Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Η απόκρυφη ιστορία του πλανήτη μας- β' μέρος

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το παρόν άρθρο είναι συνέχεια του Α' ΜΕΡΟΥΣ και συνιστώ στον αναγνώστη να διαβάσει το Α' ΜΕΡΟΣ για να μπορέσει να καταλάβει τα παρακάτω αναφερόμενα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι:

-Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα, το άρθρο προορίζεται για αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".                                     
-Άτομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν, κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν. Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!

Ας τους θυμίσω όμως ότι,....
"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει. Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

"Οι άνθρωποι κρίνουν κατά τα φαινόμενα της όρασής των, διότι όραση έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά αντίληψιν ολίγοι" Πλάτων.

Όπου αναφέρω "φωτεινές δυνάμεις" εννοώ τους Ανδρομέδιους - Ολύμπιους και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων". Τις αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".
Οι περισσότερες πληροφορίες και τα μηνύματα που αναφέρω προέρχονται από τα εξαίρετα βιβλία του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη.


ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Μετά την συμφωνία των αποστατών με την Γαλαξιακή Συνμοσπονδία των "Ε" της Ανδρομέδας πριν 13.500 χρόνια, ήρθαν στη Γη οι αρχηγοί των Δρακονιανών, οι οποίοι ονομάζονται "Ομάδα Δέλτα" (ορισμένοι τους ονομάζουν ομάδα "Χίμαιρα") και εγκαταστάθηκαν μέσα σε ανθρωποειδή φυσικά σώματα. Τα μέλη της "Ομάδας Δ" είναι από τους πιο επικίνδυνους ερπετοειδείς και περπατούν ανάμεσά μας εμφανιζόμενοι σαν άνθρωποι. Όλο και περισσότεροι είναι σήμερα ενσωματωμένοι στον ανθρώπινο πληθυσμό (έχουν διαβρώσει ιδιαίτερα τους Αγγλοσάξωνες).

Αυτοί αποφάσισαν να θέσουν σε "καραντίνα" τον πλανήτη. Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας έτσι την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή. Το πλέγμα αυτό το ονόμασαν "Πέπλο". Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράχτη, θα μπορούσε να πει κανείς, ο οποίος ήταν στο κατώτερο αστρικό και ειδικά στο αιθερικό επίπεδο της Γης.

Παρόλα αυτά το ηλιακό μας σύστημα δεν ήταν ποτέ σε απόλυτη "καραντίνα", όπως ο πλανήτης μας. Υπήρχαν πάντα αποικίες και βάσεις των Ανδρομέδιων - Ολύμπιων, στην Αφροδίτη, στον ισημερινό του Άρη, στην Σελήνη και σε τέσσερεις δορυφόρους του Δία ( Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ). Μάλιστα μεταξύ αυτών των δορυφόρων και του Σείριου υπάρχει μία πολύ ισχυρή αστροπύλη η οποία δεν έκλεισε ποτέ. Μερικές φορές ορισμένα Ανδρομέδια - Ολύμπια σκάφη μπορούσαν να φθάσουν στην επιφάνεια του πλανήτη μας λόγο ανώτερης τεχνολογίας που διέθεταν.

Αυτό το πλέγμα ή φράχτης, εμπόδιζε το "πραγματικό φως" να φτάνει στη Γη εδώ χιλιάδες χρόνια τώρα. Το πλέγμα αυτό ελέγχεται συνεχώς από μη φυσικές (αιθερικές) σκοτεινές οντότητες και η τεχνολογία του διαστρέβλώνε τον χρόνο και τη δομή του χώρου στο κβαντικό επίπεδο και επομένως δημιουργούσε μεγάλες δυσκολίες στα συστήματα πρόωσης των σκαφών των φωτεινών  δυνάμεων στο να προσεγγίσουν τον πλανήτη μας για την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους.

Εκτός από την παρεμπόδιση εισόδου, το πλέγμα είχε μία λειτουργία προγραμματισμού - επαναπρογραμματισμού του ανθρώπινου πληθυσμού έτσι ώστε να διατηρείται σε διαδικασία μετενσάρκωσης - ανακύκλωσης. Δηλαδή στο αιθερικό πεδίο παγίδευαν τις ψυχές των ανθρώπων εμποδίζοντας την αποστολή και την εξέλιξη τους, τις δίκαζαν από ένα ψευτοδικαστήριο δήθεν του "Θεού" και μετά μερικά χρόνια τις ξαναενσάρκωναν. Κανονικά οι ψυχές έπρεπε να πηγαίνουν στα νησιά των "Ηλυσίων Πεδίων" και οι ανώτερες (ηρώων, ημιθέων) στα νησιά των "Μακάρων" στην περιοχή του αστερισμού του Ωρίωνα. Τις ψυχές των "Ενσαρκωμένων Έψιλον" δεν τολμούσαν να τις εγκλωβίσουν και τις άφηναν να φύγουν.

Εκτός των παραπάνω απενεργοποίησαν τις δέκα από τις δώδεκα έλικες του γήινου ανθρώπινου DNA.

Παρακάτω θα αναφερθούν μερικά από τα κύρια αστρικά - αιθερικά προγράμματα τα οποία λειτουργούν σε όλους σχεδόν τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω στον πλανήτη Γη:

-Μείωση της συνείδησης και απενεργοποίηση του φωτεινού σώματος των ανθρώπων. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με την τεχνολογία της απήχησης αιθερικών κυμάτων.

-Αποκλεισμός της ελεύθερης βούλησης και της θετικής πρωτοβουλίας. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με αιθερική τεχνολογία που χρησιμοποιεί υπόηχους. Μέρος αυτών των υποήχων αγγίζει το φυσικό επίπεδο και μπορεί να γίνει αντιληπτό από κάποιους ανθρώπους ως "ήχοι πολύ χαμηλής συχνότητας" κάτι σαν βουητό. Αυτοί οι υπόηχοι που εκπέμπονται μπλοκάρουν ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου των ανθρώπων καθώς και κάθε θετική πρωτοβουλία που μπορεί να έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες. Είναι επίσης η αιτία της ασυνήθιστης κόπωσης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

-Μείωση της νοημοσύνης. Αυτό γίνεται με την πρόκληση ισχυρών μαγνητικών πεδίων, ανάμεσα στο φυσικό και αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων και αυτό διαταράσσει τη διαδικασία της σκέψης τους. Το πρόγραμμα αυτό οδηγεί στην ομίχλη και συσκότιση του νου, σε αμνησία και σε έλλειψη εστίασης της προσοχής.

