκαφών αυτών οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών είχαν διπλή αποστολή, αφ' ενός ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας από τους αεροψεκασμούς και αφ΄ ετέρου η αποκάλυψη αρχαιοτήτων που είχαν καλυφθεί επιφανειακά από χώματα.

Γεώργιος Καρδαμίτσης 
Υποστράτηγος. εα 

Α' Μέρος ΕΔΩ
Β' Μέρος ΕΔΩ
Συνεχίζεται με το 4ο και τελευταίο μέρος εντός ημερών...