Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Για Εσχάτη Προδοσία θα πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ο Γεωργίου και τα αφεντικά του

Η θέση μας – Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Η υπόθεση Γεωργίου αναδεικνύει το πόσο πολύ παρεμβαίνουν στην δικαιοσύνη οι δανειστές, ο ξένος παράγοντας και τα διεθνή συμφέροντα!

Ο κύριος Γεωργίου, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον εργοδότη του, το ΔΝΤ, μαγείρεψε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ χωρίς να λάβει υπ όψιν του η έστω να ενημερώσει, ως όφειλε…
τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ. Από μόνα τους τα δύο στοιχεία αυτά θέτουν μεγάλο προβληματισμό για τις προθέσεις του και αμφισβητούν ευθέως το αποτέλεσμα του πορίσματος βάση του οποίου η χώρα με τις γνωστές συνέπιες, οδηγήθηκε στην αγκαλιά του ΔΝΤ!

Αν μάλιστα κάποιος, ερευνήσει σε βάθος το χρονικό που οδήγησε την χώρα στην εποχή των μνημονίων και τις μεθοδεύσεις όλων αυτών που σήμερα κόπτονται, της αθωότητας του κυρίου Γεωργίου, θα κατανοήσει ότι μια σειρά μεθοδευμένων κινήσεων ανθρώπων που πέρασαν από κυβερνητικές θέσεις ακόμα και πρωθυπουργικές θα πρέπει να οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας!  

Η ουσία είναι ότι ακόμα και με την διετή φυλάκιση με αναστολή, ποινή χάδι, με την οποία καταδικαστικέ ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, καταδεικνύεται ότι υπήρξε δόλος! Τα ελλείμματα της εποχής εκείνης, κάτω από τις μεθοδεύσεις του κυρίου Γεωργίου, σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι πλασματικά, με σκοπό να οδηγηθεί η Ελλάδα στα μνημόνια. Αυτό φυσικά μπορεί να οδηγήσει την χώρα μας σε νομικές διεκδικήσεις, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν οι δανειστές.