-Πρόκληση δυσαρμονίας στις σχέσεις (ερωτικές ή μη). Αυτό πραγματοποιείται από την παραποίηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) στο αιθερικό σώμα των ανθρώπων και τη δημιουργία παράφωνων συχνοτήτων στην αυρική μεμβράνη με τη χρήση αιθερικών υπόηχων. Το πρόγραμμα οδηγεί σε τεχνητή διαίρεση ανάμεσα στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, το κλείσιμο της καρδιάς, την υπερδραστηριότητα του νου και τη γενικότερη δυσαρμονία που παρατηρείται μεταξύ γυναικών και ανδρών.

-Πρόκληση της φτώχειας στον κόσμο. Αυτό γίνεται με την προβολή ολογραμμάτων και εικόνων φτώχειας στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων.

-Διαίρεση πληθυσμού. Το πρόγραμμα λειτουργεί στοχεύοντας διαφορετικές "αντίπαλες" υποκουλτούρες με συγκεκριμένες αιθερικές ολογραφικές εικόνες και δημιουργεί έτσι διχόνοια μεταξύ τους (π.χ δεξιών εναντίον αριστερών, μουσουλμάνων εναντίον χριστιανών, κτλ.)

-Διατροφικές συνήθειες -παχυσαρκία. Το πρόγραμμα αυτό προκαλείται από την προβολή εικόνων (στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων) ορισμένων τροφίμων που δημιουργούν παχυσαρκία και που δεν έχουν σχεδόν καμία ουσιαστική θρεπτική αξία για τον οργανισμό.

-Το μάτι που βλέπει τα πάντα (big brother ή παντόπτης οφθαλμός). Αυτό το πρόγραμμα-κατάσκοπος, λειτουργεί από το αιθερικό επίπεδο και παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες όλων των ανθρώπων και στη συνέχεια μεταφέρει όλα τα δεδομένα σε αυτές τις αιθερικές σκοτεινές οντότητες, για ανατροφοδότηση σχετικά με την κατάσταση στη Γη.

Εμφυτεύματα. Αυτά είναι αιθερικά - αστρικά κρύσταλλα που εισήχθησαν στην αύρα κάθε ανθρώπου λίγο πριν από την ενσάρκωση του, καθώς κάθε ον πρέπει να κατέβει από τα υψηλότερα ψυχικά αστρικά επίπεδα προς τα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά και τέλος προς το φυσικό πεδίο, προκειμένου να ενσαρκωθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά αφαιρούν τη μνήμη των ανθρώπων σχετικά με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο συνήθως δεν θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους, ούτε το γεγονός ότι αυτές οι αρνητικές οντότητες ελέγχουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Σε αυτά τα εμφυτεύματα αναφέρονται κάποιοι όταν μιλάνε για "το πέπλο της λήθης".

Υπήρχαν, επίσης και φυσικά εμφυτεύματα. Τα φυσικά εμφυτεύματα ήταν πολύ δημοφιλή στην Ατλαντίδα, αλλά είχαν διακοπεί μετά την καταβύθιση της. Υπήρξε μια προσπάθεια να επαναφέρουν τα φυσικά εμφυτεύματα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα μικροτσίπ που διοχετεύθηκαν στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμού. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που κατέστησαν τον εμβολιασμό των παιδιών και των υπόλοιπων ανθρώπων υποχρεωτικό. Τα φυσικά μικτροτσίπ ενίσχυαν άλλα αντίστοιχα προγράμματα ελέγχου, αλλά διαγράφτηκαν εντελώς από τον ανθρώπινο πληθυσμό, περίπου πριν από δύο χρόνια, από τις "φωτεινές δυνάμεις" με μια ειδική τεχνολογία που μπορούσε να λειτουργήσει από απόσταση, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

Φωτεινές δυνάμεις από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων, προσπάθησαν στα τέλη του 19ου αιώνα να καταστρέψουν το "πέπλο", εμπνέοντας την μυστική γήινη οργάνωση "NYMZA" που προσπαθούσε να φτιάξει αερόπλοιο από το 1850.Ο μεγάλος Έλληνας επιστήμονας Νικόλαος Τέσλα ή Θεσσαλός, ήταν μέλος της ΝΥΜΖΑ και προσπάθησε να κατασκευάσει διαστημόπλοιο για να ταξιδέψει στον πλανήτη Άρη. Η προσπάθεια του αυτή απέτυχε και μετά από αυτό η σιωνιστική τράπεζα "JP Morgan" σταμάτησε την χρηματοδότηση του Τέσλα.
Η δεύτερη απόπειρα των Πλειάδιων ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα με τις Γερμανικές κοινωνίες-οργανώσεις "Θούλη και Βριλ" μέσω των οποίων δημιουργήθηκε το Γερμανικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Σύντομα όμως οι δρακονιανές δυνάμεις τις πήραν υπό τον έλεγχο τους και το πρόγραμμα αυτό κορυφώθηκε κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ, με την οικοδόμηση μιας μυστικής Γερμανικής βάσης στην Σελήνη. Αυτή η ναζιστική σεληνιακή βάση κατελήφθη από άλλη φυλή των "ερπετοειδών" λίγο μετά το τέλος του πολέμου και όλο το προσωπικό της αφανίσθηκε. (Δείτε το βίντεο της NASA που έχει διαρρεύσει, με ερείπια βάσεων στην Σελήνη: https://www.youtube.com/watch?v=P0ggY31p1JM).

Μία τρίτη προσπάθεια έγινε στις 20/2/1954 όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Eisenhower συναντήθηκε με εκπροσώπους των Πλειάδιων στην αεροπορική βάση Edwards της Καλιφόρνιας. Αυτοί προειδοποίησαν τον Eisenhower για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία στη Γη των "Δρακονιανών και Ερπετοειδών" και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα. Ο Eisenhower τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ  τεχνολογία στον τομέα των εξοπλισμών. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!


Επιπλέον απαίτησαν την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων πάνω στην Γη και την άμεση διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Ακόμη, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασυλλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων του πλανήτη μας και την ραγδαία μόλυνση του περιβάλλοντος. Αντίθετα, προσφέρθηκαν να δώσουν τεχνολογίες που θα βελτίωναν την ποιότητα της ζωής πάνω στην Γη και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και αρμονικά μεταξύ τους.

