Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ - Σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας ενόψει 3ημέρου- Οι Τουρκιά έχει στο στόχαστρο την Σκύρο!

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Ημέρες 2007 επί Καραμανλή θυμίζει το σκηνικό των πυρκαγιών στην ελληνική επικράτεια. Το σχέδιο αποσταθεροποίησης που είχαν οργανώσει τότε, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις ελληνικές για την αποχώρηση από την πολιτική σκηνή του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είναι πολύ πιθανό να ζήλεψαν οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, δέκα χρόνια μετά.

Οι ημέρες αποσταθεροποίησης της χώρας και η μεθόδευση των μυστικών υπηρεσιών, για την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή, αναλύονται εκτενέστατα στο....
ανακριτικό πόρισμα του ανακριτή Φούκα το οποίο θα παρουσιάσουμε και αναλύσουμε, εκτενέστερα μετά τον Αύγουστο. 
  
Την ώρα που τα κόμματα έχουν εμπλακεί κατά την ελληνική συνήθη τακτική, σε μικροκομματικές πολιτικές ανούσιες κορόνες. Οι τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν σε όλη την επικράτεια! Στόχος τους είναι το νησί της Σκύρου, στόχος πέραν κάθε υποψίας! Με αυτό τον τρόπο θα κόψουν το Αιγαίο στα δύο και ημέρα 15 Αύγουστου που τα πάντα στην χώρα μας θα υπολειτουργούν, θα είναι σε θέση να καταφέρουν καίριο πλήγμα στην άμυνα της χώρας!

Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες που το Russia Today έγραψε: «Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις για αντιμετώπιση τουρκικής επίθεσης» Δείτε σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.

Αλλά και ένα εφιαλτικό σενάριο επίθεσης της Τουρκίας σε στόχους πέραν πάσης υποψίας στο Αιγαίο είδε το φως της δημοσιότητας - Δείτε σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.


Οι μέρες που ζούμε είναι πονηρές και με τόσους Ανθέλληνες γύρω μας πρέπει να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη και να μην εφησυχαζόμαστε με ευχολόγια και υποσχέσεις από τους ανίκανους πολιτικούς που μας κυβερνούν εδώ και τόσα χρόνια.