Οι προτάσεις αυτές αντιμετωπίσθηκαν με πολύ καχυποψία και απερρίφθησαν από την αμερικάνικη αντιπροσωπεία και κυρίως τους στρατιωτικούς οι οποίοι ελέγχονταν κατά πλειοψηφία από τις "σκοτεινές δυνάμεις". Ο Eisenhower πιεζόμενος από τους στρατιωτικούς αναγκάσθηκε λίγους μήνες αργότερα να υπογράψει μία συνθήκη με τους  ερπετοειδείς του άστερισμού Zeta Reticuli, οι οποίοι έδωσαν τεχνολογία στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα περιορισμένες απαγωγές ανθρώπων για πειράματα.
 Οι Πλειάδιοι ωστόσο κατάφεραν να διαπραγματευτούν με θετικούς στρατιωτικούς των ΗΠΑ, για να χτίσουν μία μυστική βάση στον Ειρηνικό ωκεανό κάτω από το νησί "Bora Bora"της Γαλλικής Πολυνησίας, με την προϋπόθεση ότι η ύπαρξη της θα παραμείνει άγνωστη στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.

Εδώ ας κάνουμε μία παρένθεση. Οι σκοτεινές δυνάμεις έδωσαν αρχικά, τεχνολογία πρώτα στους Γερμανούς το 1919 και στην συνέχεια στους Σοβιετικούς (Ρώσους) στην αρχή της δεκαετίας του 1940 και το 1954 στους Αμερικάνους. Πολύ αργότερα οι "φωτεινές δυνάμεις" του άστρου Betelgeuse του αστερισμού του Ωρίωνα έδωσαν στους Σοβιετικούς και στους Αμερικανούς, =-11 τεχνολογίες μεταξύ των οποίων του "διαδικτύου" και της "κινητής τηλεφωνίας" ώστε οι άνθρωποι να επικοινωνούν τάχιστα μεταξύ τους, χαλώντας έτσι τα σχέδια των "αποστατών" που θέλουν τους ανθρώπους απληροφόρητους και "ρομπότ"!!!

Η συνάντηση του προέδρου Eisenhower με τους Πλειάδιους έγινε παρουσία και του Ιησουϊτη επισκόπου του Los Angeles James Maclntyre, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ. Αυτός ανέφερε αμέσως ό,τι διεδραματίσθει στην συνάντηση, στους Ιησουίτες του Βατικανού, οι οποίοι στην συνέχεια ενημερωνόντουσαν τακτικά από σκοτεινούς στρατιωτικούς για όλες τις τεχνολογίες που ο στρατός είχε πάρει από τους Ερπετοειδέις του αστερισμού Zeta Reticuli. Υπόψη ότι οι Ιησουίτες από την αρχή συνεργάζονται με τις "σκοτεινές δυνάμεις" καθώς επίσης και με την Cabal (Σιωνιστές, Νέα Τάξη Πραγμάτων) και τους σκοτεινούς Ιlluminati (πεφωτισμένοι).


ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας μετά την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία, ανησύχησε για την εξάπλωση των πυρηνικών όπλων και απέστειλε το 1947 τρεις Αστροπολιτείες (Νέμεσις, Φοίνιξ, Τελειότης) της 7ης αποστολής του Διός, στην περιοχή του πλανήτη Πλούτωνα στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος, με σκοπό να παρακολουθούν την Γη χωρίς να επεμβαίνουν εμφανώς.

Το 1972 Ανδρομέδιες - Ολύμπιες δυνάμεις από πλανήτη του Σείριου, κατέστρεψαν το μεγαλύτερο μέρος του "πέπλου" και δημιούργησαν ένα νέο "πλέγμα", το οποίο επιτρέπει και ενισχύει την λεπτοφυή ενέργεια που εισέρχεται στον πλανήτη μας από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο, τον Σείριο, και η οποία ενεργοποιεί σταδιακά το "κλειδωμένο" υλικό του γενετικού κώδικα των ανθρώπων. Επίσης δεν επιτρέπει την έξοδο σκαφών στο διάστημα από τα 400.000χλμ και πάνω, αν αυτά δεν πάρουν σχετική άδεια από τους Ολύμπιους.

Μετά την καταστροφή του πλέγματος, οι αποστάτες άλλαξαν τρόπο ενεργείας, επιμένοντας στον σκοπό τους, και άρχισαν να μολύνουν τον πλανήτη μας σε στεριά, θάλασσα και αέρα με διάφορα χημικά, με μεταλλαγμένα τρόφιμα, με διάφορους επικίνδυνούς ιούς που έφτιαχναν σε εργαστήρια (γρίπη πτηνών, χοίρων, κλπ) και με εμβόλια. Τα επόμενα χρόνια άρχισαν και τους γνωστούς σε όλους μας αεροψεκαμούς, με επικίνδυνες ουσίες, ισχυριζόμενοι ότι αποτρέπουν έτσι την υπερθέμανση του πλανήτη.

Εκτός των παραπάνω, από το 1973,πρώτα οι ΗΠΑ και στη συνέχεια η τότε ΕΣΣΔ (Ρωσία) άρχισαν να τοποθετούν στο διάστημα γύρω από τον πλανήτη μας όπλα υπερυψηλής τεχνολογίας, με την δικαιολογία να προστατευθεί η μία υπερδύναμις από την άλλη από πυρηνική επίθεση. Όλο αυτό το πρόγραμμα έγινε γνωστό με το όνομα "ο πόλεμος των άστρων". Ξοδεύτηκαν γι' αυτό το πρόγραμμα τεράστια χρηματικά ποσά και από τις δύο υπερδυνάμεις. Γνωρίζω ,πολύ καλά μάλιστα, ότι αυτό το πρόγραμμα έγινε σε απόλυτη συμφωνία και συνεργασία από ΗΠΑ-ΕΣΣΔ, γιά απόκρουση εξωγήινης εισβολής.

Επίσης οι αποστάτες τοποθέτησαν στο αιθερικό πεδίο της Γης υπερόπλα. Βόμβες "πλάσματος" και βόμβες σωματιδίων "quarks" (κάποιοι τις ονομάζουν Toplet και  Strangelet αντίστοιχα). Οι βόμβες αυτές λειτουργούν με συγκέντρωση βαρέων quarks, τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks (σωματίδια μικρότερα από τα πρωτόνια και νετρόνια). Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολλαπλάσιας ισχύος από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν μέχρι την 5η διάσταση! Ο πλανήτης μας έγινε αποθήκη τέτοιων βομβών, τις οποίες έφεραν στη Γη οι σκοτεινές δυνάμεις από τα αστρικά συστήματα τους. Μία και μόνον βόμβα "quarks" θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Τα σκάφη που χρεισιμοποιούν είναι τα παρακάτω:

-Αστροπολιτείες. Άλλες είναι μεγέθους δύο φορές το μέγεθος της Σελήνης και άλλες μεγαλύτερες της Γης όπως η αστροπολιτεία "Τελειότης".

Κάθε Αστροπολιτεία διπλασίου μεγέθους της Σελήνης έχει εντός αυτής:

>850  Μητρικά σκάφη ακτίνας 25 έως 150 χιλιομέτρων (χλμ).

>3892 Θυγατρικά σκάφη ακτίνας 2,5 έως 15 χλμ.

>200.000 Υποθυγατρικά διαφόρων τύπων ακτίνας 10 έως 500 μέτρων (μαχητικά, αναγνωρίσεως, μεταφορικά).

Η Αστροπολιτεία έχει συνολική χωρητικότητα 120 εκατομ. ατόμων και πλήρωμα 10 εκατομ. ατόμων.

-Κάθε Μητρικό μεταφέρει Θυγατρικά.

-Κάθε Θυγατρικό μεταφέρει υποθυγατρικά.

Τα σκάφη είναι δύο ειδών:

-Σκάφη κατασκευασμένα από πυρίτιον και καθαρό σίδηρο. Ο καθαρός σίδηρος είναι δομημένος σε ιστούς και εγκεφαλικούς νευρώνες (το στοιχείο είναι άγνωστο στη γήινη τεχνολογία), σε συνδυασμό με ζωικούς ιστούς και βιοενέργεια. Σχήμα μεταβαλλόμενο, διαφοροποιούμενο ανάλογα με τις χωροχρονικές συνθήκες. Ταχύτητες για τις διάφορες τάξεις είναι U=5.000, C έως 1039C (C= 300.000 χιλιομ/δευτ.) με σκάφος και πλήρωμα σε πλήρη αποσυμπύκνωση.

-Σκάφη Νεφελίου που έχουν κατασκευασθεί από ενεργειακές δέσμες. Το Νεφέλιο, προς το παρόν είναι άγνωστο στη γήινη τεχνολογία. Κατά την αποϋλοποίησή του (διάσπαση) εκπέμπονται ελεγχόμενες ενεργειακές δέσμες, πολύ ισχυρότερες της πυρηνικής έκρηξης. Το Νεφέλιον συμπεριφέρεται όπως το νέφος και κατά βούληση του πληρώματος παίρνει ότι σχήμα θέλει το σκάφος για την υποβοήθηση της κίνησης του. Όταν θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, υλοποιούν τις ενεργειακές δέσμες του Νεφελίου, μειώνουν τις παλμικές συχνότητες του πληρώματος και του σκάφους και γίνεται ορατό.

Πολλές φορές επίσης και οι δύο τύποι σκαφών δημιουργούν νέφος γύρω από αυτά για να μην γίνονται ορατά σε περίπτωση συμπυκνώσεως τους.

-Για μικρές αποστάσεις και εκτέλεση περιπολιών γύρω από την Γη, συγκροτούν στολίσκους μέχρι είκοσι υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως, που μπορούν να συσπειρώνονται σε ένα και να διασπώνται αναλόγως της αποστολής.

-Για μεγάλες αποστάσεις και με αποστολή μάχης, συγκροτούν αρμάδα μέχρι διακοσίων υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών με συνοδεία ενός θυγατρικού και κινούνται όλα μαζί με μορφή νέφους.

-Για μεγάλες διαστρικές αποστάσεις ή για αποστολή γενικής επέμβασης ή για αντιμετώπιση καθολικής εχθρικής επίθεσης, λαμβάνουν σχηματισμό φωτεινού νέφους, το οποίο πολλές φορές εκλαμβάνεται σαν δεύτερος ήλιος από τους κατοίκους της Γης.
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ-ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

To 1956 ξεκίνησε ένα μυστικό πρόγραμμα των "Ιησουιτών" (αυτοί ελέγχουν μέσω του Βατικανού, τους γήινους σκοτεινούς (Cabal, Illuminati, κλπ), για να χτίσουν βάσεις στην Σελήνη και στον Άρη. Το πρόγραμμα όμως δεν πέτυχε. Το αληθινό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1960,όταν η διοίκηση των Δρακονιανών - Ερπετοειδών του πλανήτη, "Ομάδα Δ", έδωσε άδεια στις "σκοτεινές" στρατιωτικές ηγεσίες των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ, της Κίνας, του ΝΑΤΟ (όλοι αυτοί ήταν μέλη της Cabal),να οικοδομήσουν από κοινού μυστικές βάσεις,σε περιορισμένες περιοχές της Σελήνης και του πλανήτη Άρη. Σε αντάλλαγμα αυτού συμφωνήθηκε η "Ομάδα Δ" να κατασκευάσει υπόγειες βάσεις στην Γη μαζί με τους σκοτεινούς στρατιωτικούς. Έτσι μία μυστική συνθήκη υπεγράφει μεταξύ της Cabal και της "Ομάδας Δ".

Η "Ομάδα Δ" κατασκεύασε ένα τεράστιο δίκτυο υπογείων πόλεων, χρησιμοποιώντας τους Δρακονιανούς σαν διαχειριστές σκλάβων και τους υπόλοιπους Ερπετοειδείς σαν σκλάβους, ελέγχοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό στην επιφάνεια του πλανήτη από εκεί.

Κοινή βάση των ΗΠΑ-ΕΣΣΔ κατασκευάσθηκε το 1964 στον πλανήτη Άρη και στη συνέχεια στην Σελήνη. Η κύρια σεληνιακή βάση χτίστηκε στην αθέατη πλευρά της Σελήνης με την κωδική ονομασία LOC (Lunar Operations Command = Σεληνιακή Διοίκηση  Επιχειρήσεων). Το όλο "μυστικό διαστημικό πρόγραμμα" ονομάστηκε "Solar Warden" (Ηλιακός Αρχιφύλακας) και κορυφαίοι γήινοι "υπερστρατιώτες" έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα, αφού υπέστησαν πλύση εγκεφάλου, με την ιδέα ότι υπερασπίζονται τη Γη από  εξωγήινες απειλές.
Ορισμένοι διπλωμάτες του ΟΗΕ γνώριζαν για την ύπαρξη του Solar Warden και αφελώς πίστευαν ότι είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την άμυνα της Γης εναντίον μιας εξωγήινης απειλής. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να οικοδομηθούν κοινές ανθρώπινες-δρακονιανές υποδομές σε όλο το ηλιακό μας σύστημα για την εισβολή ανωτέρων σκοτεινών δυνάμεων, των "Αρχόντων" όπως τους ονόμασαν, που συνέβη το 1996.

Ο αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ  William Cooper, στο βιβλίο του "Ιδού ένα Χλωμό Αλογο" που εκδόθηκε το 1989 καθώς και σε διαλέξεις που είχε δώσει, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ προσεδαφίσθηκαν για πρώτη φορά στον Άρη στις 22 Μαίου 1962 και ότι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 είχαν μία βάση στην Σελήνη. Ο εν λόγω αξιωματικός σκοτώθηκε από αστυνομικούς το 2001.Επίσης ο συνταγματάρχης Steve Wilson, της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, πρώην επικεφαλής του "Σχεδίου Pounce" της Majestic-12, που αφορούσε την μυστική προσπάθεια να κατεβάσουν και κατάσχουν UFO και εξωγήινους, έκανε αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να πεθάνει μυστηριωδώς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εδώ πρέπει να αναφερθώ ότι στην Cabal ανήκει και η επιτροπή 'Majestic-12"(MJ-12) που ιδρύθηκε από τον πρόεδρο Truman το 1947 με σκοπό το θέμα των εξωγήινων, η οποία όμως σύντομα ετέθει υπό τον έλεγχο των σκοτεινών δυνάμεων. Περισσότερες λεπτομέρειες για την MJ-12 στο άρθρο μου "Οι Εξωγήϊνοι και οι Πρόεδροι των ΗΠΑ".

Από την ανθρώπινη πλευρά ,το πρόγραμμα Solar Warden ήταν κατευθυνόμενο από την ανίερη τετράδα γνωστών αμερικανών πολιτικών, τους George Bush του πρεσβύτερου, τον Henri Kissiger, τον Donald Rumsfeld και του  Dick cheney. Αυτοί στην πραγματικότητα είναι Δρακονιανοί που πήραν ανθρώπινες ενσαρκώσεις και είναι τα τέσσερα πιο ορατά ανθρώπινα υβρίδια. Μάλιστα ο Dick Cheney ( τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ 2001-2009) ήταν ο ηγέτης της εταιρείας "Mars Corporation" και ισχυρίστηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του πλανητικού χρέους που οφείλει η Γη στην Mars Corporation και στον αποσχιθέντα πολιτισμό, το οποίο χρέος το έχει "αρμέξει" το εργατικό δυναμικό της Γης από το κεντρικό τραπεζικό σύστημα των Rothschild.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Eisenhower ο οποίος είχε εξαναγκασθεί από την Cabal να συνεργασθεί με τους Δρακονιανούς, σχημάτισε κάποιους κρυφούς "φωτεινούς" πυρήνες, οι οποίοι διείσδυσαν μέσα στο Solar Warden για να τον ενημερώνουν.

Ορισμένοι διπλωμάτες του ΟΗΕ γνώριζαν για την ύπαρξη του Solar Warden και αφελώς πίστευαν ότι είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την άμυνα της Γης εναντίον μιας εξωγήινης απειλής. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να οικοδομηθούν κοινές ανθρώπινες-δρακονιανές υποδομές σε όλο το ηλιακό μας σύστημα για την εισβολή ανωτέρων σκοτεινών δυνάμεων,των "Αρχόντων" όπως τους ονόμασαν, που συνέβη το 1996.

Τεράστια ξεπλύματα χρημάτων υπήρξαν κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα για να διοχετεύσουν χρήματα στο "Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα" μέσω των πολέμων Κορέας και Βιετνάμ, της αποστολή "Apollo" στην Σελήνη, τις υπερβολικά διογκωμένες τιμές στις στρατιωτικές τεχνολογίες, τις τιμές του φυσικού αερίου και άλλα πολλά.

Αλλά προγράμματα των αποστατών, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, που δημιουργήθηκαν την ίδια εποχή ήταν:

-Το  Interplanetary Corporate Conglomerate(ICC)= Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα, το οποίο εστίαζε τις δραστηριότητές του κυρίως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία τεχνολογίας, με οποιοδήποτε μέσο.

-Το Dark Fleet (DF)= Σκοτεινός Στόλος, το οποίο  δραστηριοποιήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός του Ηλιακού μας συστήματος. Στρατιωτικό- Επιθετικό πρόγραμμα των Δρακονιανών εναντίον εχθρικών προς αυτούς εξωγήινων πολιτισμών.

Οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις εισέδύσαν στο κρυφό διαστημικό πρόγραμμα Solar Warden και ανέπτυξαν δική τους Σεληνιακή βάση στο εσωτερικό του κρατήρα Tycho, καλυμένη από μία τεράστια θολωτή δομή. Επίσης γήινες μυστικές ομάδες, οι οποίες και αυτές έχουν διεισδύσει στο πρόγραμμα αυτό, συνεργάζονται με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους που γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα.

Το Solar Wander με άλλα δύο προγράμματα που ανήκουν στον σημερινό πολιτισμό της Γης, καθώς και πέντε με επτά διαστημικά προγράμματα που ανήκουν σε αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς που εξακολουθούν να λειτουργούν, συνέθεσαν πρόσφατα την γήινη Συμμαχία του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος" (Secret Space Program-SSP). Αυτή η συμμαχία έγινε από "φωτεινούς" γήινους αξιωματούχους κρατών της Γης.Το ICC και το Dark Fleet δεν έχουν ενταχθεί στην συμμαχία SSP και μόνο κάποια "κύτταρα" ή "ομάδες" του ICC έχουν αποσκιρτήσει και έχουν προσχωρήσει στην Συμμαχία SSP κατά τους τελευταίους μήνες.

Αυτά τα τελευταία δύο (ICC-DF) εξακολουθούν να υπόκεινται σε απομόνωση από τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους της ΑΤΣ και εμποδίζονται να επιστρέψουν στο ηλιακό μας σύστημα. Υπήρξαν πολλές προσπάθειες για το ICC να επιστρέψει, καθώς και να επιτραπεί σε κάποιες αθώες αλλοδαπές ομάδες εξωγήινων που ήταν εδώ για ειρηνικές επιστημονικές αποστολές να φύγουν. Όλα τα αιτήματα έχουν απορριφθεί και το "εξωτερικό διαστημικό Φράγμα" των Ανδρομέδιων θα διατηρηθεί και μετά την "Έλευση των Ολυμπίων στη Γη" έως ότου ο καθένας λογοδοτήσει, σε ότι έχει συμβεί τα τελευταία 13500 χρόνια κατά τα οποία οι "σκοτεινές αποστατικές δυνάμεις" έπαιρναν τις αποφάσεις .(Στα γεγονότα  του 2012 που θα αναφέρω παρακάτω, θα δείτε τι έγινε με τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα-SSP και ιδίως με το Solar Warden).

Η Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ) δημιούργησε την μυστική οργάνωση "Κόκκινη Σελήνη" και από το 1959 άρχισε την κατασκευή υπογείων βάσεων στην Σελήνη. Κάποια χρονική στιγμή, μάλλον στα μέσα της δεκαετίας του 1970,η Σοβιετική ηγεσία άλλαξε στρατόπεδο και εντάχθηκε στις "Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις" και η προαναφερθείσα οργάνωση μετονομάσθηκε "Επιχείρηση των Ξανθών Ιπποτών". Λόγω της αλλαγής "στρατοπέδου" η κατάρρευση του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ έγινε χωρίς καμίας μορφής σύγκρουση, χωρίς ταραχές και αιματοχυσία και απετέλεσε ήττα των Δρακονιανών και επικράτηση των Ανδρομέδιων - Ολύμπιων.

Το 1985 ο απόστρατος Στρατηγός και τέως Αρχηγός της Στρατηγικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (1957-1960) Gary Povel, εκδίδει το βιβλίο του "Σχέδιο Επιβίωσης", στο οποίο αποκαλύπτει ότι οι Σοβιετικοί έχουν δέκα βάσεις στην Σελήνη, επτά στην ορατή πλευρά και τρείς στην αόρατη, με όπλα "λίαν υψηλής τεχνολογίας" και στις 27 Σεπτεμβρίου 1977 στην διαστημική μάχη με το όνομα "Η Νύχτα της Συγκομιδής της Σελήνης", κατέστρεψαν ολοσχερώς την βάση των ΗΠΑ στον κρατήρα του "Κοπέρνικου", η οποία διέθεται συστοιχίες όπλων "Λέϊζερ". Η καταστροφή έγινε από το διάστημα από διαστημικό Σοβιετικό σκάφος "Cosmos Interceptor" (πιό γνωστό στην χώρα μας με το όνομα "Κοσμοσφαίρα"), με όπλο δέσμης φορτισμένων σωματιδίων και ακτίνων νετρονίων. Από τότε οι ΗΠΑ δεν ξανάστειλαν στην Σελήνη επανδρωμένη αποστολή, κατόπιν απαγορεύσεως από τους Ανδρομέδιους. Οι πληροφορίες αυτές έχουν επιβεβαιωθεί τα τελευταία χρόνια και από Ρώσους επιστήμονες και στρατιωτικούς.Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου "Τα Μυστήρια της Σελήνης".


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΗΠΑ

Πριν προχωρήσω θέλω να αναφέρω ότι το επίσημο όργανο των αποστατών στην Γη είναι η NASA,η οποία από της ιδρύσεως της γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα. Μάλιστα οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι από την ίδρυση της, την έχουν ενημερώσει ότι ήρθαν σαν αποστολές σωτηρίας του πλανήτη μας από την μόλυνση και τις καταστροφές. Παρά τις προειδοποιήσεις που της έγιναν κατ' εντολή του Διός, για την ρύπανση, τους τοπικούς πολέμους, για τα τοξικά απόβλητα ιδίως του "απεμπλουτισμένου ουρανίου" και την θανατηφόρα ψυχική ενέργεια που δημιουργείται από τον τρόμο του θανάτου, οι αποστάτες αρνούνται να συμμορφωθούν, αν και έχουν δεχτεί πολλές φορές την μεγαλοψυχία του Διός για το πλήθος των παρεκτροπών τους.

Η άρνηση της NASA και των ΗΠΑ, όπου έχουν την έδρα τους οι Δρακονιανοί αποστάτες, οφείλεται στις ψευδαισθήσεις τους ότι μπορούν σε μία σύγκρουση να αντιμετωπίσουν τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους, παρόλο που γνωρίζουν ότι έχουν ανώτερη τεχνολογία από την δικιά τους. Για τον σκοπό αυτό οι αποστάτες σε συνεργασία με την Ακαδημία Αεροπορίας των ΗΠΑ και το αμερικάνικο Πεντάγωνο εκπόνησαν από το 2006 το άκρως απόρρητο σχέδιο "Πλανητική Άμυνα Έκτακτης Ανάγκης" για την απόκρουση εξωγήινης εισβολής, καθώς και για την διαχείριση επιπτώσεων στην ψυχολογία της ανθρωπότητας, σε περίπτωση που αυτή βρεθεί αντιμέτωπη με μία εξωγήινη παρουσία. Το  σχέδιο αυτό φέρει την κωδική ονομασία NEVADON και το 2010 ανασυντάχθει με βάση νέων επιστημονικών δεδομένων.

Το 2011 υπογράφτηκε μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων της Γης, συνθήκη ανάπτυξης για την "Ασφάλεια του Εξώτερου Διαστήματος", που απαγορεύει την χρήση του διαστήματος γύρω από την Γη για πολεμικούς σκοπούς, στην οποία γίνεται λόγος ότι η εξωγήινη παρουσία γύρω από την Γη θα εκληφθεί σαν εχθρική πράξη και θα αποκρουσθεί.

Μέχρι το 1994 οι περισσότερες εξωγήινες αποστολές γύρω από τη Γη ήταν εχθρικές, των σκοτεινών δυνάμεων και γι' αυτό κυριάρχησε τόση αταξία και δυστυχία στον πλανήτη. Πιστεύω ότι αυτό συνέβη γιατί οι φωτεινές δυνάμεις, λόγω του συμπαντικού νόμου "μη επεμβάσεως προ λήξεως συμφωνίας" δεν τους επιτρέπετε να επέμβουν. Λόγω όμως επιδεινώσεως της καταστάσεως στον πλανήτη, πρέπει να δόθηκε η άδεια για μικροεπεμβάσεις από τον "Ιερό άρχοντα του φωτός Δία" και έτσι από το 1984 έγιναν αρκετά που τα περισσότερα δεν τα γνωρίζουμε.

Οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας άρχισαν να κυριαρχούν στο ηλιακό μας σύστημα από το 2004 με σκοπό την προσφορά βοήθειας στην ανθρωπότητα. Αντίθετα, οι αποστολές των αποστατών πάντα στόχευαν στην υποδούλωση της Γης και γι' αυτό έχουν έρθει σε συμφωνίες με τους οικονομικούς δυνάστες, τους "επικυρίαρχους" της Γης, που είναι 13 αποστατικές οικογένειες καταγόμενες από την Ατλαντίδα οι οποίες ποτέ δεν εμφανίζονται και έχουν διαχειριστές
(Βατικανό, Ροτσάϊλντ, Ροκφέλερ, κλπ). Αυτές οι οικογένειες, οι αόρατοι κυβερνήτες, διορίζουν όλους τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων.

Πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια, οι Ανδρομέδιοι - Ολύμπιοι πήραν στα σκάφη τους, πιλότους και αστροναύτες και τους πήγαν στην Σελήνη, στον Άρη και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, για απόκτηση εμπειριών. Τα γεγονότα αυτά ποτέ δεν ανακοινώθηκαν από την NASA και άλλους φορείς.

Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
(Πηγή: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθάνατους του Διός", Γ. Καλογεράκη)

Στις αρχές της δεκαετίας του '70, επί προεδρίας Richard Nixon, συστήθηκε με προεδρική απόφαση μια "Άκρως Απόρρητη Μεικτή Επιτροπή Γήινων και Εξωγήινων" με την ονομασία "Δορυφορική Κυβέρνηση" ή "Αόρατη Κυβέρνηση".
Η "Δορυφορική Κυβέρνηση" συγκροτείται από γήινους και εξωγήινους και διαμένει σε εξωγήινο δορυφορικό σταθμό σε απόσταση 150.000 χλμ γύρω από τη Γη. Ο αριθμός των γήινων αντιπροσώπων είναι 450 άτομα και των εξωγήινων 150. Οι εξωγήινοι σήμερα ανήκουν στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός, οι οποίες αντικατέστησαν τις αντίστοιχες της 7ης Αποστολής. Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου (1947 - 1989), προστέθηκαν στην "Δορυφορική Κυβέρνηση" Ρωσική και Κινεζική αντιπροσωπεία με ίσο αριθμό αντιπροσώπων με αυτών των ΗΠΑ.

Οι εξωγήινοι, όντας αντίθετοι με τους καταχθόνιους σκοπούς των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τις ΗΠΑ, μετά το κτύπημα των Διδύμων Πύργων διέκοψαν κάθε μορφή χορήγησης εξωγήινης τεχνολογίας, την οποίαν χορηγούσαν αφειδώς για το καλό του κόσμου! Λόγω δε της εγκληματικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Cabal, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι αποχώρησαν και δημιουργήθηκε μια δεύτερη "Δορυφορική Κυβέρνηση" με την Ρωσία και την Κίνα, στην οποία το 2010 προστέθηκαν η Ινδία, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική.

Αποτέλεσμα της νέας αυτής συνεργασίας γήινων και εξωγήινων, ήταν η εμφάνιση της οικονομικής ένωσης των BRICS η οποία αντιπροσωπεύει περίπου 4 δις ανθρώπων και το 55% του πληθυσμού της Γης.

Για την μετακίνηση του προσωπικού από τη Γη στην διαστημική εξέδρα που εδρεύει η "Δορυφορική Κυβέρνηση" και αντίστροφα, υπάρχει πρόγραμμα κινήσεως σε μηνιαία βάση, με το διαστημικό σκάφος της Διεθνούς Συνεργασίας "Ναυτίλος", το οποίο λειτουργεί με καύσιμα μεθανίου και ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και αναπτύσσει ταχύτητα 40 Mach, δηλ. 50.000 χλμ ανά ώρα. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι επανδρωμένο με στρατιωτικούς αστροναύτες των ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας. Η ταχύτητα του σκάφους όταν πετάει είναι τόσο μεγάλη, που όλοι οι χειρισμοί του γίνονται από τους υπολογιστές που διαθέτει.

Οι 150 εξωγήινοι προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Ανδρομέδας και της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων" της Λύρας. Ο "Ανώτατος Διοικητής της Αποστολής" (Supreme Commander Forces Mission) ανήκει στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός και έχει την ευθύνη της λειτουργίας της "Δορυφορικής Κυβέρνησης". Κατάγεται από τον γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31) και εκτελεί καθήκοντα συνδέσμου μεταξύ των Ολυμπίων που βρίσκονται γύρω και μέσα στον Ήλιο και των γήινων αντιπροσώπων της" Δορυφορικής Κυβέρνησης". Σ' αυτόν υπάγονται οι δύο διοικητές των γήινων και εξωγήινων δυνάμεων.

Οι σκοποί της "Δορυφορικής Κυβέρνησης" είναι οι εξής:
- Η αποτροπή της σύγκρουσης γήινων δυνάμεων με εξωγήινες αποστολές.
- Η ματαίωση κάθε προσπάθειας της Cabal να κυριαρχήσει στον πλανήτη.
- Η προστασία του πλανήτη από επιθέσεις εχθρικών εξωγήινων δυνάμεων και η απαγόρευση εισβολής εξωγήινων αστρικών αποστολών, εχθρικών προς την ανθρωπότητα.
- Η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα συνδέσουν την Γη με τις αστρικές κοινωνίες και να προωθήσουν την γνώση σε όλα τα επίπεδα στους ανθρώπους.
- Η ενεργοποίηση του μηχανισμού σωτηρίας των δυνάμεων της Αυτοκρατορίας για την διάσωση τμήματος του πληθυσμού του πλανήτη σε περίπτωση κοσμικής καταστροφής.
- Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης από την ρύπανση, καθώς και του ελέγχου των γεννήσεων και του υπερπληθυσμού.
- Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων που μαστίζουν τον πλανήτη.
- Η υπόδειξη στους γήινους επιστήμονες των μεθόδων εκείνων που θα συμβάλουν στην άνετη διαβίωση, στην πρόοδο και στο καλό των ανθρώπων.
- Η αλλαγή της παράλογης συμπεριφοράς των ανθρώπων στις μεταξύ τους σχέσεις για την αποφυγή αιματηρών συγκρούσεων και στην επικράτηση της παγκόσμιας ειρήνης.
- Η καταπολέμηση του άκρατου υλισμού των ανθρώπων και επιστροφή στην πνευματικότητα και στη Φιλοσοφία, ώστε να επανασυνδεθεί η Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ


Από 6 μέχρι 10 Νοεμβρίου του 2008 σε επίσημο συνέδριο της Ακαδημίας Επιστημών του Βατικανού, υπό την προεδρία του Επισκόπου Marcelo Sanchez Soronto, παρέστησαν περισσότεροι από τριάντα αστρονόμοι, αστροβιολόγοι, γεωλόγοι και άλλοι επιστήμονες και θρησκευτικοί ηγέτες, με σκοπό να συζητήσουν για την εξωγήινη ζωή. Το συνέδριο δεν έγινε τυχαία, διότι το Βατικανό είναι πλήρως ενημερωμένο για την άφιξη των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και θέλει στα επερχόμενα κοσμοϊστορικά γεγονότα να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία του κόσμου και να γίνει αυτό η παγκόσμια εξουσία.

Οι δύο προηγούμενοι πάπες, ο Ιωάννης Παύλος ο Β' και ο παραιτηθείς πάπας Βενέδικτος 16ος,ήταν γνώστες απορρήτων πληροφοριών σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Μάλιστα η ενημέρωση των δύο παπών έγινε από τους προέδρους των ΗΠΑ κατά τις συναντήσεις τους. Επίσης αντιπρόσωποι τους συμμετέχουν στις συζητήσεις των ηγετών ή αντιπροσώπων τους με τους εξωγήινους και των δύο πλευρών. Κυκλοφορούν ευρύτατα πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο μόνιμος εκπρόσωπος του Βατικανού στον ΟΗΕ, ο Αρχιεπίσκοπος Celestino Migliore μαζί με άλλους αξιωματούχους του ΟΗΕ και με διάφορες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, συμμετείχαν τον Φεβρουάριο του 2008,σε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις με εξωγήινους που έγιναν στη Ν. Υόρκη.

Το Βατικανό επίσης, έχει ένα δικό του μεγάλο τηλεσκόπιο στο βουνό Graham στο Tucson της Αριζόνας των ΗΠΑ, για την μελέτη της "Εξωγαλαξιακής Έρευνας". Φέρει το όνομα Lucifer (Εωσφόρος, σατανάς κατά τους αποστάτες) και έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 21/4/2010. Φαίνεται ότι η συγκέντρωση στοιχείων του τηλεσκοπίου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της άφιξης των Ανδρομέδιων - Ολύμπιων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα με τελικό προορισμό τη Γη.

Από κύκλους του Βατικανού κυκλοφορούν μετ' επιτάσεως φήμες ότι με τα σκάφη που βρίσκονται στο ηλιακό σύστημα θα έρθει ο σωτήρας του κόσμου, από έναν άλλο κόσμο  και μάλιστα επικαλούνται περικοπές του κατά Ιωάννη Ευαγγελίου για την εμφάνιση του νέου σωτήρα.

Στις 11/2/2013 ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος υπέβαλε την παραίτηση του. Στις 12/2/2013 και ώρα 09:40 πρωινή, ένας κεραυνός χτύπησε τον τρούλο της βασιλικής του αγίου Πέτρου στο Βατικανό και μετά λίγα λεπτά ακολούθησε και δεύτερος !!! Το φαινόμενο έχει φωτογραφηθεί από τον φωτογράφο Filippo Monteeforte και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και θεωρήθηκε κακό θεϊκό σημάδι, το οποίο προδίκαζε το τέλος του παπισμού.

Το πρακτορείο ειδήσεων Zenith του Βατικανού μετέδωσε την είδηση του πάπα Βενέδικτου, ο οποίος είπε ότι είχε μία προσωπική εμπειρία και γι' αυτό παραιτήθηκε:" Ο θεός μου είπε να παραιτηθώ".

Στις 20/2/2013 ελύφθει μήνυμα των Ολυμπίων γι' αυτό το γεγονός. Θα το αναφέρω περιληπτικά:

"Η παραίτηση του πάπα οφείλεται στην αδρανοποίηση του αποστατικού όντος, το οποίο κατείχε και ήλεγχε τον κλώνο του πάπα  Βενέδικτου με δικήν σας ορολογία. Επρόκειτο γι' άκρως επικίνδυνο και διεφθαρμένο αποστατικό ον, το οποίο αδρανοποιήσαμε κατά προτεραιότητα. Ο πάπας Βενέδικτος βρισκόταν σε απόλυτον συνεργασία μετά των Ιουδαίων σιωνιστών και είχε συμφωνήσει για την εφαρμογή του εγκληματικού σχεδίου "Μπλε Περιπόλου" (εννοεί το σχέδιο Blue Beam), όπου θα δημιουργούσαν ολογραφικώς εις τον ουρανό τη δευτέρα παρουσία του Χριστού. Ο πάπας θα  ανακοίνωνε ότι ήρθε η "Δευτέρα Παρουσία του Χριστού" και θα παρουσίαζε στους καθολικούς έναν ιουδαίο ως εξωγήινο σωτήρα Χριστό, ερχόμενο για να σώσει την αμαρτωλή ανθρωπότητα. Το Βατικανό επεδίωκε να έχει τον δογματικό έλεγχο της επερχομένης καταστάσεως  και ο πάπας Βενέδικτος θα παρουσιαζόταν ως ο μοναδικός επιλεγμένος εκπρόσωπος επί της Γαίας, του νέου "Ιησού σωτήρα".

Στην συνέχεια  το μήνυμα αναφέρει ότι ο πάπας θα παρουσίαζε νέα αγία γραφή και σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ θα άρχιζαν έναν νέο κύκλο θρησκευτικών πολέμων και διωγμών ακόμα και των οπαδών του παλαιού Χριστού και έτσι θα βυθίζετο η ανθρωπότητα στο χάος, στην αναρχία. Οι εκατόμβες των θυμάτων θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο, θα λειτουργούσε και πάλι η "Ιερά Εξέταση" και η μεταχείριση των ανθρώπων θα ήταν μεταχείριση κτηνών.

Και συνεχίζει το μήνυμα: "Προ της επικινδύνου ταύτης  καταστάσεως απεστάλει στον πάπα, με εντολή του Φοίβου Απόλλωνα, ο αγγελιοφόρος "Εύανδρος" ο φερόμενος από εσάς ως υιός του θεού Ερμή με δική σας ονομασία, ο οποίος μετέφερε την εντολή αμέσου παραιτήσεως του.

Οι αποστάτες έχουν ήδη επαναφέρει στο Βατικανό το πραγματικό γήινο φυτό στη θέση του κλώνου. Ο θεσμός του πάπα θα δοκιμασθεί εντόνως και τον έχουμε θέσει υπό συνεχή επιτήρηση. Οι δύο κεραυνοί του Διός ήταν συμβολικό μήνυμα προς άπαντες τους απανταχού της Γαίας αποστάτες για τη επερχόμενη Νέμεση και τη ναυάγηση των σχεδίων τους. Σύντομα θα πληροφορηθείτε την αδρανοποίηση υψηλόβαθμων αποστατών και στην Ελλάνια.

18/3/2015
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

Ακολουθεί εντός ολίγων ημερών και το 3ο και τελευταίο μέρος